ölümperisi
Şeker

AŞK ÇIPLAK AYAKLA ATEŞE GİRMEKTİR
|
 |
« Yanıtla #75 : Eylül 29, 2006, 18:14:27 » |
|
ruhu bölmekten nası bahsediodu hiç okumadınız mı?
|
|
|
|
|
|
 LUNA LOWEGOOD: SEN HARRY POTTER'SIN HARRY: BİLİYORUM
|
|
|
|
|
|
daniel_s_love
|
 |
« Yanıtla #76 : Ekim 10, 2006, 20:10:09 » |
|
ya bence bu imkiansız bişi çünkü dumbli ölümden korktuğu için asla başkasın öldürmez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ottomanemp1re
|
 |
« Yanıtla #77 : Ekim 10, 2006, 20:19:01 » |
|
ben şey düşünüyorum nası voldemort hortkuluk yaptıysa dumbledore da başka bir şey yapmıştır ama birisni öldürmeye gerek duymadan nede olsa dumbledore bunu yapabilir bence. çünkü ben dumbledorenin öldüğüne inanmıyorum. eğer kötüler hortkuluk yapıyosa iyilerde başka bişey yapmalı bence. nasıl snape kendisi yeni büyüler keşfetmişse dumbledore da ondan daha iyi bir büyücü olduğuna göre hortkuluğa benzeyen ama kimseye zarar vermeyen başka bir büyü şekli yapmış olabilir. die düşündüm siz ne diyosunuz 
|
|
|
|
|
|
Kanatlanip uçsan neye yarar ? Gökyüzünde kara helikopter pusuda beklerken. Bedenin, zihnin rahat edemez ki. Yesermez ki baris çiçegi, kan akarken insan gülmez ki, tebessüm edemez ki, durum ciddi... durum ciddi... 
|
|
|
|
daniel_s_love
|
 |
« Yanıtla #78 : Ekim 10, 2006, 21:00:00 » |
|
ben şey düşünüyorum nası voldemort hortkuluk yaptıysa dumbledore da başka bir şey yapmıştır ama birisni öldürmeye gerek duymadan nede olsa dumbledore bunu yapabilir bence. çünkü ben dumbledorenin öldüğüne inanmıyorum. eğer kötüler hortkuluk yapıyosa iyilerde başka bişey yapmalı bence. nasıl snape kendisi yeni büyüler keşfetmişse dumbledore da ondan daha iyi bir büyücü olduğuna göre hortkuluğa benzeyen ama kimseye zarar vermeyen başka bir büyü şekli yapmış olabilir. die düşündüm siz ne diyosunuz  aslında bu olabilir bişi ama yine de bence artık dumbly nin ölümünü kabullenmeliyiz hem bu şekilde harry karanlık lord la son kitaptaki karşılaşması daha heyecanlı ve zevkli olacaktır çünkü yardım alacağı en önemli iki kişiyi kaybetti diğerleri karanlık lord la ilgili pek bişi bilmiyo zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #80 : Ekim 21, 2006, 17:29:40 » |
|
dumbledore kendisinin yasaması için baska birini öldürmez o cinayet işlicek biri degil bu yüzden horcux u yoktur ama belkide ölmemiştir belki snape in yaptıgı aveda kedavra sahtedir belki baska bir yerde belki baska bi zamanda yine karsılasırız dumby le ühü ühü çok duygusal oldu bu ya ama dumby e yakısır tabi.
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
milkshake
|
 |
« Yanıtla #81 : Ekim 21, 2006, 17:47:46 » |
|
bencede çok saçma yaa ne hortkuluğu adam harry için kendi canını werdi bi kere düşünsenize baskası için ölen bi adam kendisi için bi başkasını öldürürmü hem hortkuluk KORKAK büyücülerin yaptğı bişey bence(anlayan anladı)  ve dumbledore böye bişey asla yapmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #82 : Ekim 21, 2006, 18:46:47 » |
|
bencede çok saçma yaa ne hortkuluğu adam harry için kendi canını werdi bi kere düşünsenize baskası için ölen bi adam kendisi için bi başkasını öldürürmü hem hortkuluk KORKAK büyücülerin yaptğı bişey bence(anlayan anladı)  ve dumbledore böye bişey asla yapmaz Aynen katılıyorum sözü bile saçma hem olsaydı (ki olamaz) diye bunca vakit bilgi toplasın manyak mı 
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #83 : Ekim 21, 2006, 18:54:24 » |
|
ben şey düşünüyorum nası voldemort hortkuluk yaptıysa dumbledore da başka bir şey yapmıştır ama birisni öldürmeye gerek duymadan nede olsa dumbledore bunu yapabilir bence. çünkü ben dumbledorenin öldüğüne inanmıyorum. eğer kötüler hortkuluk yapıyosa iyilerde başka bişey yapmalı bence. nasıl snape kendisi yeni büyüler keşfetmişse dumbledore da ondan daha iyi bir büyücü olduğuna göre hortkuluğa benzeyen ama kimseye zarar vermeyen başka bir büyü şekli yapmış olabilir. die düşündüm siz ne diyosunuz  bende seninle aynı fikirdeyim
|
|
|
|
|
|
Lee Pace 
|
|
|
|
A.dumbledore:)
|
 |
« Yanıtla #84 : Ekim 21, 2006, 19:43:50 » |
|
bence böle bişe imkansızzzz dumbledore gibi birisinin hortkuluğu olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatalflex
Süt
I LOVE YOU EMMA
|
 |
« Yanıtla #85 : Kasım 01, 2006, 19:12:40 » |
|
ASLINDA OLSA İYİ OLURDU. AMA YOK ÇÜNKÜ DUMBLİ ÖLMEKTEN KORKMAYAN BİRİSİ I LOVE YOU EMMA
|
|
|
|
|
|
I love you emma
|
|
|
fatalflex
Süt
I LOVE YOU EMMA
|
 |
« Yanıtla #86 : Kasım 01, 2006, 19:26:18 » |
|
olsa iyi olurdu ama yok çünkü dumbli ölümden korkmayan biri
|
|
|
|
|
|
I love you emma
|
|
|
|
S@R@H
|
 |
« Yanıtla #87 : Kasım 02, 2006, 14:55:39 » |
|
ya bence bu imkiansız bişi çünkü dumbli ölümden korktuğu için asla başkasın öldürmez
katılıyorum ayrıca dumb yaşamdan yanaydı yani daniel_s_love seninde dediğin gibi ölümden korkardı...bence imkansız,ayrıca dumb bilgili bi büyücü yani ruhu nasıl bölcegini falan bilmesi bence mantıklı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #88 : Kasım 02, 2006, 15:15:30 » |
|
kesinlikle yoktur. bütün kitaplar boyunca kötüledği birşeyi yapacak biri değil dumbli. ölümüne kılıf uyduralım derken adamı voldiye çevirdik 
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
dumbledore_anka
|
 |
« Yanıtla #89 : Kasım 02, 2006, 21:20:06 » |
|
bende sanmıyorum hemde hiç.. albusun birirni öldürüp hortkuluk yapacağını sanmam ben...
DEMİŞSN Eİ GÜZEL GRİNDELWALD WAR YHA ANLAMIONUZ MU DUMBLEDORE ONU YENDİ YENMEKTE ÖLDÜRMEK OLUO HRLDE:s
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|