|
slny
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 13, 2008, 21:26:02 » |
|
hp ile ne kadar özdeşleşsemde her güzel şeyde olduğu gibi bununda bi sonu vardı ve bitti tadında kalmalı bnce jkr dediği şeyin arkasında durmalı ayrıca 8. kitapta ne yazıcak kahramanların yarısı öldü diğer yarısıda koloni kurdu bütün sorular da cevap buldu ama yeni bir seri fena olmayabilir hem her son yeni bi başlangıcı hazırlar
|
|
|
|
|
|
 GüNeŞi KaYbEtTiN dİyE sAkIn GöZlErİnİ kApAmA yIlDıZlArI dA kAyBeDeRsİn SoNrA
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 19, 2008, 10:31:39 » |
|
bence devamı gelsin,tamam,bir vakitten sonra sıkıcı gelebilir ama Loveharry'nin dediği gibi ''nasıl benim için 19 yıl sonrası yoksa işte onun gibi bişey bu da...''
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... ~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~ 
|
|
|
lilyevans
Kakao

Katara...
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 22, 2008, 01:13:51 » |
|
bencede çıkmasın . kendimizi hazırladık o kadar bi daha çıkmasını istemiyorum. ama şöle duyumlar vardı bi ara. jkr demişki 8. kitabı yazmayı düşünüyorum ama bu sefer harry potter ön planda olmayabilir. böle bişi yapmasından çok korkuyodum zaten belki albus severusun maceralarını fln anlatır diye ama böle bişi çok kötü olur ve bence yaparsa çok büyük tepki alır. sıkıcı olduğu için değil ama ... çıkarmasın işteee 
|
|
|
|
|
|
Severus  Lily
|
|
|
|
|
|
|
mer_dan-e
Şeker

skandar keynes çok tatlısınnn ! ! !
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 17, 2008, 13:30:22 » |
|
ben asla bayıcı olur dedim ama şu yönden jkr abartır sıkıcı olur bence her şey tadında güzel
|
|
|
|
|
|
yalnızca son ağaç kesildikten,son ırmak zehirlendikten,son balık yakalandıktan sonra. . . ancak ondan sonra paranın yenemeyeceğini anlayacaksınız. Cree kızılderililerin kehaneti
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 17, 2008, 21:35:39 » |
|
bence bu vakitten sonra olmaz , yani çıkmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
severus sirius
Kakao

phoenix city
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 17, 2008, 21:47:26 » |
|
çıkması saçmalık olur şimdi ama bi yandanda çıksın beh diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
HaLiMiZ DuMaN !!!!
Krema

ck ck ck hiç yakıştı mı sana? Yapma bir daha =P
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 17, 2008, 21:51:38 » |
|
bence rowlingin cevaplaması gereken sorular var. Bazı şeylere bir açıklık getirmesi gerekiyor bu yüzden çıksın kitap.
|
|
|
|
|
|
 Somewhere I belong 
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 19, 2008, 01:16:31 » |
|
eğer yönetmeni david yates olucaksa çıkmasın dah ii yaniih
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 17, 2008, 08:02:53 » |
|
kararsızım ancak olabilir dedim. 19 yıl sonra bölümünü daha ayrıntılı istiyordum aslında. ancak bilemiyorum artık hayal gücümüzü kullanmalıyız devamı için Rowling'e ihtiyacımız yok  Harry Potur' a katılıyorum. =)
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... ~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~ 
|
|
|
wamprella
Süt
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 17, 2008, 13:38:11 » |
|
kesinlikle yeni kitaßı çıksın isitorum!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gisem
|
 |
« Yanıtla #42 : Haziran 17, 2008, 14:12:41 » |
|
kesinlikle bu macera devam etmeli 
|
|
|
|
|
|
gisem
|
|
|
the-marauders
Süt
"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT
|
 |
« Yanıtla #43 : Haziran 17, 2008, 19:45:01 » |
|
Bence artık kitap çıkmamalı son yazıldı bi kere, bu her şeyi batırır. Elbette herkes istiyor heyecan devam etsin diye ama bunun için o güzelim hikaye bozulmamalı.
|
|
|
|
|
|
"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
|
|
|
çatalağız_kız
Süt
..life is more intricate than it seems..
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 22, 2008, 20:19:40 » |
|
bitince üzüldüm  .okuması çok güzeldi.özellikle son kitabı.ama 8. kitap olamaz ve olmamalı bence.birden  19 yıl sonrası da var 7. kitapta.olsa da filmi olamaz.bu arada hp filmleriyle ilgili bişi dicem içimde kalmasın.5. filmle birlikte kitaplardaki havayı veremeyeceklerini düşünmeye başladım.5. film beklediğimden kötüydü:(
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 22, 2008, 20:21:25 Gönderen: çatalağız_kız »
|
|
|
|
|
|