grindewald
Süt
You will lose everything
|
 |
« : Temmuz 05, 2008, 18:01:44 » |
|
benim merak ettiğim bi şey var harry bebekken voldemort harryi öldürmeye çalıştı ama büyü voldiye tepti böylece hortkulukların biri gitmiş oldu 2.hortkuluk günce 3.madalyon 4.kupa 5.diadem 6.yüzük 7.harry 8.voldemortun bedeni ama sadece 7 tane yokmuydu hatalıysam düzeltin lutfen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 05, 2008, 18:04:04 » |
|
Voldemort Harry' bilmiyordu ve yedi tane var sanıyordu, Dumbledore da Harry'e söylemeyince biz de öyle sandık; ancak toplam sekiz parçalı bi ruh Voldy'ninki
|
|
|
|
|
|
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin
Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu
|
|
|
grindewald
Süt
You will lose everything
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2008, 17:15:16 » |
|
Hatta bi de nagini var 9 hortkuluk oldu bu ne böyle yha hem voldemort rakamını kendisi slughorna söylüyo yani bunu harry sonradan öğrenmiyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zerosiqnal
Süt
Voldemort 4ever
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 06, 2008, 22:47:01 » |
|
günce yüzük nagini diadem madalyon harry kupa değilmi 7 tane voldemort hortkuluk değil zaten voldemort kendi ruhunu hortkuluklara ayırmış oluyor voldyi hesaba katmıyoruz.
galiba bu olması lazım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 06, 2008, 22:49:15 Gönderen: Zerosiqnal »
|
|
|
|
|
grindewald
Süt
You will lose everything
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 06, 2008, 22:59:19 » |
|
Ama bi tane harryi ilk öldürmeye giderken yok oluyo hem ayrıca melez prens sayfa 461 e bakarsan voldemort hariç 6 tane hortkuluk var yani 1.günce 2.yüzük 3.nagini 4.kupa 5.diadem 6. madalyon 7.harry 8.voldemort 9.harry 1 yaşındayken yok oldu(bunu saymasak bile yine de fazla)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zerosiqnal
Süt
Voldemort 4ever
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 06, 2008, 23:12:02 » |
|
"Ruhunun o parçası , Voldemort'u öldürmek isteyen kişinin saldıracağı son parça olacak - bedeninde yaşayan parça." "Ama öyleyse o altı hortkuluk."dedi Harry,biraz çaresiz "nasıl bulacağız onları?" "Unututyorsun...bir tanesini sen yok ettin zaten.Bende bir başkasını yok ettim." burda dumby yüzüğü harryde voldemortun parçasını yok etmiş oluyor.sen voldemortu 2 kere yazıyorsun.bir kerede yazarsan 8 hortkuluk oluyor. JKR de benim gibi düşündü demekki önce sonra s:461 de unuttu voldemortuda ekledi aman nebiliyim ya grindewald nerden soktun aklıma bana uyku yok gene ya  :D:D:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 07, 2008, 10:40:49 » |
|
hortkuluklar şunlar deil mi 1.yüzük 2.diadem 3. nagini 4. kupa 5.günce 6.madalyon 7.harry Voldemort kendi kendini hortkuluk yapmadı ki çünkü dövüşte Avada Kedavra ona çarpsa hortkuluk olan ruhunun öleceğini biliyo o yüzden kendisini hortkuluk yapmadı. Bi de nasıl hortkuluk sayısı 9a çıktı anlamadım ben  birisi hortkulukları benm yazdığım gibi yazsın lütfen tam eminse ama
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2008, 10:43:09 Gönderen: Beyond Help »
|
|
|
|
|
|
|
Zerosiqnal
Süt
Voldemort 4ever
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 07, 2008, 13:33:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 07, 2008, 13:36:48 » |
|
sen 6. ve 7. kitabı tekrar oku, anlamazsan bi daha oku, yine anlamazsan bırak hp yi falan, cin ali oku...
EDİT: mesajımı silmemin bir yolu var mı? bu kadar saçma bir konuda mesajım olmasını istemiyorum. bir yönetici bu yazdığımı görürse bu mesajımı silebilir mi? (lütfen)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2008, 14:54:43 Gönderen: serseri_bludger »
|
|
kelid aynasındaki yazı : ''Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi"tersten okursak : "I show not your face but your heart's desire"türkçesi : ''Sana yüzünü gösteremem ama kalbindeki dilekleri gösterebilirim''aynanın orjinal ismi erised, tersten okunuşu desire, desire ingilizcede dilek anlamına gelir, dileğin tersten okunuşu kelid 
|
|
|
grindewald
Süt
You will lose everything
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 07, 2008, 14:09:11 » |
|
Ya arkadasım su melez prensi duzgun okuyun orda voldemortun kendi bedenindeki ruhla birlikte 7 tane var yazıyo ama harry bebekken voldemort onu oldurmeye gittiğinde büyü geri tepti ve voldemort ölmesi gerekirken hayatta kaldı bunu nasıl yaptı o zaman?Hortkulukların biri gitti yani ama o hangi hortkuluk bilmiyorum ayrıca dumbledore melez prenste birini sen yok ettin diyerek günceyi kastediyo.Yani 1.madalyon 2.kupa 3.nagini 4.yüzük 5.diadem 6.günce 7.harry 8.voldemort 9.harry bebekken yok olması gerekiyor(eğer bu hortkuluk değilse o zaman voldynn nasıl hayatta kaldığını açıklayın lutfen)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 07, 2008, 15:09:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zerosiqnal
Süt
Voldemort 4ever
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 07, 2008, 15:13:50 » |
|
birde şöyle deneyelim voldy harryi öldürmeye gitmeden önce zaten ruhuna hortkuluklara ayırmıştı harry son hortkuluk 1 - Slytherin'in Madalyonu 2 - Hufflepuff'ın Kupası 3 - Ravenclaw'un Diademi 4 - Riddle'ın Güncesi 5 - Peverell Armalı Yüzük 6 - Nagini 7 - harry oldu voldemort kendi ruhunu 7 ye ayırmış oldu harryden seken kedavra laneti voldemortun hortkuluk olmayan kendi ruhunu yok etti (Tahminimce hortkuluk sadece nesne ve kişilere ayrılabilir insanın kendisi hortkuluk oluyor mu bilmiyorum çünkü JKR hiç bir yerde bundan bahsetmiyor) sorunun cevabı ya bu yada grindewald senin teorin doğru JKR sorulacak sorulardan birisi inşallah JKR tekrar bir sohbet düzenler bizde mesaj yollarız. 6. kitaba yeniden başlıyorum ya nerden soktun aklımıza kardeşim ya  Saygılarımla Zerosiqnal,  :
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2008, 15:17:47 Gönderen: Zerosiqnal »
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 07, 2008, 15:17:59 » |
|
birde şöyle deneyelim voldy harryi öldürmeye gitmeden önce zaten ruhuna hortkuluklara ayırmıştı harry son hortkuluk 1 - Slytherin'in Madalyonu 2 - Hufflepuff'ın Kupası 3 - Ravenclaw'un Diademi 4 - Riddle'ın Güncesi 5 - Peverell Armalı Yüzük 6 - Nagini 7 - harry oldu voldemort kendi ruhunu 7 ye ayırmış oldu harryden seken kedavra laneti voldemortun hortkuluk olmayan kendi ruhunu yok etti (Tahminimce hortkuluk sadece nesne ve kişilere ayrılabilir insanın kendisi hortkuluk oluyor mu bilmiyorum çünkü JKR hiç bir yerde bundan bahsetmiyor) sorunun cevabı ya bu yada grinwald senin teorin doğru JKR sorulacak sorulardan birisi inşallah JKR tekrar bir sohbet düzenler bizde mesaj yollarız. Saygılarımla Zerosiqnal,  harry son diil. nagini son. 4. kitapta frank bryce i öldürünce naginiyi hortkuluk yapmıştı voldemort.
|
|
|
|
|
|
kelid aynasındaki yazı : ''Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi"tersten okursak : "I show not your face but your heart's desire"türkçesi : ''Sana yüzünü gösteremem ama kalbindeki dilekleri gösterebilirim''aynanın orjinal ismi erised, tersten okunuşu desire, desire ingilizcede dilek anlamına gelir, dileğin tersten okunuşu kelid 
|
|
|
|