Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 04:15:45  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aynı lanet farklı etkiler yapar mı?  (Okunma Sayısı 716 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 22, 2007, 23:16:31 »

Gerisini sen de yazmışsın zaten.Şimdi Avada Kedavra laneti yeşil ışık biçiminde çıkar,kırmızı ışın biçiminde değil.
          Sonuç:onu öldüren büyü değil kemerdi.
ama filmde yeşil ışık çıkmadı mı  Ne?
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Aynı lanet farklı etkiler yapar mı?
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 04:15:45 »

fidan_hogwarts
Şeker
**

Underworld İsteriz!

fidan_hogwarts@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Eylül 23, 2007, 00:16:46 »

Gerisini sen de yazmışsın zaten.Şimdi Avada Kedavra laneti yeşil ışık biçiminde çıkar,kırmızı ışın biçiminde değil.
          Sonuç:onu öldüren büyü değil kemerdi.
ama filmde yeşil ışık çıkmadı mı  Ne?
Ben filmi unutun diyorum...Hem zaten filmde avda kedavra diye bağırdı açık seçik,valla artık fazla umudum da yok tek umudum harry nin tülün ötesini görmesi,ya da aynalar

I LOVE TOMB      RAİDER
Slytherins-greens
Şeker
**

TaskoMnyakOldumBea..

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Kasım 15, 2007, 22:51:39 »

kişiden kişiye değşebilir sirius yavaş öldü cedric can yakıcı şekilde öldü albus da havada kaldı ve düşerek öldü Kahkaha

Zuzum bnm ama sen gryfindorlusun ben slytherin olmazki Kahkaha
bezroko
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : Ocak 31, 2008, 05:04:14 »

büyünün gücüyle veya kararlılıkla da ilgili olabilir çünkü bazen büyüyü çok güçlü yapıncayaptığı kişi savrulabiliyor fln yada daha az etki ediyor bazen ıskaladıklarında bazı büyüler duvarı fln parçalayabiliyor ama bazen de öyle olmuyor. ne bilim belki de snape orada  bu büyüyü o kadar da kararlılıkla yapmadığı için dumby havada asılı kalmıştır ki bu bnce mantıklı çünkü dumby severus lütfen demeseydi belki de snape vazgeçicekti.

ayrıca da o film çok aptaldı hem madem avada kedavra olacaktı öyleyse tülü hiç karıştırmasalardı yaa.çok saçma.sonra izleyenlerde birşey anlamayıp hp ye çok saçma bebe filmi fln gibi aptal yorumlar yapıyorlar...çok sinirim bozuluyor cidden yaa
Ozz_tormenter
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ağustos 09, 2008, 14:23:31 »

büyünün gücüyle veya kararlılıkla da ilgili olabilir çünkü bazen büyüyü çok güçlü yapıncayaptığı kişi savrulabiliyor fln yada daha az etki ediyor bazen ıskaladıklarında bazı büyüler duvarı fln parçalayabiliyor ama bazen de öyle olmuyor. ne bilim belki de snape orada  bu büyüyü o kadar da kararlılıkla yapmadığı için dumby havada asılı kalmıştır ki bu bnce mantıklı çünkü dumby severus lütfen demeseydi belki de snape vazgeçicekti.

ayrıca da o film çok aptaldı hem madem avada kedavra olacaktı öyleyse tülü hiç karıştırmasalardı yaa.çok saçma.sonra izleyenlerde birşey anlamayıp hp ye çok saçma bebe filmi fln gibi aptal yorumlar yapıyorlar...çok sinirim bozuluyor cidden yaa

Kesinlikle katılıyorum! Konsantre ve kararlılık meselesi bence Gülümseyen

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: