|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 23, 2007, 14:48:03 » |
|
ya şimdi dün kitabın siparişini verdik yarın falan gelicek okudktan sonra bi yorum yapıcam adam gbi ama şuana kadar fevkaladenin fevkindeydi. ..Snape olayına bittim..
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 23, 2007, 15:01:46 » |
|
ben kaçak olarak da okusam gerçkten "muhteşem ötesi"ydi. en sonunda ağlamayı düşünüyordum lakin çoluk çocuk sürü görünce sadece koptum  çok güzeld kitap, başka bi şe diyemicem
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
Amortentia
Süt
Do you believe in life after love?
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 23, 2007, 15:20:30 » |
|
Bende sipariş verdim bekliyorum Ama spoiler lardan okuduğun kadarıyla rowling yine çoşmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 23, 2007, 16:44:56 » |
|
cafedekilerden okuduğum kadarıyla güzel yani çoluk çocuğa karışmaları dışında  orası bence abartılı olmuş.harry hermione ron üçlüsünden biri ölmeliydi bence daha güzel bir son olurdu ama tabii herkesin düşüncesi farklı.rowling öyle uygun görmüş.kitabın çok heyecanlı olacağı başından beri belliydi zaten.bir de okusam o zaman daha güzel bir yorum yapabilcem 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 24, 2007, 17:14:49 » |
|
ya arkadaşlar ben netten birazını okudum ama kitabı "normal" olarak okumak istiyorum. Acaba en hızlı hangi siteden sipariş gelir. Türkiye' den sipraiş kabul eden bi mağaza var mı?
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 24, 2007, 17:19:30 » |
|
pandora.com.tr hatta istanbuldaysan git taksimdaki mağazalarından satın al. heryerde 47 YTL iken orada 42 YTL... ön sipariş ile biz 34 YTL'ye aldık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 24, 2007, 17:21:06 » |
|
hmm İstanbul' da değilim ama birine aldırim bari. çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 24, 2007, 17:23:10 » |
|
rowling bence yine yaptı yapacağını ve bize önemli iki ders verdi.birincisi hepimiz dumbledor un çoooook iyi olduğunu sanıyorduk.hatta bazılarımız onu kusursuz sanıyordu.ama öyle olmadığını hiçbir insanın mükemmel olmadığını bize öğretti.ikincisiyle çoğumuz snap in iyi tarafta olsa bile onun taş kalpli olduğunu insani duygular taşımadığını sanıyordu.böylece hiç birşeyin göründüğü gibi olmadığını insanlara karşı ön yargılı olmmamız gerektiğini anlatmış oldu bize  ama,çoluk çocuk olayı olmasaydı ii olurdu.biraz türk filmlerinin mutlu sonuna benzemiş. ama;yinede rowling bize büyük bir deha olduğunu kanııtlıyor. :
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 24, 2007, 17:26:08 » |
|
evet buna katılıyorum ama Dumbledore' dan kimse beklemiyordu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 24, 2007, 17:52:06 » |
|
Bu arada kitapta en çok şok olduğum olay Dudley'nin Harry'e karşı olan tutumunu deiştirmesi oldu  "He saved my life!" diyişi gözlerimin önünden gitmio walla  Kreacher da deişti ama regulusla ilgiliydi onunki direk Harry yüzünden deildi, gene de bu da ilginçti
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 24, 2007, 17:59:55 » |
|
aaah, ah! bi bitirsem de ben de tüm şu spoilerlara baksam  hala yarısındayım ya  tr olsa uyumaz etmez bi günde bitirirdim kesin ama ingilizce olunca konsantrasyon biraz zor oluyo benim için. Özellikle şu sıralar uzun paragraflar var baya  Ron çekti gitti de  (ve bence haklıydı. ) şimdi Godric's Hollow'dalar hermi ile birlikte ve potter'ların mezarını buldular. Sanırım mezarda yazan sözün türkçesi: "Yok edilecek son düşman ölümdür" yazıyordu ve bu harry'nin hoşuna gitmedi  öyle işte amaaaaa Harry oraya gitmeden önce aklından olabilecek şeyleri geçirdi ya, orda bittim ben. hani hogwarts tatillerinde belki de oraya gideektim, arkadaşlarımı oradaki evimize davet edecektim, belki erkek ve kız kardeşlerim bile olurdu gibi şeyler düşündü. lanet rowling hep buraları iyi yazıyor. insanın tüyleri diken diken oluyor valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 24, 2007, 18:02:01 » |
|
ayy tüylerim diken diken oldu yahu Fant.. 
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 24, 2007, 18:04:31 » |
|
ayy tüylerim diken diken oldu yahu Fant..  Neden ki  Valla ben beklicem sanırm  İng. okursam eğer 3 ayda zor bitirirrim.  Zaten bütün spoilerleri okudum keşke okumasaydım.  İki gündür etkisindeyim. Fred 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 24, 2007, 18:09:16 » |
|
Çünkü Godric's Hollow gidip hermi ile birlikte ve potter'ların mezarını bulmuşlar.Harry oraya gitmeden önce aklından olabilecek şeyleri geçirmiş hani hogwarts tatillerinde belki de oraya gidecektim, arkadaşlarımı oradaki evimize davet edecektim, belki erkek ve kız kardeşlerim bile olurdu gibi şeyler düşünmüş
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|