Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« : Ocak 18, 2008, 19:18:50 » |
|
Timothy Spall yeni bir röportaj verdi ve Melez Prens' te küçük, Yadigarlar' daysa büyük bir rolü olduğunu ve Kılkuyruk' a yeniden hayat vereceğini şu sözlerle söyledi:
'Şu anda, benim de küçük bir rolüm olan, sonuncudan bir öncekini (Melez Prens) çekiyorlar.'
'Benim rolüm en sonlarda, gerçekten büyük bir rolüm var. Belki de oynadığım iki sahneyi peş peşe çekerler.'
Timothy' i Seviyoruz! (Ama şahsi olarak Kılkuyruk için aynısını söyleyemeyeceğim)
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2008, 19:22:43 » |
|
aaa sevindim valla kitabı okuduğumda gözümde canlanan karakterlerden birini aynen canlandırmıştı .
haber için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
|
|
loveharry
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 19, 2008, 13:00:44 » |
|
Evet gerçekten de güzel canlandırıyor rolünü yakışmış yani zaten ondan başkasını da düşünemem ben bu rolde... Paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
'Son bir şey soracağım' dedi Harry. 'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?' Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. 'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
|
|
|
|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2008, 15:45:03 » |
|
kılkuyruk'u pek sevmiyorum ama rolünü iyi yapıyo
|
|
|
|
|
|
Biraz Dedikodu Yapalım --- Gossip Girl Hayran Kulübü
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 22, 2008, 15:38:15 » |
|
KILKUYRUKKK GICIK  ya biliorum profeesyonelce düşünmüom ama  genede kılkuyruğa gıcık oluom dolayısıyla onu oynayanada  ama maalesef rolünü ii oynuo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 23, 2008, 17:17:03 » |
|
Timothy Spall yeni bir röportaj verdi ve Melez Prens' te küçük, Yadigarlar' daysa büyük bir rolü olduğunu ve Kılkuyruk' a yeniden hayat vereceğini şu sözlerle söyledi:
'Şu anda, benim de küçük bir rolüm olan, sonuncudan bir öncekini (Melez Prens) çekiyorlar.'
'Benim rolüm en sonlarda, gerçekten büyük bir rolüm var. Belki de oynadığım iki sahneyi peş peşe çekerler.'
valla sonlardaki lafların hepicine katılom
Timothy' i Seviyoruz! (Ama şahsi olarak Kılkuyruk için aynısını söyleyemeyeceğim)
yaw son cümlelerin hepsine katılıom
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 23, 2008, 17:17:43 Gönderen: yasemin+daniel07 »
|
|
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 27, 2008, 13:30:52 » |
|
Timothy bu role gidebilecek en uygun kişi bence.
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
Zeke Hao Asakura
Şeker

Zeke Hao Asakura
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2008, 14:51:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 14, 2008, 22:46:04 » |
|
severim kendisini (kılkuyruğu değil tabe) oynayabilir izni verdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 23, 2008, 13:44:00 » |
|
adam baya tipsiz ama gerçekten iyi bi aktör onu tekrar izleyebilicek olmamız güzel paylaşım için saolll
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 06, 2008, 14:09:49 » |
|
Timothy yerine Kılkuyruk için başka bir aktör düşünülemezdi zaten  Haber için sağol Fraktal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blue rose
Süt
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 28, 2008, 13:15:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 28, 2008, 14:15:05 » |
|
kılkuyruğa en uygun kişi o, zaten hp'de oyuncu değiştirilmesi hoş olmaz hele bu adam kılkuyruğa cuk oturduğu için isabetli bi karar olmuş =D haber için teşekkürler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 28, 2008, 14:21:33 Gönderen: hermi »
|
|
|
|
|
|