Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 13:56:58  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bilmeyenler içinn !!  (Okunma Sayısı 726 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
c4n0zturk
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 27, 2008, 01:58:59 »

Voldemort un kendısıde 1 ruh edıoo:D 7 etti Gülümseyen
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bilmeyenler içinn !!
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 13:56:58 »

atalay08
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 28, 2008, 14:21:20 »

snape iyi iyi :F  ayrıca  yukarıdaki bi arkadasa katılıyorum dumbledore asanın efendisinin snape olmasını istedigi için snape in kendisini öldürmesini istedi..voldemort snape i naginiye attıgında asanın efendisinin nagini olması gerekmezmi zuhahah Kahkaha:
güsel espri ama kafamda olan bişi var haryy asayı dracodan alıyo yua nsl efendisi oluyo ki düello ile alması gerekmiyomuydu mürver asayı iice kafam karıstı biri yardımcı olsun please D:
hjglas_potter_begum
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Temmuz 01, 2008, 11:01:24 »

snape iyi iyi :F  ayrıca  yukarıdaki bi arkadasa katılıyorum dumbledore asanın efendisinin snape olmasını istedigi için snape in kendisini öldürmesini istedi..voldemort snape i naginiye attıgında asanın efendisinin nagini olması gerekmezmi zuhahah Kahkaha:
güsel espri ama kafamda olan bişi var haryy asayı dracodan alıyo yua nsl efendisi oluyo ki düello ile alması gerekmiyomuydu mürver asayı iice kafam karıstı biri yardımcı olsun please D:
bnm de hatam olabilebilir ama ben şöyle diye biliyorum: Draco Dumbledore'u 6. kitapta silahsızlandırdığı gün asanın kontrolü Draco'ya geçti sonra 7. kitepta Harry Malfoy malikanesinden kaçarken Draco'nun asasını aldığı için kotrol Draco üzerinden Harry'ye geçmiş oldu.Voldy Dumbly'yi Snape öldürdüğü için asanın kontolünün Snape'e geçtiğini sanıyordu.Onun için müver asayı aldığında Snape'i öldürdü Ağlayan ama kontrol Harry'deydi.Sonra Harry-Voldy karşılaşmasında asa Harry'yi görünce tanıdı ve de Voldy öldü...Umarım aydınlatıcı olmuştur. Gülümseyen

Arda Âşık

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: