potter_army
Süt
İyilik Her Zaman Kazanır
|
 |
« : Ekim 27, 2007, 19:17:38 » |
|
En çok hangi bölümü beğendiniz? Neden? En çok hangi bölümü beğenmediniz? Neden?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 28, 2007, 15:21:19 Gönderen: Paul McCartney »
|
|
Geçmiş geleceğin aynasıdır.  **Harry LOVE Hermione** [Anti Ginny] [Anti Cho] [Anti Ron/Hermione] [Anti Dramione] [Anti Parry]
|
|
|
|
|
|
|
Slytherins-greens
Şeker

TaskoMnyakOldumBea..
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 15, 2007, 22:46:18 » |
|
hogwarts savaşını beğendim
|
|
|
|
|
|
Zuzum bnm ama sen gryfindorlusun ben slytherin olmazki 
|
|
|
|
emreozincegedik
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 01, 2007, 20:52:57 » |
|
en çok harry potter ve azkaban tutsağını beğendim, o kadar beğendim ki arkadaşlarla birlikte biraz komediye çevirerek tiyatrosunu yaptık  en çok beğenmediğim ise hiç karar vermedim ve vermicem
|
|
|
|
|
|
eğer her şeyini kaybetmişsen, bundan aldığın dersi de kaybetme.
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2007, 16:30:21 » |
|
Ben en çok prens in hikayesin beğendim.Okuyunca çok şaşırdım.Ben Snape i hep Karanlık Lord un yardakçısı sanıodum.
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 15, 2007, 17:46:45 » |
|
melezin öyküsü en begendiğim bölüm. son savaş neferet ettıgım bölüm.çünkü çok sacma olmus 
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 16, 2007, 22:57:55 » |
|
son bölüm süper di eğer film de olursa harry nin büyümüş halini çok merak ediyorum inşallah o bölümü kesmezler
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 31, 2008, 05:15:41 » |
|
nevillenin yılanı öldürmesi süperdi beklenmedik bir şey bir anda oluverdi
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 14, 2008, 03:50:17 » |
|
hogwarts savaşı sprdi düello falan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 14, 2008, 23:34:32 » |
|
ya ayrım yapmak gerçekten olanaksız ama size ilk beşimi sıralayablirim1) hogwarts savaşı (arada ron ve hermininde öpüşmsi )  2) 3) lily evans ve severus snape 4) horklukların yokedilmesi (en çok neville in) 5) harry ve voldemort un ormanda karşı karşıya kaldığı sahne
|
|
|
|
|
|
..MisSGuaRD'a imza ve avatar icin mucuklardan bir gökkusagi..
|
|
|
lilyevans
Kakao

Katara...
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 27, 2008, 18:03:37 » |
|
ben en çok prens'in hikayesi bölümünü sevdim. çünkü snape in düşman diil dost olması beni çok şaşırttı. bi de lily ye olan aşkı var tabii
|
|
|
|
|
|
Severus  Lily
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 14, 2008, 19:46:39 » |
|
Dumbledore'a ilişkin bilgilerin olduğu bölümü, her ne kadar Dumbledore fanı olsam da beğenmedim. Onun kötülenmesini görmek hoşuma gitmedi.
Prens'in öyküsü başta olmak üzere, yukarıda belirttiğim yer hariç, tüm kitabı beğendim.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 07, 2008, 12:32:25 » |
|
aslında ayrım yapmak gerçekten çok zor.çünkü bnc bütün kitap içiçe geçmiş durumda ve olaylar sürekli birbirine bağlı.ama... 1-yeniden ormanda 2-hogwarts savaşı 3-godric hollows 4-19 yıl sonra 5-dursleyler yola çıkıyor 6-düşmüş savaşçı 7-gümüş maral 8-prensin hikayesi 9-düğün 10-muggle doğumlular kayıt konfederasyonu(federasyon da olabilir,emin değilim) bölümlerini beğendim
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
|
|