Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 13:58:29  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 7.kitap senaryolarım neler olabilir bu kitapta?  (Okunma Sayısı 584 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
_RickMaNiaC_
Krema

SnaPe'i sEveLiM SevMeYeNLerE SevDiReLiM...=)

yamursh@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« : Eylül 10, 2006, 14:17:14 »

dün qece yatakta dönüp dururken 7.kitapta neler olabilir diye düşüncelere daldım ve desteksiz tamamen içsel hislerle bazı senaryolar çizdim bir-iki şey qeldi aklıma paylaşayım dedim..

1)öncelikle yoldaşlıqın hortkuluklardan haberi yok bunu biliyoruz benim tanıdıqım dumb hemen kollarını sıvayıp "i trust all of you" modunda herşeyi anlatırdı ama dumb yoldaşlıktan sakladıysa demekki bunu bilmemesi qereken biri var bunu-bir casus-bir çok yerli ve yabancı sitede tonksun casus olduqunu düşünenler var başta mantıqıma yatmasada-sevimli aşık tonks-tan "bana bir casus lazım" fikriyle şüphelenmeye başladım.özellikle 5.kitabın başında annesine veryansın etmesi ayrıca budala demesi enteresan kitapta qenelde ailesinden şikayetçi olanlar belli kişiler ve eqer tonksun annesiyle arası ii deilse? beraberinde teyzalerininde ii deildi yani bella ve narcissanın.neyse bu konunun üzerine fazla qitmeyerek senaryoma dewam ediyorum;şimdi harry yoldaşlık olmadan bir hiç eminim bir çok kişide benim qibi düşünmekte o zaman yoldaşlık harry'nin arkasında ama hortkuluklardan haberi olmalı ama nasıl bi anda hepsi öğrenecek tabiki bir toplantı durumunda yada düğün?evet yoldaşlıqın hortkuluklarıdüğün sırasında öğreneceğini düşünüyorum ama harry'i bunu söylemeye iten ne olacak tabiki hayatı tehlikede olan bir insan?casus-artık her kimse- düğün sırasında renqini belli edecek parelelinde bi horcrux bulacak harry ama bu horcrux birini ciddi biçimde yaralayacak,(her zaman yaralar)ve ona yardım etmek isteyen yoldaşlık durumdan bişi anlamayacaklar harry'de horcruxları anlatacak..Riddle günlüqü yokedilirken Ginnynin hayatı direkten dönmüştü Sırıtan  dumbu kurtaramadık 3.horcruxun kurbanı bence slughorn olacak..çünkü yaptıklarının bedelini ödemeli diye düşünüorum..böylece dramatik bi şekilde ölecek olan slughorn hem kitaba qüzellik katacak hemde harryi daha da ateşliyecektir..şimdilik düğün senaryolarım bu kadar Sırıtan

2)godric hollowa qiden harry mutlaka annesinin yada babasının qüncesini yada bi kitabını bulacak çünkü lily hakkında çok şey öğreniceqiz bunun olması için qeçmişte yaşanan bir çok şeyi anlatan anı-günce-kitap bulacağız(yoksa bayarmı bu klitaptada aynı senaryo olursa)

3)Jk bize beklenmeyen birinin büyü yapacaqını söyledi ben bunun kesinlikle filch olacaqını düşünüyorum.filch bana hep bi filmde izlediqim karakteri hatırlatır..yaşlı bekçi evdeki kötü ruhlardan korumak için bahçeye qiren çocukların bisikletlerini parçalar onları evinde ayaklarından asmakla tehtit eder ama sonunda çok ii bi adam olduunu öreniriz Kahkaha eqer dumb filche okulu emanet edebiliyorsa çok qüvenilir bi insan olmalı ve filchin 2.kitapta kendini qeliştirmeye çalıştıqını bilioruz içimden bi ses 7.kitapta harry uqruna meftalar listesine qirecek diyor..

4)JK lily'nin qözlerinin seride önemli rol oynayacaqını söledi ve bizde bu qözlerin qünümüzdeki taşıyıcısının Harry olduqunu bilioruz.Snape'in ii olduqunu ve bir zamanlar Lilye aşık olduqunu düşündüqümü zaten birçok insan biliyor.ve Harry'nin qözleri bi işe yarayacaksa bu Lilyi hatırlatmasıyla Snape üzerinde olacaktır.Ben ne kadar Snape'e bayılsamda JK hep snape konusunda ortadan qitmeyi seviyor onu kesinlikle dumba bağlı çıkarmasına rağmen bi melek olarak karşımıza çıkarmayacak :? bence Snape'in boqazına asa dayandıqında snape baqlılıqını bozacak ve Voldinin tarafına adım atacak ama Harrynin gözleri Snape'e olması qereken yeri,karşı tarafa qeçtiqinde kaybettiqi Lilysini hatırlatacak(çok mu Türk filmimsi oldu Sırıtan  ) ve Harry uqruna meftelar arasında qüzide yerini alacaktır :?  ve sonuç olarak dumbun söylemekten bizim okumaktan bıkmadıqımız qibi harryi kurtaran sevqi olacak-snape'in sevqisi- ve böylece JK bir kere daha insanlar hakkında önyarqılı olmamanın insanların qöründüqünden fazla olduqunu bilmenin msjını vermiş olacak..

5)Alan Rickman bir röportajında "Harry yanında dikende olsa bu Snape'i endişelendirmiyor" demişti.Yani Snape qerçekten Harryi küçümsüyor qerçekten buna inanıyorum ve bana öyle qeliyorki Harry 7.kitapta Snape'in dumba olan baqlılıqını öğrenmeden önce 6.kitabın sonundaki karşılaşmanın rövanşını alacak(nasıl olacaksa artık).Yani JK Snape'in kötü olup olmadığını söyleyemeyeceğim çünkü bu Harry ve Snape karşılaştığında çok önemli olacak: 'Teorileri seviyorum' [Leaky Cauldron 2005] demişti..yani harry-snape'in karşılaşmasını bu sefer Harry alacak qibi qeliyor bana ne kadar kulağa komik gelsede..

şimdilik aklıma gelen senaryolar böyle Kahkaha aklıma gelirse daha yazarım  Cool
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 7.kitap senaryolarım neler olabilir bu kitapta?
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 13:58:29 »

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2006, 14:37:58 »

hımm..walla ben aslında tonks'un pek casus olcağını sanmıyorum ya.. Gözlerini Deviren yani bence büyük bi ihitmla dumb  mundungus yüzünden fln sölemiyodu  (ay çok saçma oldu biliyorum Kahkaha )ama tonks..ne bilem ya o olmaz gibi geliyo bana.bide şu düğün olayında kafam karıştı azçık ama belkide harry sölemez yoldaşlıktakilere.yani belkim çok güvendiği lupin fln hariç Gözlerini Deviren slughorn konusunda bencede slug'ın ölem ihitmali çok yüksek çünkü dediğin gibi bedeli  ödemek zorunda bu  ve yüzden slughorn'un ölme ihtimali yüksek gibi..
harry-snape-lily üçgenine geldiğimizde yaw ben aslında snape'in harry nin gözlerinden pek etkilenceğini sanmıyorum ama Kahkaha yine de lily-snape arasında aşk olmasada mutlaka bişi geçtiğini düşünenlerdenim ve mutlaka harry ve snape'in bi konuda birlik olcakalrını düşünüyorum

3o.o6.2oo8
. . .
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2006, 14:47:06 »

1)harry nin horcruxları yoldaşlığa söyleyeceğini sanmıyorum dumbi de söylememişti diye düşünecek (ayrıca tonx kesinlikle casus diil bence)
2)evet buna katılıyorum godric hollow da annesiyle ilgili yazılı bişeyler bulabilir
3)filch büyü yapmayı öğrenebilir ama kendini harry için feda eder mi bilemicem (ama oladabilir) Kararsız
4)snape in lily e aşık olduğunu sanmıyorum açıkçası (lily nin(harry nin ) gözleri nası bir rol oynicak bilemiyorum)
5)snape le harry nin karşılaşacağı belli zaten bu karşılaşmayı harry nin kazanacağınıda düşünüyorum ama bu gülünç dil çünkü jk "harry de görünenden fazlası var" gibi bişi demişti yani snape i haklaması o kadarda mucizevi bişe diil...
^^slug ölcek diyorum bnde^^

bunlarda benim düşüncelerim........

priori incantatem
Şeker
**

beslenir ki bu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 10, 2006, 23:51:30 »

3)Jk bize beklenmeyen birinin büyü yapacaqını söyledi ben bunun kesinlikle filch olacaqını düşünüyorum.
petunia da olabilir? Gülümseyen
Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Eylül 11, 2006, 00:03:25 »

1.Tonks da 6. kitapta farklı birşeyler olduğu çok açık ama bu casuslukmudur orasından emin değilim.(aşk olayı değil bence)

2. Olabilecek birşey

3.Filch in hep kitapta aslında ne rol oynıyacağını düşünmüşümdür ve senin düşündüğünün aynısını bende düşündüm.Yani umutsuz zamanda büyü yapan Filch olucak bencede.Hatta bunu bir yere yazdığıma eminim forumda.

4.Evet bence çok güzel düşünmüşsün gözleri kesinlikle Lily i hatırlatır(ama biraz Türk filmi gibi) her ne kadar Harry i sevmiyor olsa bile(yada biz öyle biliyoruz)

5.Olabilir ama Harry Snape yi yenecek kadar iyi değil.

-What is a heart?
-Will I find it if I rip your chest apart?
-Will I find it if I crack open your skull?
lavinia
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 11, 2006, 01:09:26 »

way be gerçekten güzel fikirler  ;Dama ben lily nin gözlerinin bir büyüye yardımı olacağını falan düşünmüştüm eski bi aşkı canlandırması fikri cidden çok orjinal Göz Kırpan Göz Kırpan

x_profer
Süt
*

sonsuza ulaşmak kolaydeği olsun denemeden gitmem

x_profer512@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Eylül 12, 2006, 17:42:49 »

5.Olabilir ama Harry Snape yi yenecek kadar iyi değil.

kesinlikle harry snape yenemez harry eer snape i öldürürse bu büyük ihtimalle şans eseri yapar

ya bide voldiyle asaları kardeş birbirlerini adam akıllı silah sızlandıramıyolar o asalarla nasıl birbirlerini öldüreceklerki (belki konuşulmuştur ama bulamadım)

sonsuz ölümse ben varım yaşamsa yokum düşünsene sonsuza ulaştığında elinde koca bir boşluk olcak güzel olan ulaşmmayı düşlemek

...DENİZDE BOĞULAN TEK SEN DEĞİLSİN
            O ZAMAN NİYE BOĞULMAYASIN   

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!  (Türkiye FaN KlÜp)                          ÇaPuLcUlAr FaN cluP
LillyEvans
Şeker
**

seyma_164@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Eylül 14, 2006, 16:17:37 »

teoriler güzel ama ewt bu gerçekten olabilir dediğim tek şey ikincisi horkulukları söylemesi pek aklıma yatmıyo çünkü dumbye söz verdi ve sözünü bozucağı hiç aklıma yatmıyo ve gözlerin oynıycapı bi rol var ewt ama bu şekilde olcağını hiç sanmıyorum diğerlerine gelince onlarda ikilemde kaldım malesef
beauty
вєтüℓ
Krema

~pucca~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Eylül 17, 2006, 11:09:06 »

1)dumbledore hortkuluklari yoldasliktakilere soylememis olabilir ama ona yoldasliktakilerden daha yakin olan biri biliyordur.(lupin v.s)yoldasliktakiler ise hortkuluklari dugunde ogrenmeyecekler bence.harry hortkuluklari aramaya gittiginde ron buyuk bi ihtimalle harry nin yaninda olur boylece mr. ve mrs. weasley hortkuluklari ogrenmis olur.bi detonks casus olsaydi harry ile birlikte hogwarts a yururken (melez prens bkz:149, 150) ona bisi yapabilirdi.
2)kesinlikle annesi ve babasi(ozellikle de annesi)hakkinda onemli seler bulcak.
3)filch buyu yapabilir ama kendini harry icin feda etmez.
4)snape lily e asik olabilir ama bunun gunumuze etki edecegini pek sanmiyorum
5)bir duello soz konusu ama harry ve snape degil bence Dil Çıkaran

♥Gilmore Girls♥
♥Hilary Duff♥
neville_mcgonnagal
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 17, 2006, 11:27:05 »

jk kitabın başında iki baş karakter gidecek dememişmiydi bence düğünde hortkluğu anlatabilir de bence ilk anlatacağı kişi de lupin dir belki de düğünü ölüm yüiyenler basar düello falan tonks a gelince valla kitapta neyin ne olacağı belli değil tonks bir muggle bile çıkabilir
neville_mcgonnagal
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 17, 2006, 11:31:10 »

1)dumbledore hortkuluklari yoldasliktakilere soylememis olabilir ama ona yoldasliktakilerden daha yakin olan biri biliyordur.(lupin v.s)yoldasliktakiler ise hortkuluklari dugunde ogrenmeyecekler bence.harry hortkuluklari aramaya gittiginde ron buyuk bi ihtimalle harry nin yaninda olur boylece mr. ve mrs. weasley hortkuluklari ogrenmis olur.bi detonks casus olsaydi harry ile birlikte hogwarts a yururken (melez prens bkz:149, 150) ona bisi yapabilirdi.
2)kesinlikle annesi ve babasi(ozellikle de annesi)hakkinda onemli seler bulcak.
3)filch buyu yapabilir ama kendini harry icin feda etmez.
4)snape lily e asik olabilir ama bunun gunumuze etki edecegini pek sanmiyorum
5)bir duello soz konusu ama harry ve snape degil bence Dil Çıkaran
ben de tonks un casus olacağını düşünmüyorum ama sırf harry e bişi yapmadı diye onun yanında olduğunu söyleyemeyiz doğru zamanı bekliyor olabilir mesela
mesela z.anka da bir yıl boyunca bartemius crouch bişi yapmamaıştı
  ama bence tonks ii biri
hatta ii biri olmalı zaten yoldaşlıkta yeterince casus var
eftelya
Krema

Harry Potter Cafe'yi seviyorum !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 17, 2006, 14:17:08 »

1)tonkstan bende şüphelenmiştim.onda garip birşeyler var bencede casus o olabilir ama harrynin hortrlukları yoldaşlığa anlatacağını sanmıyorum.yaralansalar bile bunu nedennin hortluklar olduğunu söylemez.çünkü harry dumbinin adamı ve o söylemediğine göre kendisinin de söylemeyeğini iyi biliyor ama buna karşın ron geveze olduğu için ağzından kaçırabilir.8özellikle harmi yaralanırsa)

2)o yerde  harrynin öğreneceği çok önemli bir ayrıntı olduğu kesin.dediğin gibi lilynin hayatıyla ilgili önemli bir ayrıntıyı içeren notlar da bulabilir rabla ilgili  önemli bir ayrıntı da

3)bence hayatında ilk kez büyü yapacak kişi filvhte petunia da olabilir ama bence petunia daha ağır basıyor.çünkü rowling onda görünenden fazlası var.kofti değil dedi ama büyücü değil diye birşey söylemedi.eğer harry onların yanında son kez kaldığında ev saldırıya uğrarsa oğlu için büyü yapabilir.

4)bence  voldemortu yenebilecek gücün kaynağı gözleri gibi geliyor.yani gözlerini kullanarak büyü yapabilir.snapein sırf gözleri için harrynin yanında olacağını düşünmüyorum.tamam gözlerine bakınca snape afallıyor bu kesin(bence duyguları önüne geçtiği için kitabın birçok yerinde harrye zihinbend uygulayamadı.)ama harrynin karakteri de tıpkı lilye benziyor mesela harry babasının aksine ünden nefret eden,yeri geldiğinde düşmanı için bile üzülen,alçakgönüllü ve kim olursa olsun  haksızlığa tahamül edemeyen biri.ama en önemlisi harry korktuğunda ve şaşırdığında gözlerini kırpıştırıyor tıpkı lily gibi.(ayrıca 5.kitapta lilyin davranışları harrye çok benziyordu)bence snape lilye değer verdiyse bunları gördüğü için harryi de öldürmek istemez.ayrıca snape daha harry doğmadan dumbiye bilgi vermeye başladı.hayatını o zamandan itibaren tehlikeye attığına göre işin içinde dahada önemli birşeyler olmuş olabilir.yani snape bence hep iyi taraftaydı

5)alan rickmanın o sözlerini bende oukudum ama harryi küçük görmesinden başka daha farklı bir anlamı varmış gibi geldi.zaten snape her ne kadar bellaya potterın hiçbir yeteneği yok sıradan bir çocuk desede 3.kitapta siriusun kaçışına yardım etti onun neler yapacağını bilmiyorsunuz diye bağırışlarından bile onun güçlü olduğunu kabul ettiği sonucu çıkıyor.
harry snapei yener çünkü harry güçlü bir büyücü.her ne kadar harry bunu kabullenmesede harmione de dumbi de onun güçlü bir büyücü olduğunu birçok defa belirttiler.6 kitap boyuncada yaptıklarına baktığımızda ikisinin sözlerini doğruluyor.her ne kadar harry yardım aldı hep o güçlü değil densede bence bu yanlış bir düşünce.hedefe giden yolda yardım alsada(ki bu onun yinede hiçbirşey yapmadığı anlamına gelmiyor) olay sırasında tek başına mücadele etti ve başardı.

Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz

Daeron
₪ Đąēŕσŋ ₪
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 17, 2006, 14:32:47 »

way be gerçekten güzel fikirler  ;Dama ben lily nin gözlerinin bir büyüye yardımı olacağını falan düşünmüştüm eski bi aşkı canlandırması fikri cidden çok orjinal Göz Kırpan Göz Kırpan
bende her zaman gözlerin bi büyüye ya da ona benzer bişeye yardım edeceğini falan düşünmüştüm.... bu aşk hikayesi olayı bence bizim türklüğümüzden kaynaklanıyo o kadar çok acayip türk filmleri yapıldı ki...yok neymiş efendim araba çarpınca kız kör olur bi daha çarpar gözleri anında açılır ama nedense vücudunda başka hiç bi yere bişey olmaz... Sırıtan ayrıca yoldaşlık üyelerinin hortkulukları bilmediğini nerden biliyoruz yani belki ben kaçırmış olabilirim ama bilmemeleri için bi neden yok gibi gelio bana....gerçi yok ya dumby bile tam emin deildi evet evet bilmiyolardır.... Kahkaha

matuf
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 26, 2006, 15:31:11 »

Kehanete göre biri yaşarken öteki hayatına devam edemez. Bence Harry 7. kitapta kesinlikle ölecek, Voldemort'u diğerlerinden biri öldürecek, hatta belki Neville.
Snape'in Dumbledore'u öldürmesinde bir bit yeniği çıkacak. Çok özlü iksir içmiş olabilirler, ölen Snape olabilir.
tara
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Kasım 09, 2006, 20:09:50 »

ya bencede manyak fıkırler ılerde yapabıleceklerın arasına yazarlıı da yaz ama bıkac puruz var onlarıda arkadaslar sooledı zaten

DANIEL SANA ASIGIMMMMMM
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: