|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« : Şubat 25, 2008, 01:10:30 » |
|
bilemiyorum ama bence David Yates olmasın
|
|
|
|
|
|
Biraz Dedikodu Yapalım --- Gossip Girl Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 25, 2008, 01:14:38 » |
|
Tim Burton  iyi fikir
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 25, 2008, 02:44:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2008, 02:46:36 » |
|
Tim Burton  iyi fikir Al benden de o kadar Tim süper olur 
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 25, 2008, 03:44:33 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2008, 03:47:27 Gönderen: derhavril »
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 25, 2008, 04:01:37 » |
|
Seçeneklere göre Mike Newell; ancak kendi düşünceme göre, Steven Spielberg, Peter Jackson, Quentin Tarantino olsa çok daha iyi olur, zira bu kişiler bol aksiyon seven kişiler...Ayrıca eski yönetmenlerden Chris Columbus ya da Alfonso Cuaron da olabilir, ama David Yates olmaz umarım.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 25, 2008, 20:27:05 » |
|
mike iyi tim de düşünülebilir davi yates mi asla asla asla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 25, 2008, 21:28:20 » |
|
bence tim burton olmalı. aslında david yates olmasında kim olursa olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrv_dan
Süt
harry_merve_daniel
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 26, 2008, 10:53:31 » |
|
ben mike newell ı seçiorum yanlış bilmiosam ateş kadehini yönetmişti((bu arada david yates i kimse seçmemiş acıdım adama yüreem sızladı))
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2008, 20:28:28 Gönderen: mrv_dan »
|
|
]v[£rv€ RAd<]_!FF£
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 26, 2008, 23:10:23 » |
|
[seçeneklere bakarsak] tabiki de tim burton.! mike newell de iyi bi yönetmen.. ama inşallah david yates yönetmez..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2008, 23:11:23 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 26, 2008, 23:21:56 » |
|
Tim Burton yönetmeyeceğini açıkladı ama yine de bu bir anket ve istekler değişmeyebilir her şeye rağmen.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 27, 2008, 13:10:41 » |
|
Tim Burton diyorum Çünkü Ateş kadehini beğenmemiştim ve David Yates ise son çekilen filmi batırdı resmen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 28, 2008, 19:36:08 » |
|
işallah david yates olmaz onun nası bi film anlayışı var anlamadım yani karakterler hop orda hop burda kopyala-yapıştır tarzında bişiler yapıyo ama tuhaf olan oyuncuların ondan memnun olması sanırım filmi çekerken onlarında fikirlerini soruyomuş falan filan.. tim burton olabilir hatta şahane olur  ama Mike Newell'da olabilir hem o ateş kadehi'ni de çekmişti
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|