qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D
|
 |
« : Nisan 25, 2008, 22:55:50 » |
|
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları kitabını iki ayrı filme uyarlayacağını açıklayan WB. filmlerin yayın tarihleri konusunda da resmi bir bilgi verdi.
WB. şirketinin bildirdiğine göre Harry Potter and Deathly Hallows: Part I filmi 19 Kasım 2010 tarihinde vizyona girecek. İkinci film için henüz kesin bir tarih belli olmasa da daha önce yayınladkları bildiriye göre Mayıs 2011 tarihinde vizyona girecek.
Kaynak:hpff
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
|
|
rubeus_eary
Kakao

zaMan dolDu Jack... -Let's maKe Phyramites!-
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 25, 2008, 23:01:22 » |
|
eh bu pek sevindirici değil sonuçta mükemmel finale olan uzaklığımız kesinleşti...cafe olarak hepberaber beklicez.. 
|
|
|
|
|
|
"yollarımız hep kesişti,ama hiç birleşmedi..."
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2008, 23:07:35 » |
|
Off 20 yaşında olcam ben ya  Lisede başladım, üniversiteye giderken hala hp izliycez iyi mi  Bitseydi kurtulsaydık be  Yeter bu çektiğimiz eziyet artık ! Filmlerde film olsa bari ! Ben daha güselini çekerim 
|
|
|
|
|
|
Apus' un çizimleriyle ^^ Teşekkür ederim Büyük Şeker =))Ondan geriye kalanının bildiği tek duygu nefretti. - G.H " You' re so perfect that you deserve everything which are beautiful... " -* C.
|
|
|
selsi
Feridun Düzağaç
Kakao

Kurumuş Ölüyorken
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 25, 2008, 23:08:44 » |
|
Aslında geç olmasına üzülmedim. Kitap bittiğinde büyük bir boşluğa düşmüştüm. Filmler var daha diyerek kendimi avutmuştum. Filmlerde biterse ne yaparım. 
|
|
|
|
|
|
*
|
|
|
|
|
|
|
severus sirius
Kakao

phoenix city
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 26, 2008, 01:08:41 » |
|
okadar beklemeye deycek şekilde çekilir umarım yoksa herkes için hayal kırıklığı olcak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 26, 2008, 13:18:40 » |
|
Dün okumustum burda 18 Kasim 2010'da yayinlaniyor  HP hic bitsin istemiyorum aslinda o yüzden film tarihi baya bir uzak olsun  paylasim icin sagol Gizem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 26, 2008, 14:43:47 » |
|
ya ölürsek  görmeden ölmek istemiorm şahsen 2010 a daa 2 sene var ömrümü yedin hp başımın tatlı belası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 26, 2008, 16:04:50 » |
|
ya ölürsek  görmeden ölmek istemiorm şahsen 2010 a daa 2 sene var ömrümü yedin hp başımın tatlı belası aynen seri hiç bitmesin diyorum ama daha sonrada ölemek var işin ucunda daha çabuk bitsin diyorum ortası olsun en iyisi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisa89
Süt
Lost-Lost-Lost:D:D:D
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 27, 2008, 21:15:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 28, 2008, 21:59:02 » |
|
of ya ne çabuk gelio sonu seri bitti bitecek bn HP siz ne yaparım yha pffffffffffffff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 09, 2008, 16:03:58 » |
|
beklicez çare yok.ben beklemeye alışığım zaten  bunu da bekleriz napalım
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
Harry__Potter
Süt
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 10, 2008, 12:06:20 » |
|
Daha cok war ama mecburen beklıcez..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punkflyer
Süt
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 27, 2008, 18:03:03 » |
|
böyle geç olması daha iyi çünkü kitap bitti oda bitince biz napcaz en azından heyecanımız kalır hala hoş her kitabını okurken yada filmini izlerken yeniden heyecanlanıorum ama uzun süre sonra olması daha iyi..
|
|
|
|
|
|
toujours pur..
|
|
|
|