|
slny
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 13, 2008, 21:26:02 » |
|
hp ile ne kadar özdeşleşsemde her güzel şeyde olduğu gibi bununda bi sonu vardı ve bitti tadında kalmalı bnce jkr dediği şeyin arkasında durmalı ayrıca 8. kitapta ne yazıcak kahramanların yarısı öldü diğer yarısıda koloni kurdu bütün sorular da cevap buldu ama yeni bir seri fena olmayabilir hem her son yeni bi başlangıcı hazırlar
|
|
|
|
|
|
 GüNeŞi KaYbEtTiN dİyE sAkIn GöZlErİnİ kApAmA yIlDıZlArI dA kAyBeDeRsİn SoNrA
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 19, 2008, 10:31:39 » |
|
bence devamı gelsin,tamam,bir vakitten sonra sıkıcı gelebilir ama Loveharry'nin dediği gibi ''nasıl benim için 19 yıl sonrası yoksa işte onun gibi bişey bu da...''
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 17, 2008, 13:30:22 » |
|
ben asla bayıcı olur dedim ama şu yönden jkr abartır sıkıcı olur bence her şey tadında güzel
|
|
|
|
|
|
AsLıNdA dOsTlUkLaRdA kArDaN aDaM gİbİdİr ErİyEcEkLeRi BiLe BiLe İnŞaA eDiLiR
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 17, 2008, 21:35:39 » |
|
bence bu vakitten sonra olmaz , yani çıkmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
severus sirius
Kakao

vecihiiiiiiim benim
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 17, 2008, 21:47:26 » |
|
çıkması saçmalık olur şimdi ama bi yandanda çıksın beh diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
Lanetli
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 17, 2008, 21:51:38 » |
|
bence rowlingin cevaplaması gereken sorular var. Bazı şeylere bir açıklık getirmesi gerekiyor bu yüzden çıksın kitap.
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer.
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 17, 2008, 08:02:53 » |
|
kararsızım ancak olabilir dedim. 19 yıl sonra bölümünü daha ayrıntılı istiyordum aslında. ancak bilemiyorum artık hayal gücümüzü kullanmalıyız devamı için Rowling'e ihtiyacımız yok  Harry Potur' a katılıyorum. =)
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
wamprella
Süt
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 17, 2008, 13:38:11 » |
|
kesinlikle yeni kitaßı çıksın isitorum!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gisem
|
 |
« Yanıtla #42 : Haziran 17, 2008, 14:12:41 » |
|
kesinlikle bu macera devam etmeli 
|
|
|
|
|
|
gisem
|
|
|
the-marauders
Süt
"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT
|
 |
« Yanıtla #43 : Haziran 17, 2008, 19:45:01 » |
|
Bence artık kitap çıkmamalı son yazıldı bi kere, bu her şeyi batırır. Elbette herkes istiyor heyecan devam etsin diye ama bunun için o güzelim hikaye bozulmamalı.
|
|
|
|
|
|
"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
|
|
|
çatalağız_kız
Şeker

_ife is more intricate than it seems_
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 22, 2008, 20:19:40 » |
|
bitince üzüldüm  .okuması çok güzeldi.özellikle son kitabı.ama 8. kitap olamaz ve olmamalı bence.birden  19 yıl sonrası da var 7. kitapta.olsa da filmi olamaz.bu arada hp filmleriyle ilgili bişi dicem içimde kalmasın.5. filmle birlikte kitaplardaki havayı veremeyeceklerini düşünmeye başladım.5. film beklediğimden kötüydü:(
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 22, 2008, 20:21:25 Gönderen: çatalağız_kız »
|
|
Ay 13 Ekim doğum günüm 1 gün kaldı çok heyecanlıyım! 16 yaş.. ..CeyOloJiK..|..Dolores O'riordan..|..Emre Aydın.. ..
|
|
|
|