|
|
|
|
Quadrus
Süt
|
 |
« Yanıtla #406 : Mart 23, 2008, 00:01:13 » |
|
"Voldemort vs. Harry" düellosu beni bitirdi... En az 10 kez okudum o kısmı... Konuşmalar, haraketler... Hepsi süperdi... Kısacası kitap süperdi, muhteşem bir sondu.. J.K.Rowling'teki hayal gücü gerçekten çok kuvvetli... Brovo valla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #407 : Mart 24, 2008, 19:04:44 » |
|
ben kitabı okudun çok begendim 3 günde bitti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #408 : Mart 31, 2008, 01:55:01 » |
|
harika bir final oldu başka ne denirki şaşırdık üzüldük sevindik 7 serilik bir kitap sonda bu kadar mı güzel bağlanır en ince detay bile düşünülmüş unutulmamış sanki kitap sondan başlanılmış yazılmaya insan bütün seriyi 1 gecedemi yyazdı diye meak ediyo önceliklede ben seriyi baştan 5. okuyuşum filmleri acaba kaç kere izledim hatırlamıyorum ama hepsini tekrar denicem ve her okyuşum da daha fazla heycanlanıyorum herşey yerliyerine oturuyo kitabı okuyanlara bütün seriyi baştan okumalrını tavsiye ediyorum bence çok şeyin yeni farkına varacaksınız bütün hp sevenlere selamlar
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
|
|
|
|
|
d-cey
|
 |
« Yanıtla #411 : Nisan 09, 2008, 20:45:19 » |
|
dobby nin ölümünden sonra harry nin hali beni etkiledi doğrusu.. o bölüm fazla etkileyiciydi.. ne dersiniz? =]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #412 : Nisan 20, 2008, 12:04:24 » |
|
BRAVOOOO JKR O HARİKA BİR CANLI(KADIN DEMİYUOM ÇÜNKÜ BİR KADIN BU KADAR GÜZEL BİR YETENEĞE SAHİP OLAMAZ :dD)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #414 : Nisan 26, 2008, 23:50:54 » |
|
Rowling baya uğraşmış olmalı bu kitap için
son kitabı anlamadığımdan dolayı ve hikaye bir bütün olduğu için seriyi baştan okudum kitap çok başarılıydı 19 yıl sonrası bölümüne darkkphonix'in de dediği gibi biraz daha yavaş geçseydik savaşın sonu biraz daha uzun olsaydı çok daha güzel olabilirdi
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
|
emma_hermione_watson
Süt
|
 |
« Yanıtla #416 : Mayıs 17, 2008, 14:46:38 » |
|
ya cok karmasıktı bu yüzdende süperdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #417 : Mayıs 19, 2008, 10:34:33 » |
|
ya aynen en sevdiğim bölüm yeniden ormanda ve harry ve voldemortun vs si süperdi aynen ve bnce ölüm yadigarları sacma deil diğer önceki kitaplrla ii bağlan mıs örneğin harrynin pelerini o bir yadigar ve harry bunu 7 yıldır farkında deil yani bnce kitap asla eleştirilmemeli o kitabı eleştiren gelsin bni bulsun :DDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapanış Sayfası
Süt
|
 |
« Yanıtla #418 : Mayıs 23, 2008, 14:28:04 » |
|
bitireli uzun zaman oldu, sanırım yeniden okumanın vakti geldi, zaten heyecanlanmıştım fazlasıyla, ve hüzün. Kitap çok güzeldi, böyle bir son düşünmemiştim, şaşırttın beni rowling diyorum bazen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punkflyer
Süt
|
 |
« Yanıtla #419 : Mayıs 27, 2008, 17:50:01 » |
|
ya süperdi kitap.. snape e yazık oldu ama biz melez prenste tahmin etmiştik o kötü değil mutlaka bişey olmuştur diye ve öyle çıktı yazık ya:( dumbledore manyak bi adam çok zeki hayran kaldım  en sonu süperdi voldi oturup kalıo kehkeh:D
|
|
|
|
|
|
toujours pur..
|
|
|
|