|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 04, 2008, 19:55:21 » |
|
bence yapamaz onda o nefret potansiyelini göremiyorum ben  voldemorta karşı bile silahsızlandırmayı deneyen bir başkasına avada kedavra nasıl yapabilir ki 
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 04, 2008, 19:59:38 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 20:16:15 Gönderen: Godric Gryffindor »
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 05, 2008, 09:27:02 » |
|
mcgonagall'ın suratına tükürdüler diye crucio yapmıştı blki bu sefer birisi ginny'e falan tükürürse yapar...
|
|
|
|
|
|
rekabet mi? al sana rekabet... Arminas & Camellia
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 05, 2008, 11:32:11 » |
|
mcgonagall'ın suratına tükürdüler diye crucio yapmıştı blki bu sefer birisi ginny'e falan tükürürse yapar...
Lafı ağzımdan almışsın. Ama belki tabii.. onda o potansiyel var mı emin değilim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 05, 2008, 15:18:20 » |
|
bazıları konuyu begenmiyolar ama hala yorum yazmakdan alamıyorlar kendilerini..neyse yeni bi konu açıyorum oraya yorumlarınızı bekliyorum .. bu arada mcgonadallın suratına tükürme olayı etkileyiciydi..harry sinirli anlarında bu tür yasa dışı lanetleri uygulayacak potansiyele sahip gibi 5.ci kitapdada bakanlıkda belatrix e crusio yapmıstı 
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
|
|
|
samet9
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 08, 2008, 06:13:49 » |
|
BENİM FAVORİM CRUCİO  AYRICA GÜÇ VE YETENEK BAKIMIN DAN HARRY O KÖTÜ BÜYÜYÜ YAPABİLECEK KAPASİTEDE AMMA VE LAKİN O BÜYÜYÜ YAPMAYACAK KADAR AKILLI VE TEMKİNLİ BİR KARAKTER .......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermıonepotter
Süt
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 09, 2008, 18:55:40 » |
|
ölse yapmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basilisk
Süt
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 09, 2008, 19:17:00 » |
|
yapmaz,yapamaz.en fazla cruciatus yapar.ki onu da yapması için hayli sinirlenmesi lazım(bellatrix'te olduğu gibi)
|
|
|
|
|
|
bir barlas'ım ve hizmet için gidiyorum.
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 10, 2008, 08:24:07 » |
|
yapmaz,yapamaz.en fazla cruciatus yapar.ki onu da yapması için hayli sinirlenmesi lazım(bellatrix'te olduğu gibi)
ewt kendisini çok zorlaması gerekir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 10, 2008, 13:09:53 » |
|
bence gelişimine baglı..bakanlıkda belatrixe yapmaya yeltendi ama dogru düzgün yapamadı..hatırlayın belatrix dalga gecmti gercekden kastetmen lazım fln die..ama son kütapda yani 2 yıl sonra yapmayı başardı mcgonagal bile şaşırdı  ) geliştikce yapıyo...sonra bişi daha var 19 yıl sonra bölümünde harry nin ne oldugundan bahsetmemiş..ya da benmi kaçırdım Seherbaz olabilmişmi ?
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
Godric_Griffindor
Süt
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 10, 2008, 14:43:30 » |
|
Normalde yapamaz bence... Ama biri damarına basarsa niye yapamasınki bakanlıkta düşmüş zaten kim yakalıcak onu..?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
03snr03
Süt
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 10, 2008, 14:46:00 » |
|
Harry Azkabana gİTMEYE kORKMUYOR
Yapsaydı Eğer Woldemorda Yapardı
Bence Yapmaz Ama Peter Pettigrew Bilemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 10, 2008, 15:09:47 » |
|
voldemorta bile expelliarmus saçmalık bence ..düelloda silahsızlandırma büyüsü ...(?)?
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
|
shogun
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 14, 2008, 17:41:01 » |
|
harry expelliarmus fan ya başka büyü yapmaz o valla bana bir gelsin cüneyt arkın gibi bi yaparım 5 kişi yere serilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|