|
|
|
|
|
müge
|
 |
« Yanıtla #466 : Temmuz 13, 2008, 13:58:36 » |
|
bence kesinlikle harika bir kitaptı.ama ben sonunu beğenmedim pek. 19 yıl sonra diğer karakterlere ne olduğunu da söylemeliydi bence luna'ya falan. voldemort'un ölümü de bana biraz saçma geldi.ama genel olarak fena değildi. bence en iyi kitap melez prensti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #467 : Temmuz 13, 2008, 17:29:05 » |
|
bence uraşmış ve güzel bi kitap yazmış aslında çok önce bitirdim kitabı ama şimdi yazıyorum yorumumu beğensemde benim favorim 3. ve 4. kitap olucak hep  ya bu arada Ron'la Hermione en sonunda anladıar ya birbirlerini sevdiklerini oh dedim yani hele şükür
|
|
|
|
|
|
... The Simpsons
|
|
|
|
LordVordi
|
 |
« Yanıtla #468 : Temmuz 18, 2008, 16:40:37 » |
|
Her Sey Cok Cok Iyıydı Ama Bence Final Butun Harry Potter Kıtaplarına Yakısır Sekılde Olmalıydı ... Neyse Yıne Guzel Bır Is Ama Dogrusunu Soylemek Gerekırse 10 Tane Daha Yenı Kıtap Cıksın Hepsını Okurum ... Voldinin Olum Sahnesı Ve Harrynın Olume Gıdısı Fılmde Tam Super Olacak !! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dodos
|
 |
« Yanıtla #469 : Temmuz 21, 2008, 18:03:33 » |
|
ya arkadaşlar beni endişelendiren şey kitap değil kitaba zaten bi söz yok süper ama filmi eğer kötü çekerlerse eskileri gibi ozaman bence berbat olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #470 : Temmuz 22, 2008, 07:46:41 » |
|
ya ben bişi sorcam aklımda kaldı da harry 2. kitapta sırlar odasına girerken önce musluga acıl dio sonra biraz yürüyüp orda yılandan bir kapı var ona acıl dio e peki hadi ron harry yi muslugu acarken gördü taklit etti peki o kapıyı nsl actı harry kapıyı acarken ron yanında yoktu ilginç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drummergirl
|
 |
« Yanıtla #471 : Temmuz 23, 2008, 17:15:56 » |
|
kitap güzeldi ama sacma yerleride yok deildi nese inş filmi 4.kitabınki gibi olmaz diorum! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ygtcnsu
|
 |
« Yanıtla #472 : Ağustos 06, 2008, 13:31:05 » |
|
Kitap tek kelimeyle harika 3 kere okudum üçünde de aynı heycanı yaşadım ve üzüntüyüde tabiii:( ama tek kelimeyle harika bi kitap JKR nn ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozz_tormenter
|
 |
« Yanıtla #473 : Ağustos 09, 2008, 01:28:00 » |
|
Ben ilk okuduğum zaman açıkcası hayal kırıklığına uğramıştım Ama ikini kez okuduğumda fazlasıyla beğendim kitabın her dakkası ayrı bi olay ayrı bi heyecan Malfoyların malikanesi olsun Hogwarts da ki savaş olsun baştaki çarpışma olsun sevdim ben bu kitabı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jungle_boy
|
 |
« Yanıtla #474 : Ağustos 11, 2008, 10:17:23 » |
|
kitap güsel olmuş ama ben voldemortla harry arasında böyle civcivli bir düello bekliyordum ama orası çok basit olmuş bence.
|
|
|
|
|
|
Ölüm dünyayı geçmekten başka bir şey değildir, tıpkı dostların denizleri geçtiği gibi; birbirlerinde yaşarlar hala. Çünkü hep varolmalıdır, her daim her yerde varolanın içinde sevenler ve yaşayanlar.Bu ilahi aynada birbirlerini yüz yüze görürler; hem serbest,hem lekesizdir sohbetleri.Dost kucağıdır bu; öldükleri söylense bile dostlukları ve cemiyetleri, esasında daima korur varlığını, ölümsüzdür çünkü.
|
|
|
|
eVaNNa LyNcH
|
 |
« Yanıtla #475 : Ağustos 11, 2008, 10:28:36 » |
|
Evet kesinlikle süper bir kitaptı. Bence Azkaban Tutsağından sonra en güzel kitaptı!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayalet.666
|
 |
« Yanıtla #476 : Eylül 17, 2008, 05:07:33 » |
|
roman tam anlamıyla mükemmeldi
|
|
|
|
|
|
“ Bir çogu orada aklini kaçiriyor ve en sonunda yemeyi birakiyor. Yasama arzusunu kaybediyorlar. Bir ölüm geldigini her zaman görebilirsin, çünkü Ruhemici’ ler bunu hisseder ve heyecanlanirlar.” (Sirius Black) http://img504.imageshack.us/img504/9117/imza2qe6.jpg
|
|
|
|
kapanışta açılırım
|
 |
« Yanıtla #477 : Eylül 30, 2008, 21:57:50 » |
|
hem çok güzel hem değil. bir yandan olaylar hızlı hızlı bağlanıyor ki bu kötü, ne olduğunu anlayamadan sırlar çözülüyor. bir yandan da çözülen sırların sonuçları insanı mahfediyor. snape'e olanlar ve onun hakkındaki gerçekler acı verici. ve sonra harry'nin oğluna söylediği sözler: "sana hogwarts'ın iki müdürünün adı verildi. bunlardan biri bir slytherindi ve büyük ihtimalle ömrümde tanıdığım en cesur adamdı." müthiş bence. bu kadar değer verilebilir birine. hem de öldükten sonra. korku ve tiksinti uyandıran bir isim iken, o kişinin adını oğluna verecek kadar değer vermesi, onu gözümüzde yüceltmesi, oğlu var oldukça ismiyle yanlarında yaşatması müthiş. en çok ekilendiğim kısım bu oldu. bir de neville'in cesareti. harry hep öndeydi. kitabın sonu şaşırtıcı değildi. olması gerektiği gibiydi. ama yine de sona giden yol gerçekten güzel, değerli taşlarla bezenmişti. bilmiyorum okuyanlar sadece kitapta yazanları olduğu gibi mi alıyorlar. ama ben okuduğumda etkileniyorum. duygulanıyorum. çünkü kitabın içinde hayat var. düzmece ama gerçek bir dünya. sonuçta insan hepsi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
Sınır Tanımayan Bir Zeka, En Büyük Hediyedir İnsana
Krema

Toujours pur - (Daima saf)
|
 |
« Yanıtla #478 : Eylül 30, 2008, 22:03:29 » |
|
bu kadar değer verilebilir birine. hem de öldükten sonra. korku ve tiksinti uyandıran bir isim iken, o kişinin adını oğluna verecek kadar değer vermesi, onu gözümüzde yüceltmesi, oğlu var oldukça ismiyle yanlarında yaşatması müthiş. zaten hakettiği değeri ölmeden önce bulan kim var ki bu dünyada. insanların değerini hep iş işten geçtikten sonra anlıyoruz.
|
|
|
|
|
|
kelid aynasındaki yazı : ''Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi" tersten okursak : "I show not your face but your heart's desire" türkçesi : ''Sana yüzünü gösteremem ama kalbindeki dilekleri gösterebilirim'' aynanın orjinal ismi erised, tersten okunuşu desire, desire ingilizcede dilek anlamına gelir, dileğin tersten okunuşu kelid ALBUS SEVERUS POTTER
|
|
|
|
kapanışta açılırım
|
 |
« Yanıtla #479 : Ekim 01, 2008, 12:41:38 » |
|
zaten hakettiği değeri ölmeden önce bulan kim var ki bu dünyada. insanların değerini hep iş işten geçtikten sonra anlıyoruz.
doğru ama demek istediğim bu değildi. sonuçta kitapta herkesin yeri belliydi. iyiyse iyilerin yanında kötüyse kötülerin. snape en başından beri kötü bir tablo çizmişti. duygusuz, adaletsiz ve karanlık göründü hep gözümüze. ve hiç değer verilmedi. ama o aslında harry'nin de dediği gibi çok cesur bir insandı. bunun farkına son anda vardık. belki de kitabın güzel yanı bu. aslında hayat da böyle birşey. insanın anlayamadığı çok şey var hayatta. bilemez insan iyi gördüğünün de kötü gördüğünün de ne var ardında...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 01, 2008, 12:44:06 Gönderen: kapanışta açılırım »
|
|
|
|
|
|