Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 07:53:30  

Sayfa: 1 ... 25 26 27 [28] 29 30 31 ... 33   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kitabı bitirenler: Nasıl buldunuz? - Spoiler !!!  (Okunma Sayısı 15679 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

The Unforgiven...

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #405 : Mart 13, 2008, 18:54:15 »

bugün kitabı ikinci kez bitirdim... Tek kelimeyle mükemmel ! Özellikle 34.bölüm(yeniden ormanda)'den sonra müthişti yani harry'nin hissettiklerini, heyecanını, acısını, arkadaşlarına karşı olan sevgisini bir kez daha yaşadım ve tekrar tekrar okusam da yaşarım... 

"Katie Cassidy Hayran Kulübü"

XXXX
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never free
Never me
So I dub thee unforgiven
XXXX

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kitabı bitirenler: Nasıl buldunuz? - Spoiler !!!
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 07:53:30 »

Quadrus
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #406 : Mart 23, 2008, 00:01:13 »

"Voldemort vs. Harry" düellosu beni bitirdi... En az 10 kez okudum o kısmı... Konuşmalar, haraketler... Hepsi süperdi... Kısacası kitap süperdi, muhteşem bir sondu.. J.K.Rowling'teki hayal gücü gerçekten çok kuvvetli... Brovo valla...
XxPoTTeRxX
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #407 : Mart 24, 2008, 19:04:44 »

ben kitabı okudun çok begendim 3 günde bitti
sailormoon
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #408 : Mart 31, 2008, 01:55:01 »

harika bir final oldu başka ne denirki şaşırdık üzüldük sevindik 7 serilik bir kitap sonda bu kadar mı güzel bağlanır en ince detay bile düşünülmüş unutulmamış sanki kitap sondan başlanılmış yazılmaya insan bütün seriyi 1 gecedemi yyazdı diye meak ediyo önceliklede ben seriyi baştan 5. okuyuşum filmleri acaba kaç kere izledim hatırlamıyorum ama hepsini tekrar denicem ve her okyuşum da daha fazla heycanlanıyorum herşey yerliyerine oturuyo kitabı okuyanlara bütün seriyi baştan okumalrını tavsiye ediyorum bence çok şeyin yeni farkına varacaksınız bütün hp sevenlere selamlar

Muziplik Tamamlandı
Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #409 : Nisan 07, 2008, 22:28:16 »

bnce serinin en güzel kitaplarından biri olmuş bravo valla jkr yee helel olsun brek brek brek yaa keşke final üzerine biraz daha dursaymış bitti Ağlayan Ağlayan inşallah 8. kitap hakkında söylenenler doğrudurda çıkar çıkar çıkar çıkmaz almazsam ne olayım ben de kitabı 3 günde bitirdim o kadar güzel ki bırakamıyosunn Gülümseyen hogwart savaşı + bkanlık+ gringross harika bölümlerdi neredeyse kitabı azberledim jkr ye tekrar bi brek brek brek diyirim ve msj ı tamamlıyirim Gülümseyen

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

darkkphonix
~Sarı Sonbahar~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Krema

<3 Hayattan Bir Kaç Kelime <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #410 : Nisan 07, 2008, 22:38:33 »

Güzel Gülümseyen...Açıkçası ben biraz daha uzun olmasını bekledim ya da ben öyle hâyal ettiğim için öyle geldi...Her kitapta olduğu gibi konular devam etmiş ve yeni konular(ölümcül kutsallar) ortaya çıkmış...Sır perdelerini Ne? tamamen açmış ve eksik nokta yok denecek kadar büyük bir başarıyla bitirmiş...
  En sevdiğim bölüm??..Tabiki Hogwarts savaşı  Alkış*Muhteşemdi* tek kelimeyle...O bölümdeki düellolar betimlemeler herşey ya nokta ve virgül bile muhteşemdi...Belki çoğu kişi Dumbledore ile Harry nin tren sahnesini beğendi belki hortkulukları yok edilişini belki de 19 yıl sonrayı...
  Bana sorarsanız "19 yıl sonra" bölümü beni fazlasıyla üzdü Ağlayan...En başta da dedim ya birazcık daha uzun olsa evet evet ya biraz daha uzun olsaydı...Şu 19 yıl sonrayı yavaş yavaş geçseydik..Çocukların doğumunu...Yürüyüşlerini...Konuşmalarını...Okula başlayışlarını yavaş yavaş okusaydık belki daha bir tat bırakacaktı...
 Olsun...Her şeye rağmen
Bravo J.K.Rowling Tapan

Şiirlerime Yorum Bekliyorum =D ..
YumurtaLara TıkLada Büyüsün (:
d-cey
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #411 : Nisan 09, 2008, 20:45:19 »

dobby nin ölümünden sonra harry nin hali beni etkiledi doğrusu.. o bölüm fazla etkileyiciydi.. ne dersiniz? =]
atalay08
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #412 : Nisan 20, 2008, 12:04:24 »

BRAVOOOO JKR O HARİKA BİR CANLI(KADIN DEMİYUOM ÇÜNKÜ BİR KADIN BU KADAR GÜZEL BİR YETENEĞE SAHİP OLAMAZ :dD)
lilyevans
Kakao

Toph ~ Earth Bender

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #413 : Nisan 22, 2008, 01:01:41 »

Bence kitap gerçekten çok süper olmuş. Serini en güzel kitabıydı diyebilirim. Bazıları J.K.R.'nin yeni bir konuyu yani Ölüm Yadigarlarını çıkarmasını saçma bulmuş ama aksine son kitapta bile yeni bir konu üretebildiği ve onu eski konularla bağdaştırabildiği için onu çoookkk tebrik etmek lazımm. J.K Rowling gerçekten harika biri keşke görebilsekte bunları onada söyleyebilsek... = )) Aww

BilgeNazz
G.N.C
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #414 : Nisan 26, 2008, 23:50:54 »

Rowling baya uğraşmış olmalı bu kitap için

son kitabı anlamadığımdan dolayı ve hikaye bir bütün olduğu için seriyi baştan okudum
kitap çok başarılıydı
19 yıl sonrası bölümüne darkkphonix'in de dediği gibi biraz daha yavaş geçseydik
savaşın sonu biraz daha uzun olsaydı çok daha güzel olabilirdi

кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяı

Eylül yıldızları gibi
Benden çok, uzağa yakın
Ve
Eylülün yaz sonuna gelişi gibi,
O cananın gelişi;
Ömrümün sonuna yakın...
Alin_Musemania
Süt
*

kimiraikkonen-alinayvaz@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #415 : Mayıs 01, 2008, 22:42:30 »

Güzel Gülümseyen...Açıkçası ben biraz daha uzun olmasını bekledim ya da ben öyle hâyal ettiğim için öyle geldi...Her kitapta olduğu gibi konular devam etmiş ve yeni konular(ölümcül kutsallar) ortaya çıkmış...Sır perdelerini Ne? tamamen açmış ve eksik nokta yok denecek kadar büyük bir başarıyla bitirmiş...
  En sevdiğim bölüm??..Tabiki Hogwarts savaşı  Alkış*Muhteşemdi* tek kelimeyle...O bölümdeki düellolar betimlemeler herşey ya nokta ve virgül bile muhteşemdi...Belki çoğu kişi Dumbledore ile Harry nin tren sahnesini beğendi belki hortkulukları yok edilişini belki de 19 yıl sonrayı...
  Bana sorarsanız "19 yıl sonra" bölümü beni fazlasıyla üzdü Ağlayan...En başta da dedim ya birazcık daha uzun olsa evet evet ya biraz daha uzun olsaydı...Şu 19 yıl sonrayı yavaş yavaş geçseydik..Çocukların doğumunu...Yürüyüşlerini...Konuşmalarını...Okula başlayışlarını yavaş yavaş okusaydık belki daha bir tat bırakacaktı...
 Olsun...Her şeye rağmen
Bravo J.K.Rowling Tapan

gerçekten bende öyle düşünüyorum...süperdi özellikle de harry vs voldemort düellosu bitirdi beni =)=)
(göstermek/gizlemek için tıkla)
kitabı bitirdikten sonra kendimi çok garip hissettim ve hala da öyle hissediyorum sanki bitmemiş de devam etcekmiş gibi hissettim =)
emma_hermione_watson
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #416 : Mayıs 17, 2008, 14:46:38 »

ya cok karmasıktı bu yüzdende süperdi
atalay08
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #417 : Mayıs 19, 2008, 10:34:33 »

ya aynen en sevdiğim bölüm yeniden ormanda ve harry ve voldemortun vs si süperdi aynen ve bnce ölüm yadigarları sacma deil diğer önceki  kitaplrla ii bağlan mıs örneğin harrynin pelerini o bir yadigar ve harry bunu 7 yıldır farkında deil yani bnce kitap asla eleştirilmemeli o kitabı eleştiren gelsin bni bulsun :DDD
Kapanış Sayfası
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #418 : Mayıs 23, 2008, 14:28:04 »

bitireli uzun zaman oldu, sanırım yeniden okumanın vakti geldi, zaten heyecanlanmıştım fazlasıyla, ve hüzün. Kitap çok güzeldi, böyle bir son düşünmemiştim, şaşırttın beni rowling diyorum bazen Gülümseyen
punkflyer
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #419 : Mayıs 27, 2008, 17:50:01 »

ya süperdi kitap.. snape e yazık oldu ama biz melez prenste tahmin etmiştik o kötü değil mutlaka bişey olmuştur diye ve öyle çıktı yazık ya:( dumbledore manyak bi adam çok zeki hayran kaldım Gülümseyen en sonu süperdi voldi oturup kalıo kehkeh:D

toujours pur..
Sayfa: 1 ... 25 26 27 [28] 29 30 31 ... 33   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: