ezgi_wlkn
Süt
|
 |
« Yanıtla #390 : Şubat 12, 2008, 22:32:47 » |
|
Nasıl bitti ya?! Ne zaman çıkar acaba diye beklerken, yeni kitabını alınca elimde tutup ööyle 15 dk bakakalırken, okurken her bölümün sonunda "Oha ya!" derken, nasıl bitti ya?! Şimdi ben neyi bekliycem?!  kocaman bi boşluk oldu kitap bittikten sonra,bence 19 yıl sonrası hariç,olabldğince güzel bi kitaptı  ama bitti...tekrar tekrar okumalıyım aynı diğerleri gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ılgaz
|
 |
« Yanıtla #391 : Şubat 13, 2008, 00:32:28 » |
|
kitap cok guzeldi ama harry voldiyi mürver asayla değilde kendi asasıyla öldürseydi daha bi havalı olurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nymphadora_tonks
Süt
"Always Harry Potter"
|
 |
« Yanıtla #392 : Şubat 19, 2008, 22:20:46 » |
|
bence kitap süperdi bugüne kadar okuduğum en güzel kitap diyebilirim ancak sonu bence tam olarak bitmiş diğildi sonunu beğenmedim açıkcası net diğildi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_LİLY_
|
 |
« Yanıtla #393 : Şubat 19, 2008, 22:28:11 » |
|
Açıkcası ilk okuyuşumda etkilenmiş olsamda bence diğer kiatpları daha iiydi. Yani herşeyi açıklamaya çalışmış buda üstü üste binmesine neden olmuş ve bazı yerleri diğer kitaplardaki mantığa uymuyor . Ne biliyim yine sonuçta hp idi ve okunuyodu ama ben daha iisini beklerdim  benim görüşüm ama, sevenlere bi şey demiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrv_dan
Süt
harry_merve_daniel
|
 |
« Yanıtla #394 : Şubat 21, 2008, 22:34:35 » |
|
bence güzeldi eğlenceliydi ama bazen sıkılıodum
|
|
|
|
|
|
]v[£rv€ RAd<]_!FF£
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #395 : Şubat 22, 2008, 16:40:04 » |
|
Bence kitap güzeldi ama kötü bittiğini düşünüyorum. Arkadaşlıklar üzerine fazla durulmuş gibiydi. Öbür kitaplarını daha çok beğenmiştim. Bence daha iyi olabilirdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #396 : Şubat 25, 2008, 17:12:46 » |
|
ben pek beğenmedim, yani jk den beklenen bi kitap değil de fanfic gibi olmuş bence. hatta fanon olmuş resmen yani hermione, harry ve ron' un üçü de yaşayıp, üstüne koloni kurar gibi çocuk yapması saçma bence ama en iyi kararı türkçesini okuyunca vericem koptum..... bnce harikaydı hatta en sevdiğim kitap oldu hp arasnda değil hayatmda... snape'e ve dumb'a çok şaşırmıştm... okuylı aylar oluyo..tekrar seriye başlıycam... savaş bölümü başlı başına harikaydı zaten.... bilmem söyleyecek söz çokta ifade yok.. jk yapmış yine.. aam sonunu böyle beklemiodum...
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
ömert
|
 |
« Yanıtla #397 : Şubat 27, 2008, 16:38:22 » |
|
kitap güzeldi ama sonu çok saçmaydı harry'nin voldemortu al tarafı bi expellarmus büyüsü kullanarak mürver asanın ters tepmesi sonucu öldürmesi falan çok saçma bence daha güzel bitebilirdi bi de hermonienin ronald ile evlenmesi harry ginny ile gerçekten çok saçma ama fena değildi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SK
Süt
Hayat cok kötü bir gidişte...
|
 |
« Yanıtla #398 : Mart 01, 2008, 11:02:42 » |
|
Bence daha iyi olabilirdi Harryden daha güçlü büyüler bekliyordum  Ama o gene ezik ezik büyüler kullandı 
|
|
|
|
|
|
Benden Nefret Edin Çünkü Sizden Değilim,Arkamdan Hep Küfredin Ben Kendime Kefilim,Dünyalarımız Farklıdır Anlaşamıycaz Eminim...
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #399 : Mart 01, 2008, 15:06:57 » |
|
Boşuna öldürdüğü karakterler vardı Örneğin: Fred  Lupin ve Tonks  (yani Lupini öldürmeseydin be kadın) Ayrıca Harry Cho ile evlenseydi Ginny'i bıraksaydı daha farklı bir son olurdu bu ne ya 19 yıldır aynı kişiylemiymiş okuduğum en kötü kitaptı bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drakula92
Süt
|
 |
« Yanıtla #400 : Mart 04, 2008, 22:07:04 » |
|
çok güzel bitti ron ve hermione evlendilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaNaLMaNiA-X
|
 |
« Yanıtla #403 : Mart 11, 2008, 13:10:16 » |
|
Filmin En sonunda Voldemort öldükten sonra hemen 19 yıl sonraya gitmesi bende tam bir hayal kırıklığı yaşattı en azından cinny le geçireceği bir kaç cümle yazmalıydı .
|
|
|
|
|
|
Allah sizi SaNaLMaNiA-X ' In Şerrinden Korusun . HaRRy PoTTeR ==>> Sıradışı Karakter 
|
|
|
|
handike_1996
|
 |
« Yanıtla #404 : Mart 13, 2008, 15:50:53 » |
|
harika ötesi ama banka ve bakanlık sahneleri hiç güzel değildi bazı sahnelerde ağladım falan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|