|
emruda
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 13, 2008, 22:43:05 » |
|
bence xenophilius lovegood.Çünkü harry ölüm yadigarlarını ilk ondan duydu.ve üstüne yorum yapabildi
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 13, 2008, 22:46:44 » |
|
bence xenophilius love good. harry ilk defa yadigarları ondan duydu
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

JJH & YEH
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 24, 2008, 11:13:21 » |
|
Bence Neville. O olmasaydı 7. hortkuluğu biraz zor yok ederlerdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 25, 2008, 18:53:53 » |
|
bence snape
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 27, 2008, 13:07:27 » |
|
sence snape yan karakter mi snape serinin tamamını etkiliyor yan karakter olmasını beklemiyorsundur herhalde
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 28, 2008, 01:59:57 » |
|
Bence Neville ve Xenophilius en etkili yan karakterlerdi. Neville olmasa Hortkuluk'u yok edemeyeceklerdi ve Voldemort'u öldürmeleri çok zorlaşacaktı. ve Nevillenin başka yerlerde de hikayeye etkisi-katkısı oldu. Ve Xenophilius Lovegood olmasaydı Ölüm Yadigarlarının hikayesini öğrenemezlerdi..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 28, 2008, 02:00:41 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
lucy_went
Kakao

Snape & Lily [T_T]
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 28, 2008, 12:45:22 » |
|
Bence Neville ve Xenophilius en etkili yan karakterlerdi. Neville olmasa Hortkuluk'u yok edemeyeceklerdi ve Voldemort'u öldürmeleri çok zorlaşacaktı. ve Nevillenin başka yerlerde de hikayeye etkisi-katkısı oldu. evet doğru dedin aynen katılıyorum =) neville dedeim
|
|
|
|
|
|
bekliyorum seni gecenin karanlığında...umutlarım aydınlatıyor karanlığı!! Ve biliyorum sonunda döneceksin!!Özgürlüğe asla zincir vurulmaz!!! Megolaman manyaklığın dışa vurulmuş hali [ben]  Peki ya sonra ne olacaktı ? Her şey bittikten sonra ? Bana gerimi dönecektin ? Cevabın hep aynı değil mi ? Her zaman soğuk ve kesin ; Hayır !
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 28, 2008, 15:18:07 » |
|
Neville Longbottom ondan beklemediğim bi performanstı 
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 31, 2008, 00:24:22 » |
|
kesinlikle hepsi:D çünkü hepsi bağlantılı ve birinin yaptığı bir şey bile olmasa asla olmazdı.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2008, 00:25:05 Gönderen: bezroko »
|
|
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 31, 2008, 04:53:29 » |
|
ben dumladore ve snape arasında kaldım ikisi çok önemli şeyler yaptı hele dumladore ölü olduğu halde çok katkıda bulundu
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 21, 2008, 13:15:03 » |
|
bence nevile 
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 21, 2008, 16:17:35 » |
|
elbette neville
|
|
|
|
|
|
ÖLÜM ŞİİRİ
Kanımı alın, Kefenimi, Ve Ne varsa benden kalanı. Mezar başı yalnızlığında cesedimin, Fotoğrafını çekin.
Dünya görsün, Görsün yargıçlarınız, Vicdanlı insanlarınız, Görsün, Ben ilkeliyim, Hak yemem diyenler.
Dünyanın, tarihin önünde, Çocuklarımın karşısında, Taşısınlar Bu masum canın yükünü. Sözde barışı kollayanların elinde, Bu günahsız canın, Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.
Cuma ed-Dussari
Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 27, 2008, 16:15:48 » |
|
Narcissa Malfoy'dan yana oyumu kullanıyorum. Eğer Harry için ölmemiş deseydi kötü olurdu (gerçi kendi çıkarına çalıştı ama olsun etken etkendir D: ) tabi Dumbledore, Neville ve Severus'u unutmamak lazım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2008, 16:16:43 Gönderen: BilgeNazz »
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|