|
|
|
|
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__
|
 |
« Yanıtla #46 : Şubat 09, 2008, 13:54:28 » |
|
paylaşım için çok saol napecim çok güsel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #47 : Şubat 11, 2008, 23:48:38 » |
|
Burada JKR'nin bir hatasını farkettim  J.K. Rowling: Hermione Hogwarts’tan sonraki kariyerine ev cinlerinin yaşamlarının iyileştirilmesinde oldukça etkili olduğu Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi’nde başladı. Daha sonra (Scrimgeur’a alaylarına rağmen) zalim, safkan yandaşı yasaların yok edilmesini garantiye almakta ilerici bir ses olduğu Sihirsel Yaptırım Dairesi’ne geçti. demişş.. Halbuki scrimgeur Dumblinin vasiyetinden sonra ölümyiyenler tarafından yakalanıp öldürülmemişmiydi? Hatta herry'nin nerde olduğunuda söylememişti onlara  bu bir hata değil ne yazıkki.orada scrimgeour un alayları demiş ve bu doğru. hatırlarsanız 7. kitapta harry'nin doğum gününde scrimgeour gelip mirasla ilgili açıklamalar yapıyordu ve harry mirasın neden 1 ay sonra verildiği fln gibi çeşitli şeyleri merak edip sormuştu. Hermione de o konularla ilgili tüm kanunları açıkladı scrimgeouru köşeye sıkıştırdı. Scrimgeourda hermiye tam olarak şöyle dedi: "sihirli yasada kariyer yapmayı mı planlıyorsunuz miss granger?" hermi de :" hayır planlamıyorum. dünyada iyi bir şeyler yapmayı umuyorum" dedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #48 : Şubat 12, 2008, 00:13:52 » |
|
Çooookkk güzelll. teşekkürler paylaştığın için  . Ron'un saç kokusu buna bayıldım 
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #49 : Şubat 12, 2008, 18:26:21 » |
|
Burada JKR'nin bir hatasını farkettim  J.K. Rowling: Hermione Hogwarts’tan sonraki kariyerine ev cinlerinin yaşamlarının iyileştirilmesinde oldukça etkili olduğu Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi’nde başladı. Daha sonra (Scrimgeur’a alaylarına rağmen) zalim, safkan yandaşı yasaların yok edilmesini garantiye almakta ilerici bir ses olduğu Sihirsel Yaptırım Dairesi’ne geçti. demişş.. Halbuki scrimgeur Dumblinin vasiyetinden sonra ölümyiyenler tarafından yakalanıp öldürülmemişmiydi? Hatta herry'nin nerde olduğunuda söylememişti onlara  bu bir hata değil ne yazıkki.orada scrimgeour un alayları demiş ve bu doğru. hatırlarsanız 7. kitapta harry'nin doğum gününde scrimgeour gelip mirasla ilgili açıklamalar yapıyordu ve harry mirasın neden 1 ay sonra verildiği fln gibi çeşitli şeyleri merak edip sormuştu. Hermione de o konularla ilgili tüm kanunları açıkladı scrimgeouru köşeye sıkıştırdı. Scrimgeourda hermiye tam olarak şöyle dedi: "sihirli yasada kariyer yapmayı mı planlıyorsunuz miss granger?" hermi de :" hayır planlamıyorum. dünyada iyi bir şeyler yapmayı umuyorum" dedi. ahahaha  tamam yaa doğru  Umutmuşum ben  ya ama ne bilim hani rufus vampirdi ya ''belki hala yaşıyordur'' olarak düşününce JK nin dediğini yanlış algıladım sanırım  açıklama için saol EDİT yanlış anlamamışım galiba  yanıtım aşağıdadır /03.05.2008/
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2008, 11:29:01 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #50 : Şubat 12, 2008, 20:47:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
hermi_o_nini
|
 |
« Yanıtla #51 : Şubat 13, 2008, 14:10:54 » |
|
cevaplar süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyom serinin bitmesine [spoiler][spoiler] jkr türkiyeye gelmeyi düşünmüyor mu son günerde onu rüyamda ggörmeye başladım yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nymphadora_tonks
Süt
"Always Harry Potter"
|
 |
« Yanıtla #52 : Şubat 19, 2008, 22:56:18 » |
|
yha çok teşekkür ederim birçok sorumun yanıtını sayende buldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #53 : Şubat 19, 2008, 22:57:21 » |
|
1)Ron'un saç kokusu...  wııyssshhh 2)Ohh yaa en sonunda Harry'nin seherbaz olduğunu öğrendim  3)Snape ahh ahh...  4)O nimbus sorusu ne öyle?Bir an kendimi çağın gerisinde zannettim (harbi muggle gibi)
|
|
|
|
|
|
~Cadı Günlükleri~ 10.Bölüm vatana,millete hayırlı uğurlu kutlu mutlu olsun  Yazan Bir Yazar... 
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #54 : Şubat 19, 2008, 23:47:21 » |
|
bişi diil arkadaşlar  bende bunu bulduğuma çok sevindim aksi takdirde baynim kendi kendini yiyodu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #55 : Şubat 21, 2008, 21:21:10 » |
|
çoq saol gerçekten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi_o_nini
|
 |
« Yanıtla #56 : Şubat 25, 2008, 11:57:42 » |
|
cevaplar güzellll amaaaaaa daha ceplanacak çok şeyyyyyyyyyyy vaaaaaaaaaaar ve hala cevaplanmadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #57 : Şubat 25, 2008, 21:31:26 » |
|
teşekkürler  demekki hermionenin söylemediği koku ronun saç kokusuymuş  ron ile ilgili olduğunu tahmin etmiştim zaten  gerçekten çok mantıklı cevaplar ayrıca bende şu ronun saç kokusuna bittim yani 
|
|
|
|
|
|
..Melis'ime imza ve avatar icin mucuklardan bir gökkusagi..
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #58 : Şubat 25, 2008, 22:51:34 » |
|
böle nedense hiç sarmadı sanki bu cvpların kitapla alakası yokmus gibi geliyo ben hala alısamadım siteden hp ile ilgili bişeyler ögrenmeye ve okumaya sadece kitaplar gerçek gibi kalıyo.
|
|
|
|
|
|
Bugün yıkığım biliyor musun?
Ezginim, çaresizim, umutsuzum
Sancılıyım bırakma beni, insanlar kötü
Bırakma beni korkuyorum.
|
|