|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #435 : Haziran 05, 2008, 15:31:42 » |
|
mürver asa dedikleri alet güya yenilmez değilmi...nedense ama yenilip duruyoda harry aldıgı zaman yenilmiyo...yeniyetme velet draco dumbledoreudan alıyo...hadi dumble dicenis yorgundu o sırada..ee harry de draco dan alıyo bu asa nasıl yenilip duruyo yaa...voldeye gelince de harry silahsızlandıtma büyüsüyle yırtıyo saçmalık ötesi
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #436 : Haziran 05, 2008, 20:25:47 » |
|
sacma deil sadece birts yanlıs anlamıssın bi kere draco dumbu sersemletyiyo o yüğzden sahibi oluyo ve sonra haryy zorla alıyo voldi de mezardan caldıgını sanıyo ewt aslıdna biraz sacma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #437 : Haziran 10, 2008, 13:05:13 » |
|
dumbledore yi sersemletsin farketmes elinde mürver asa olan biri nasıl yeniliyo kardeşim ..draco da harry ye yeniliyo yenilne yenilene en son harry deyken harry yenilmiyo nedense bence hata var burda zaten yadigarlar sırf değişik bişi olsun diye eklenmiş bu da hata olmus bence ..
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #438 : Haziran 10, 2008, 16:07:46 » |
|
Asa yenilmez değil, sadece güçlü bir asa. Yoksa ver bebeğin eline, geçir Voldemort' un karşısına, Voldemort' u maymun etsin. Dumbledore asayı verirken, zayıf düşmüştü zaten. Harry düello ile almadı asayı, yaşanan arbede sırasında Draco' nun elinden kaptı. Üstelik bu asa da sahibininkinden daha üstün bir sihirsel güçle yenilip, el değiştirebiliyor (Dumbledore & Grindelwald)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #439 : Haziran 10, 2008, 16:10:25 » |
|
ozaman asa nın ne esprisi kaldıki...ben yenilmez diye hatırlıyorum sanki..onu isteyen kişi yenilmez olayım diye istemişti sanki bilmiyorum yanlıs hatırlıyo olabilirim ..
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #440 : Haziran 10, 2008, 16:11:20 » |
|
Hayır asa daha güçlüydü sadece. Mesela diğer bir asayı onarmayı başarabilmişti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #441 : Haziran 10, 2008, 16:12:44 » |
|
ama isteyen kişi güçlüydü ve daha güçlü olmak için asayı istiyordu daha güçlü olmak onun için yenilmezlikle aynı anlamdaydı yani asa yenilmez değil sahibi güçlü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #442 : Haziran 10, 2008, 16:15:23 » |
|
hımm anladım...ama bence bu konular basitleştiriyo olayı..yadigarların kitaba eklenmesinin pek bi esprisi yok bence... bi konuda okumustum zaten forumlarda tahmin edilenden değişik bi olay olsun diye koymus JK fln diyolardı..sanırım hakkaten öle
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #443 : Haziran 11, 2008, 08:08:49 » |
|
bnce öle deil yadigarlar uyunm sağlamış diğer bölümlere fln ıgnotus peverel fln yani pelerin mesela bence o kadr da deil ama cok da deil bnce son kitap olmasına rağmen hala sorular var kafamda kalan ama onlaro burda yazmıyım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
03snr03
Süt
|
 |
« Yanıtla #444 : Haziran 11, 2008, 13:32:52 » |
|
Kitaptada 19 yıl sonraya gidiyormu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #446 : Haziran 17, 2008, 08:25:22 » |
|
bitireli uzun zaman oldu, sanırım yeniden okumanın vakti geldi, zaten heyecanlanmıştım fazlasıyla, ve hüzün. Kitap çok güzeldi, böyle bir son düşünmemiştim, şaşırttın beni rowling diyorum bazen  aynnn:D
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
elo
Süt
düz yolda geçme beni rampada yerim seni
|
 |
« Yanıtla #447 : Haziran 22, 2008, 09:36:00 » |
|
gerçekten çok güzel 4 defa okudum ve hiç bıkmıyorum
|
|
|
|
|
|
Kalbimi ona verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye Yıllar önce bir gül vermiştin ya!Bu gül solunca gelirim demiştin.Allah kahretsin gül plastik çıktı solmuyor
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #448 : Haziran 23, 2008, 13:04:09 » |
|
güsel güsel de mükemmel değil yani eksiklikler var hala eğer bir seriyi bitiriyosanız hiç bir eksiklik kalmamalı bence her sey acıklanmalıydı ve bence baştan savma olmuş sanki acele ile yzamış gibi sizce ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #449 : Haziran 25, 2008, 17:18:47 » |
|
asa eger güçlü olan bi sihirbazı güçlü yapıyorsa draco gibi biri dumbledore dan nasıl alıyo asayı .. draco daha mı güçlü ? veletin teki . hermioneyi bile yenemez o hem dumbledore hemde asa var mürver asa ! ve yeniliyo mürver asa ... peh ..saçmalık ötesi
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
|