|
dark_boy_18
|
 |
« : Mayıs 18, 2007, 23:50:16 » |
|
sevgili arkadaşlar yeni bi habere göre ""leaky" denen sitedeki bi haber bu" 7. kitapta, göldeki dev mürekkep balığının dünyadaki en büyük animagusu olup geceleri 11 de çıkıp godric gryfindora dönüştüğü.ben okuyunca tüylerim diken diken oldu eğer böyle bişey varsa mükemmel bi kitap bekliyor bizleri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2007, 00:02:46 » |
|
Evet duydum muhteşem olucak son kitap soluğum kesildi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarry Yotter
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 19, 2007, 00:23:07 » |
|
ahtapot gibi bir yapış yapış cıvık ve vıcık bir hayvan yerine aslan olsa daha mantıklı olmaz mı ? gryfinndorların simgesi aslan...
|
|
|
|
|
|
İmza: Kişisel imzanız mesajlarınız altında gösterilen kısımdır. İzin verilen 999 karakter. Kalan: 999
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 19, 2007, 00:37:39 » |
|
evet niye mürekkep balığı olsun ki godric gryffindor
ve bu nasıl bir büyücüdürki binlerce yıldır ölmedi
|
|
|
|
|
|
freedom's just another word for nothing left to lose
|
|
|
|
dark_boy_18
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 19, 2007, 08:15:46 » |
|
hogwarts ın bulunduğu yer bi safari yerii değil dunyanın en buyuk animagusu içinde en ideal ortam heralde göldür.binlerce yıl değil sadece bin yıl bunun cvbınıda rowling açıklasın o zamn...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark_boy_18
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 19, 2007, 08:36:58 » |
|
ayrıca arkadaşlar dumbledore un mezarının gölün yanına konulması nın bununla bi ilişkisi olabilir mi acaba kafama takıldı ya ?!*^#?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tokitom
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 19, 2007, 11:24:52 » |
|
bana pek mantıklı gelmedi bu haber ama eğer godric gryfindor yaşıosa eminim salazar slytherinle bi çatışması olucaktır yada voldemortla bunu zaman göstericek ama ne olursa olsun son kitap hp serisine dasmgayı vurucak kesin bişey o olmsı imkansız bi şey yok son kitapta herşey olabilir her matıklı olasılığı savunurken en mantıksızı karşımızxa çıkabilir yada olasılık olarak hiç düşünülmemiş bi şey olabilir dediğim gibi zaman göstericek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 19, 2007, 12:26:27 » |
|
ayrıca arkadaşlar dumbledore un mezarının gölün yanına konulması nın bununla bi ilişkisi olabilir mi acaba kafama takıldı ya ?!*^#?
hımm olabilir belki mantıklı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Limon_şerbeti
Süt
07.13.07
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 19, 2007, 13:33:13 » |
|
evet niye mürekkep balığı olsun ki godric gryffindor
ve bu nasıl bir büyücüdürki binlerce yıldır ölmedi
aynen ya benimde kafama takıldı? kafam karıştı yaw!!
|
|
|
|
|
|
 "Yeterince cesaretin varsa gözünde herşey mümkünmüş gibi görünmeye başlıyor"
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 19, 2007, 13:38:21 » |
|
duyduğum en uçuk ve matrak teorilerden biride bu muhahaaa.  zavallı Godric cik belkıde bir cadının yaptığı bir büyünün etkisi altındadır beyaz süpürgeli bir prenses cadının gelip onu bu büyüden arındırmasını bekliyordur olamaz mı?taliplilerin göle müracat etmeleri önemle rica olunur. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2007, 13:46:17 Gönderen: Marissa »
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
elffoid
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2007, 14:15:41 » |
|
sevgili arkadaşlar yeni bi habere göre ""leaky" denen sitedeki bi haber bu" 7. kitapta, göldeki dev mürekkep balığının dünyadaki en büyük animagusu olup geceleri 11 de çıkıp godric gryfindora dönüştüğü.ben okuyunca tüylerim diken diken oldu eğer böyle bişey varsa mükemmel bi kitap bekliyor bizleri.
hım .. ya 10oo yasaması mümkün diiil ama bence olay yaratmk icin öle bsii cıkarmıslrdır ortaya oysaa öle bisi olsaydı harbi cok sasıırırdm .. ana ! gbisnden 
|
|
|
|
|
|
ve JK potter'ı yarattı ..
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2007, 14:18:52 » |
|
bu spoileri j.k.rowling kendi verdi arkadaslar!!! burdan okuyabilirsiniz http://www.jkrowling.com
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
elffoid
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 19, 2007, 14:23:34 » |
|
 iiide nası yaa ... 1000 yıl .acaba lanet flnmı var üstünde ?
|
|
|
|
|
|
ve JK potter'ı yarattı ..
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 19, 2007, 14:25:01 » |
|
mürekkep baliklari hakkinda pek bir bilgim yok ama belki cok yasiyorlardir godricde ölmemek icin o halde kalmis olabilir
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 19, 2007, 17:22:24 » |
|
vayy bee çok ilginçmiş olabilir mi acep 
|
|