|
|
|
|
|
hermi_o_nini
|
 |
« Yanıtla #376 : Ocak 30, 2008, 14:44:08 » |
|
yaa kitap ii olmuş flan ama çok basit...  19 yıl sonrada neydi ööle çok grip kaçmış harryde 3 çocuk  flan fazla değil mi sizce ginny anasına çekmiş bunlar daha çocuk yaparlar ben inanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
omi1
Süt
asit pop &çürük diş komplosu
|
 |
« Yanıtla #377 : Ocak 31, 2008, 03:00:53 » |
|
 bncede annesine çekmiş 
|
|
|
|
|
|
dileğini tutmuş sayar sonsuzdan geri,içimdeki masal perisi 
|
|
|
pottercı
Süt
|
 |
« Yanıtla #378 : Şubat 02, 2008, 10:14:20 » |
|
BENCE SÜPER Bİ KİTAPTI BEĞENMEYENLERE YUH DERİM FRED LUPİN TONKS VE SNAPENİN ÖLÜMÜNE ÜZÜLDÜM VALLA ZATEN HERKES BİLİYORDU SNAPE DUMBLEDORE A YARDIM EDİYORDU DİYE HALA ANLAMAMIŞ OLANLARA DA YUH DERİM 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pottercı
Süt
|
 |
« Yanıtla #379 : Şubat 02, 2008, 10:15:50 » |
|
BENCE DE ANASINA ÇEKMİŞ BE O NE ÖYLE ÜÇ ÇOCUK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
severusectumsempra
Süt
|
 |
« Yanıtla #380 : Şubat 02, 2008, 11:22:09 » |
|
Valla bence:Kitabın geneli çok güzeldi  Snape ölmese daha güzel olcaktı tabi  Voldemortun Hogwartsa gelmesi fln o bölümleri çok güzel buldum  ammmaa  19 yıl sonra die bi bölüm yapmasaydı keşke bi de Harry dede olsaydı tam olcaktı yani  Son bölüm hariç beğendm ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seyfullahkaos
Süt
dumby bnm adamım!!
|
 |
« Yanıtla #381 : Şubat 02, 2008, 22:41:00 » |
|
bence de kitap son derece farklı olmuş, melez prens i çok ii tamamlayamasa da... ancak yine de kitapta heyecanı artırıcı dehşet bölümler var..misal dersem: harry ile voldi nin son kozu orada voldi nin şaşkınlığı etkileyici bi bitirişş...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2008, 23:33:07 Gönderen: seyfullahkaos »
|
|
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #382 : Şubat 02, 2008, 22:43:28 » |
|
Okurken sıkıldım ... Hem de çok .. Nedense hiç heyecanlanmadım ... Hiç bir sayfasında ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #383 : Şubat 02, 2008, 23:13:00 » |
|
Okurken sıkıldım ... Hem de çok .. Nedense hiç heyecanlanmadım ... Hiç bir sayfasında ...
hönk vay anasını bee andrenalinlerin tükenmiştir belki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #384 : Şubat 03, 2008, 00:32:19 » |
|
Valla bence:Kitabın geneli çok güzeldi  Snape ölmese daha güzel olcaktı tabi  Voldemortun Hogwartsa gelmesi fln o bölümleri çok güzel buldum  ammmaa  19 yıl sonra die bi bölüm yapmasaydı keşke bi de Harry dede olsaydı tam olcaktı yani  Son bölüm hariç beğendm ama  Tamamen katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
life_less
Süt
sonbaharda başlamıştı en gizemli nameler.....
|
 |
« Yanıtla #385 : Şubat 04, 2008, 23:33:12 » |
|
ya bnce normaldi öle abartılacak bişe yok bn zümrüdüanka yoldaşlığını okuyunca çok beenmiştim o bnce serinin en güsel kitabıydı ama david yates en çirkin film hline getirmiş nerdeyse bunuda hngi yönetmen alacaksa lüffen kitabı kısaltmasın:(((
|
|
|
|
|
|
ben yeminler ettim yine burdayım,aklım karıştı çok uzaklardayım,özlemek yetmez anla artık,sensiz anlamsızım.......(((MEDUSA)))
|
|
|
|
günnur
|
 |
« Yanıtla #386 : Şubat 04, 2008, 23:35:14 » |
|
Süperdi.Yazık oldu Snape'e.Ne aşkmıs onunki de ya....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drop
Süt
|
 |
« Yanıtla #387 : Şubat 08, 2008, 17:36:50 » |
|
bn kitabın daha çk heyecanlı bölümler içereceğini hayal ediodum hiç de beklediğim gibi gelmedi hayal kırıklığına uğradım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CcAaNnSsUu
|
 |
« Yanıtla #388 : Şubat 08, 2008, 22:10:45 » |
|
7.kitabın genelini beğendim aslında,3.den sonraki favorim  ama sonu yani 19 yıl sonra biraz basit ve az kalmış 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2008, 22:11:36 Gönderen: CcAaNnSsUu »
|
|
|
|
|
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__
|
 |
« Yanıtla #389 : Şubat 08, 2008, 23:35:16 » |
|
bn kitabın daha çk heyecanlı bölümler içereceğini hayal ediodum hiç de beklediğim gibi gelmedi hayal kırıklığına uğradım  yani bencede ben daha çok heycanlancamız bölümler beklerdim ama genede godric hollow fln çok heycanlıydı.hele harry hani hortluluk olarak ölüyoya  neseki hortluluk olarak ama ben hala snape'in iyi olmasına alışamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|