|
Fantasticc
|
 |
« : Temmuz 23, 2007, 10:22:43 » |
|
1- Konu başlıkları spoiler içeremez! Spoiler olup olmadığı belli olmayan genel isimler kullanın: (Örn: "Son Hortkuluk" veya "Yedinci Bölüm'deki Olay" gibi...)
2- Her konunun başına mutlaka: "DİKKAT: Bu konu yedinci kitap hakkında bilgiler içerebilir, eğer birşeyler öğrenmek istemiyorsanız hemen uzaklaşın!" şeklinde bir uyarı yazılmalı. Yaklaşık 15-20 adet boş satır bırakılmalı ve mesaj bundan sonra yazılmalıdır.
3- Spoilerın serbest olduğu bir forum bile olsa kitap hakkında bilgi içeren her mesajınızda "Spoiler" taglarını kullanın. (Mesaj gönderme penceresinde, smile seçeneklerinin üstündeki satırda, sondan bir önceki tuş. Fakat bunu manuel olarak da yazabilirsiniz. Örn: [spoiler*]test[/spoiler*] Elbette sondaki yıldız simgelerinizi kullanmayın, ben kodu görebilmeniz için yazdım. Eğer nası yapacağınızı anlamadıysanız buraya mesaj atarak deneme yapabilirsiniz.)
Bu kurallara uymayanlar, spoiler yasağı kapsamına girer ve siteden süresiz uzaklaştırılır!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2007, 10:36:52 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 19, 2007, 15:31:59 » |
|
ama olmamış  mesajını kodların arasına yazman gerekiyordu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2007, 15:52:54 » |
|
ya biri bu kitabın özetini çıkarmış sonunda voldi ölüyo harry onu malfoyun asasıyla öldürüyo sonra voldinin elinden dumbledorenin yaşlı asasını alıyo ve mezarına koyuyo böle bitiyo ama çok güzel bn okudum snape in iyi olduğu TAMAMAİYLE KANITLANIYOR!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 22, 2007, 22:10:28 » |
|
Spoiler butonunu kullanmadan, kitap hakkında bilgi verip saçma sapan mesajlar yazan kişilerin mesajları tereddütsüz silinecektir, haberiniz ola!
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
Erenüx
crew of cafe!lets play with time and fate!
Krema

krema oldum,ama kakao gibi hissediyorum :P :D
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 23, 2007, 22:29:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- zamanda yolculuk için resme tıklayınız.. 
|
|
|
|
Paul McCartney
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 13, 2007, 01:30:41 » |
|
"Israrla" spoiler içerikli mesajlarını butona almayan üyeler, önce uyarı alacak, eğer hala saçmalıklarına devam ediyorsa gereken yapılacaktır
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 13, 2007, 01:48:14 » |
|
evet ya lütfen dikkat edin artık şu spoiler işine bi buton yapmak bu kadar mı zor arkadaşlar ya hadi bilmeyen yeni üyeler yapıyo, diğerleri resmen dikkat etmiyo!!!
valla onu bunu bilmem eğer butonsuz bi spoiler görünce şikayet etme hakkımız varsa üye ayırt etmeden şikayet etmek istiyorum.. çünkü ben kitap çıkmadan önce hiçbişey öğrenmek istememe rağmen çok önemli iki spoiler'a rastlamıştım ve çok sinirlenmiştim üstelik sırf öğrenmiyeyim diye forumun nerdeyse yarısına girmeme rağmen!!!
|
|
|
|
|
|
And July 27, 2008... Destroy the spineless.! Show me it's real Wasting our last chance to come away Just break the silence.! 'Cause I'm drifting away, away from you
|
|
|
esmer güzeli
Süt
karanlık_lord
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 13, 2007, 02:06:28 » |
|
spoiler]test[/spoiler] deneme 1 2 deneme 1 2 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esmer güzeli
Süt
karanlık_lord
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 13, 2007, 02:07:17 » |
|
ya nası oluo bu spoiler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 13, 2007, 02:11:40 » |
|
yapmışsın ama baştaki köşeli parantez eksik  tekrar dene olur
|
|
|
|
|
|
And July 27, 2008... Destroy the spineless.! Show me it's real Wasting our last chance to come away Just break the silence.! 'Cause I'm drifting away, away from you
|
|
|
|
bonnie evanna
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 13, 2007, 23:05:26 » |
|
[spoiler*]test[/spoiler*]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bonnie evanna
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 13, 2007, 23:06:35 » |
|
offff nası yapılıyooo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 14, 2007, 01:47:44 » |
|
yanıt gönderirken üstte ifadelerin bulunduğu bölümde şu şekilde bir tuş var  ve tuşa basınca köşeli parantezler içinde spoiler ve /spoiler yazacak. siz bu spoilerlı metni bu iki parantezli kısmın arasına yazacaksınız. zaten dikkat ederseniz bu tuşa basınca yazı çubuğunuz direk olarak ikisinin arasına gelir. yani spoiler tuşuna basıp yazıyı yazmanız yeterlidir. aslında sitede bunun açıklaması mutlaka vardır ama herkes burda soruyo ve bilmediğim için link atamadım ben de dayanamayıp açıklamada bulundum. bonnie evanna spoiler* değil yıldız koymayacaksın onun haricinde doğru olmuş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|