Patlıcan
Süt
"This could be Heaven or this could be Hell"
|
 |
« : Şubat 06, 2008, 15:26:59 » |
|
Bir süredir Harry Potter ve Ölüm Yadigarları filminin iki film halinde çekileceğinden ve yönetmen olarak Steven Spielberg’ün adının geçtiğinden bahsedliyor. Bu söylentiler hakkında ilginç bir demeç Harry Potter filmlerinden Vernon amca olarak gördüğümüz Richard Griffiths tarafından verildi. “Bir Spielberg filminde olmak oldukça iyi. Ajansım onunla temas halinde yani her şey muhtemel.”
“Altıncı filmde yoktum ve bundan dolayı daha büyük bir rol istiyorum. JK Rowling’e Vernon için daha büyük bir rol yazıp yazamayacağını sordum ve o “hayır” dedi yani öyle. AlıntıdırÇok kafa karıştırıcı 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2008, 15:34:27 Gönderen: Patlıcan »
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 06, 2008, 15:31:44 » |
|
Yani şimdiden belli olsaydı David Yates çekmezdi Melez Prensi değil mi? "Beni beğenmiyor musunuz" icabı  Ama zaten problem David Yates'deyse (yani o işi bırakmak istemişse) 7. film için Steven Spielberg ile anlaşmış olabilirler? Gerçi oyuncular David Yates'den çok memnundular yani Emma, Daniel falan onunla çalışmanın çok zevkli olduğunu söylüyorlardı. Giderse üzülürler belki  Garip bir olay cidden, teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
When the silence beckons, And the day draws to a close, When the light of your life sighs, And love dies in your eyes, Only then will I realise, What you mean to me..
|
|
|
Patlıcan
Süt
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2008, 15:37:06 » |
|
Ayrıca demeçten 6.filmde Dursleyler'in olmayacağı da anlaşılıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 06, 2008, 16:07:09 » |
|
Hmm.. Evet... Ama şimdi aklıma şöyle bir olasılık geldi.. Bu haber nereden alınmış? Haberin geri kalan kısmına göre yorum yapabiliriz belki de demecin ilk kısmı yani: “Bir Spielberg filminde olmak oldukça iyi. Ajansım onunla temas halinde yani her şey muhtemel.” kısmını başka bir film için söylemiş olamaz mı yani Steven Spielberg'un yönettiği başka bir filmde oynuyordur??? Ama tabii haber Harry Potter kaynaklıysa farklı.
|
|
|
|
|
|
When the silence beckons, And the day draws to a close, When the light of your life sighs, And love dies in your eyes, Only then will I realise, What you mean to me..
|
|
|
Patlıcan
Süt
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2008, 16:10:52 » |
|
Alıntı yaptığım başka bir türk HP içerikli site fakat haberde tam oalrak HP filmlerinden bahsedildiği anlaşılıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2008, 19:50:30 » |
|
Sitede Türk HP sitelerinden alıntı yapmak yasak. Her site her haberi geçmiyor, biz de rastladıkça çeviriyoruz zaten. Bir de çevirdiğin haberin, alıntı versiyonunu sitede bulunca insan pek de mutlu olmuyor hani Yeniden SpielbergDaha önceden son filmi Spielberg' in yöneteceğine dair dedikoduyu duyurmuştuk. Vernon Amca' yı oynayan Richard Griffihts bir söyleşisinde bundan söz etti. 'Bir Spielberg filmi, içinde olmak için güzel bir yer. Temsilcim onunla konuşmuştu, dolayısıyla her şey mümkün' diyen ünlü aktör Rowling' le olan bir konuşmasından da bahsetti. 'Altıncı filmde yokum (Galiba film Dumbledore' un Harry' i almasıyla başlayacak. Mirasın açıklanması falan olmayacak.) bu yüzden daha büyük roller istiyorum.Rowling' e Vernon için daha büyük roller yazıp yazamayacağını sordum o da "Hayır" dedi, öyle yani.'
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2008, 12:06:41 » |
|
Richard Griffiths, Spielberg'ün olabileceğini ima etmiş; ayrıca Warner Bros.'un David Yates ile son film için de anlaştığını duymuştum ama Spielberg'ün olmasını isterim; en azından o adam, filmi Yates kadar kesmez ve aksiyonu da iyi vurgular.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
Zerosiqnal
Süt
amoureux ou Emma
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 01, 2008, 20:13:58 » |
|
Spielberg gerçekten 7 filmi yönetecekse serinin final filmi gerçekten çok güzel olur çünkü Spielberg gerçekten çok iyi yönetmen valla açıkcası bence yates iyi değil...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 04, 2008, 17:24:34 » |
|
Spielberg gerçekten 7 filmi yönetecekse serinin final filmi gerçekten çok güzel olur çünkü Spielberg gerçekten çok iyi yönetmen valla açıkcası bence yates iyi değil...
son iki filmi de yates yönetecek:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 05, 2008, 15:10:29 » |
|
Spielberg çok başarılı bi yönetmen finalin onunla olması çok iyi
|
|
|
|
|
|
... The Simpsons
|
|
|
The Gryffindor Sword
Şeker

-- troy & gabrielle--
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 10, 2008, 20:22:56 » |
|
dan bu haberi yalanladı die biliorm ama.. umarım yanılıodr 
|
|
|
|
|
|
---My Chemical Romance---
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 12, 2008, 16:22:15 » |
|
yalanlandı hemde Dan tarafından konusu açıldı yalanlandı die
|
|
|
|
|
|
... The Simpsons
|
|
|
|
obeliks
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 18, 2008, 10:47:39 » |
|
olsa çok güzel olurdu ama ben inanmıyorum. hem danıel radcliffe de bunu yalanlamadımı ztn ???bence başkası çeker gibi gelio bana
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 18, 2008, 10:48:41 Gönderen: obeliks »
|
|
|
|
|
|
Ozz_tormenter