|
Gece
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 06, 2007, 22:22:47 » |
|
hmm.......Daniel e sorma niyetim yoktu zaten o kız peşindedir şimdi rahatsız etmeyeyim o zaman tek sorunum JK nin adresi 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
|
|
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 06, 2007, 23:02:47 » |
|
sagolya bunlar ıcın bende bı cok sorunun cewabını aldım tskr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_SeVeRuS_SnApE_
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 07, 2007, 02:04:57 » |
|
Çok güzeldi ama Dudley eğer ruh emicileri görebildiyse o zaman o bir kofti buna çok şaşırdım işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 07, 2007, 11:48:38 » |
|
koftiler de göremiyor sanırım o Dumbledore un numarasıydı ama Didoşcuk görmedi ki onları sadece hissetti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 07, 2007, 14:54:08 » |
|
arkadaslar yorumlarınız için tesekkurler  dewam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 08, 2007, 13:32:27 » |
|
en iyi jk cevap veriyor. dan 1 senede verirse şanslısın, ama JK eline ulaşanları en geç 1 ayda cevaplıyor, posta süresi dahil
3-4 ay bekletio dan. ama iki kere yollarsan. bir kere yollarsan cevap alma şansın bayağı düşük. jk zeki kadın ya! bu arada: Lee: Bir Nimbus 2000 satın aldım, berbat bir sola dönüş yeteneği var tek yapabildiğim(bir hipogrif tarafından kırılmış bir asayı kullanmadan) onararak orijinal uçuş durumuna getirmek. J.K.Rowling: Hmm, Arkie Alderton'un tamirci dükkanına gitmeni öneririm. . Bir süpürgeyi asla evde tamir etmeyi deneme sonucu çok kötü olabilir. çok ilginç bir diyalog.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 14, 2007, 13:33:08 » |
|
ewt  yaf kitabı okuyanlar bu kadar mı gzl ve uzun bı röportaj ama ben hala okumadım malfoylarla ilgili konusma hariç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 21, 2007, 02:46:37 » |
|
JK Rowling: Snape'in faciası da bu oldu zaten. Eğer zamanda geri dönebilseydi asla bir Ölüm Yiyen olmazdı; ama birçok savunmasız insan gibi (mesela Kılkuyruk) o da büyük, güçlü ve etkileyici bir şeyin parçası olmak için yanıp tutuşuyordu. Snape hem Lily'i hem de Mulciber'ı istedi. Lily'nin bu konudaki nefretini asla anlayamadı; karanlık tarafa öylesine bağlıydı ki eğer bir Ölüm Yiyen olursa Lily'nin kendisininden etkilenebileceğini düşündü.
Ahh şu son cümle yok mu, hepsi James ve Sirius'un suçu. Bazı şeyler şaka bile yapılsa insanda böyle etkileri olabiliyor. O zaman Snape'nin ölüm yiyen olmasında bu şakaların çok rolü var.
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 21, 2007, 02:54:26 » |
|
JK Rowling: Snape'in faciası da bu oldu zaten. Eğer zamanda geri dönebilseydi asla bir Ölüm Yiyen olmazdı; ama birçok savunmasız insan gibi (mesela Kılkuyruk) o da büyük, güçlü ve etkileyici bir şeyin parçası olmak için yanıp tutuşuyordu. Snape hem Lily'i hem de Mulciber'ı istedi. Lily'nin bu konudaki nefretini asla anlayamadı; karanlık tarafa öylesine bağlıydı ki eğer bir Ölüm Yiyen olursa Lily'nin kendisininden etkilenebileceğini düşündü.
Ahh şu son cümle yok mu, hepsi James ve Sirius'un suçu. Bazı şeyler şaka bile yapılsa insanda böyle etkileri olabiliyor. O zaman Snape'nin ölüm yiyen olmasında bu şakaların çok rolü var. evet kesinlikle haklısın ama siriusa kızamıyorum yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonks
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 27, 2007, 21:59:07 » |
|
süper olmuş ellerine sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 27, 2007, 22:54:57 » |
|
Kitabı yazarken çok düşünmüş.(tabi düşünücek  ) İyi de cevaplamış.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 20, 2007, 22:39:30 » |
|
yorum ıcın tesekkurler  aahh ahhh 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 28, 2007, 23:51:56 » |
|
İnanmıyorum..!!kafamdaki sorular genel olarak çözüm buldu,gerçi bu hepimiz için böyle ama neyse özellikleBella'nın Voldi'yi sevdiğini duyunca dedim tamam içime doğan şıp dedi oldu.Aah Severus..yalnız benim anlamadığım bir nokta var.Biri cevaplarsa çok sevinirim.Severus ''Prens'in Hikayesi'' bölümünde gecenin bir yarısı Dumbli ile konuşurken Dumbli ona diyor : ''Bunca zaman sonra çocuğa ilgi mi duymaya başladın?'' Severus'ta ''Çocuğa mı?'' ''Expecto Patronum'' diyor.İşte bu noktada Severus neden Patronus'a başvuruyor.Onun dışında bu Jkr gerçekten müthiş bir zekaya sahip.Her zamanki gibi bunu yine görmüş olduk [/color][/i][/b]
|
|
|
|
|
|
maybe i'm crazy maybe you're crazy maybe we're crazy probably.
|
|
|
havita
Sirius Black
Kakao

Ejderha Süvarisi
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 29, 2007, 22:20:06 » |
|
rowling bence EN SON bi kitap daha yazsın