|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« : Ocak 03, 2008, 15:20:18 » |
|
eğer güzel bişiy olacaksa neden olmasın
|
|
|
|
|
|
Biraz Dedikodu Yapalım --- Gossip Girl Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 04, 2008, 13:38:29 » |
|
Hayır çıkmasın. Ne o öyle. Çıkartmayacağım dedin mi çıkartmayacaksın arkadaş. Sözünün eri olacaksın. Kadın oyuncak gibi oynuyor bizle. Hayır RAB bir insan değil, ah pardon yani tanıdığımız bir insan değil. Son kitapta Mr.Weasley' in arabasını göreceğiz. Ginny beşinci kitapta bir bebek evcinini evlat edinecek. Son kitapta iki kişi ölecek. Yalan, yalan, yalan. Sinirimi bozuyor
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
+DimpLe+
Şeker

seni kahrolası.. xD
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 05, 2008, 13:27:29 » |
|
kadının okuyucularıyla oynadığı doğru bencede. ama yine de istiorum sanki  . tabii ne yazıcaını da merak etmio deilim xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2008, 13:56:11 » |
|
ben kitabın çıkmasını isterim ama harbiden bizi kulanıo gibi bi durum olusuo o zaman kafasına estigi zaman seriyi bitircek sonra acıdım size bi kitap daha çıkarıom bu iiligimi unutmayın tarzı muhabbet o yüzden istemiorum....
kalbime gömrim hp yi unutupta silerim hp yi alt tarafı kitap işte vazgeçilmezmisin aman
sana ne jk cadolozu aglıorsam deli gibi 8. kitabı istiyorsam hala hp yi seviyorsammm
ama anlamıyorsannnnnnnnnnnnnnnnnnn.........
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
Crazywolf
Süt
Çılgınkurt iş başında ;)
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2008, 21:16:19 » |
|
Kadın kitap yazsın ama HPyle fln yazmasın Başka bir Büyücü/Cadının hikayesini yazsın( Ama şimdiki zamanda yazsınki eğer film yaparlarsa yaşıt oyuncu kızlara aşık olabilelim  )
|
|
|
|
|
|
,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_(¯`·._)ÇAPULCULAR FAN CLUB(¯`·._)_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_(¯`·._)THE SİMPSONS FAN CLUB BAŞKANI(¯`·._)_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸  
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 15, 2008, 17:14:01 » |
|
şaçmalamıcaksa çıksın ama ciden çocuk öyuncağı gibi oldu çıkıyor çıkmıyor çıkıyor çıkmıyor pfff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 15, 2008, 19:01:52 » |
|
Kesinlikle 8.kitabi yazmasini istemiyorum  Tam kendizimizi yillardir 7.kitap son olacak diye hazirlamisiz,son cümleyi okuyup kitabin kapagini kapayip hüzünlenip,duygulanma moduna gecmisiz....bu da nesi seri devam ediyor  Ayrica tüm sorular cevaplandi,kitapta olmasa bile kendisi tek tek cevapladi acik soru kalmadi artik ve Rowling artik sende kafani dinle diyorum bitsin bu HP serisi her güzel seyi tadinda birakmak gerekir diye bosuna dememisler 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 18, 2008, 10:25:50 » |
|
Kesinlikle 8.kitabi yazmasini istemiyorum  Tam kendizimizi yillardir 7.kitap son olacak diye hazirlamisiz,son cümleyi okuyup kitabin kapagini kapayip hüzünlenip,duygulanma moduna gecmisiz....bu da nesi seri devam ediyor  Ayrica tüm sorular cevaplandi,kitapta olmasa bile kendisi tek tek cevapladi acik soru kalmadi artik ve Rowling artik sende kafani dinle diyorum bitsin bu HP serisi her güzel seyi tadinda birakmak gerekir diye bosuna dememisler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 18, 2008, 16:39:58 » |
|
gerçekten çok güzel kitap yazıyor rowling o tartışmasız ama bence harry potter bitti dedikten sonra bitmeli çünkü ancak böyle efsane olabilir eğer sekizinci kitabı yazarsa sözünde durmamış olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cagy
Süt
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 19, 2008, 21:09:52 » |
|
bence yazmamalı 8.yi çünkü sonuçta bitiyo dedi mi bitirmeli.ayrıca yazsa bile neyi anlatcak 19 yılda olanları mı sonrasını mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$ilhoueTTe
Süt
hayat çok güzeldi durduk yere üzüldük
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 20, 2008, 01:39:35 » |
|
çıkmasını çok istiyorum ama voldisiz harry potter ın tadı da çıkmaz bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 21, 2008, 14:47:30 » |
|
çıkmasın bitti işte yha zorlamanın ne alemi war? tamam çoq özledim kitap çıkıcaq die beklemei hatta yarı depresyon modundayım yinede çıkmasın istemiorumm!!!(sanki bnm isteime göre çıkıcak:S) __evet aslında başka bi cadı ya da büyücünün hayatı hiç fena olmasdı ...
|
|
|
|
|
|
Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 23, 2008, 16:20:50 » |
|
kesinlikle çıkmalı voldi de olamlı
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 23, 2008, 21:50:30 » |
|
Çımasın-çıkamasın-çıkmamalı tadı kaçar artık 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
loveharry
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 23, 2008, 22:37:00 » |
|
Çıksın mı çıkmasın mı bilmiyorum ama bildiğim tek şey o benim için hep böyle kalacak ona kimse dokunamayacak yazdıklarıyla da olsa... nasıl benim için 19 yıl sonrası yoksa işte onun gibi bir şey bu da...
|
|
|
|
|
|
'Son bir şey soracağım' dedi Harry. 'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?' Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. 'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
|
|
|
|