|
déspina
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 23, 2008, 22:43:04 » |
|
Daha fazla Hp kitabı okumahyı tabi ki isterim ama evet hiç bir zaman dediklerini yapmıyor neredeyse bu da oolursa hiç iyiolmaz bence hem evet ne anlatacak ki artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 26, 2008, 00:08:17 » |
|
Bizim fikrimizi alacaklarını sanmıyorum  ama elbette çıksa harika olur  kim istemez ki tekrar aynı heyecanı yaşamayı  inşallah çıkar 
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
|
MAHA
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 26, 2008, 11:39:40 » |
|
ÇIKSIN BENCE DHA GÜZEL OLUR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 26, 2008, 19:34:17 » |
|
ya aslında evet kadın bi daha yazmıcam dedi şimdi tekrar 8. kitap muhabbeti çıktı. olsa iyi olur ama olmazsa da aşırı üzüleceğimi sanmıyorum ! herşey dozunda bırakılmalı !
|
|
|
|
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 26, 2008, 23:50:49 » |
|
çıksa iyi olur ama jkr zaten kitabı final olacak bitirmiş yani karışıklıklar yaşanabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 29, 2008, 03:45:42 » |
|
Herşey tadında kalmalı.....Harry potter serisinin uzadıkça saçmalaşmasını istemiyorum.
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 29, 2008, 04:15:02 » |
|
bence çıksın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 31, 2008, 00:20:02 » |
|
jkr ye o kadar da yüklenmeyin.bizi dinleyecek olsa ohooo... neyse voldi belki de ölmemiştir belki başka bir hortkuluğu daha vardır ama bilmiyodur çünkü bilse onun da yerini zihninde kontrol ettiğinde harry görürdü. belki şöyle olabilir: şimdi benim hatırladığım kadarıyla yazıyorum kontrolo etseniz iyi olablir: voldi harrye avada kedavrayı yaptığında ruhunun parçası ordaki canlı varlık neyse ona tutunuyordu böylece hortkuluk oluşuyordu dimi? oradaki tek canlı varlığın harry olduğunu düşünüyoruz ve harry hortkuluk oluyor. AMA lilynin mektubunda gördüğümüze göre harrylerin bir kedisi vardı! belki hem kedi hem de harry hortkuluk olmuştur. yoksa bu da bir hata mı? belki de voldi geri döner seri öyle devam eder:?
yine de kontrol etseniz iyi olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 31, 2008, 04:57:01 » |
|
artık herkes bütün sonu biliyo harry potter voldi ile efsane oldu o öldüğüne göre yeni kitapta ne anlatılacak zaten hp kitabı harry ile voldi arasındaki kehanet sonucu oluşan bir savaş artık voldi gitti kavga btti
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
drakula92
Süt
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 05, 2008, 22:29:57 » |
|
kesinlikle çıksın hiçç bitmesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 08, 2008, 23:04:02 » |
|
bencede çıkarmasın yahuu sonuçta hani tamam eğer 7. kitapta bitirmeseydi isterse 15.000.000 tane kitap olsun gene okurdum (abarttıımın farkındayım çaktırmayın  ) ama şimdi bitti dedi böyle bi güzel kitaplarımızı dizdik herşey yerli yerinde 8. kitap olursa artık konular dağılır 100. bölümü geçen diziler gibi... bence çıkmasın ama haa tabi çıkarsada alır okurum o ayrı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 09, 2008, 00:00:58 » |
|
karasızımm ama çıkarsa saçma olur yani ne yazcak artıkk çocuklarını yazsa o zaman harry potter olmuo  çıksa okurum ama çıkmasın bence de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry potur
Süt
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 11, 2008, 23:42:02 » |
|
kararsızım ancak olabilir dedim. 19 yıl sonra bölümünü daha ayrıntılı istiyordum aslında. ancak bilemiyorum artık hayal gücümüzü kullanmalıyız devamı için Rowling'e ihtiyacımız yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|