|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 15, 2008, 21:22:37 » |
|
Tam olarak emin olmamakla birlikte; Dobby'nin ölümü ve üçlünün Gringotts'a gitmeye başladığı ana (Yola çıkarlar ve film biter.) kadar ilk bölüm, ardından olacaklar da ikinci bölüm olur diyorum...
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
omi1
Süt
asit pop &çürük diş komplosu
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 16, 2008, 11:52:30 » |
|
bncede öyle olur..
|
|
|
|
|
|
dileğini tutmuş sayar sonsuzdan geri,içimdeki masal perisi 
|
|
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 16, 2008, 13:14:34 » |
|
yha bence godric's hollowdan sonrası için ikiye bölerler ama bilemem hiç bişeyi atlamasınlarda
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
the-marauders
Süt
"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 16, 2008, 15:03:36 » |
|
benim oyum ronun gidişinde ama tabi başka şeyler de olabilir... bu arada filmi bölmeleri çok iyi oldu çünkü olayları kesmek zorunda kalmayacaklar. iki film de normal film gibi olacak değil mi yani kısa kısa yapmasınlar...
|
|
|
|
|
|
"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
|
|
|
the-marauders
Süt
"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 16, 2008, 15:38:15 » |
|
Uzun süredir tartışılıyor. Sizin fikrinizi bir de ankette görmek istedim. Konunun açıldığını biliyorum ama tam kesin sonuçları merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
|
|
|
|
|
|
selin gizem
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 19, 2008, 13:39:50 » |
|
bnce bölümleri ayırmak için çünkü savaştan sonra hemen 19 yıl sonrası verirse üstünden geçilmiş olur.ama mesela ilk bölümde voldemortla savaşı ikincisinde sırların açığa çıkışını ve 19 yıl sonrasını gösterirse film bir şeye benzer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
crew of cafe!lets play with time and fate!
Krema

krema oldum,ama kakao gibi hissediyorum :P :D
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 19, 2008, 13:42:36 » |
|
bence her 3 seçenek te olabilir.
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- zamanda yolculuk için resme tıklayınız.. 
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 19, 2008, 21:34:24 » |
|
Hayranların tepkisini kısa bir filmle almak yerine; hayranlardan tam not alıp, diğer kesimden parasal amaç için bu filmi yapacaklarının eleştirisini almayı tercih ettiler. İyi mi yaptılar, evet çok iyi oldu bence. Hayranlar filmi beğendikten sonra, diğer eleştirilerin bir anlamı kalmaz.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 20, 2008, 00:56:45 » |
|
bence kesmemek için olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 20, 2008, 13:06:10 » |
|
şimdi aslında emin değilim.ama gringotts sahnesinden kesmezler bnc çünkü o sonlara yakın bi bölüm.bnc büyük ihtimalle gümüş maral bölümünde kesecekler.yani harry maral ı gördükten sonrada kesebilirler, veyaron un harry i kurtardıktan sonra ikisini çadıra dönerken kesebilirler.dediğim gibi emin değilim.ama büyük ihtimalle gümüş maral bölümünde keserler.çünkü kitabı eşit olarak bölmeleri gerek ve bu bölümde kitabın ortalarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 20, 2008, 17:56:16 » |
|
şimdi aslında emin değilim.ama gringotts sahnesinden kesmezler bnc çünkü o sonlara yakın bi bölüm.bnc büyük ihtimalle gümüş maral bölümünde kesecekler.yani harry maral ı gördükten sonrada kesebilirler, veyaron un harry i kurtardıktan sonra ikisini çadıra dönerken kesebilirler.dediğim gibi emin değilim.ama büyük ihtimalle gümüş maral bölümünde keserler.çünkü kitabı eşit olarak bölmeleri gerek ve bu bölümde kitabın ortalarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
haklısın arkadaşım bencede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoReNxO
Süt
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 20, 2008, 19:06:53 » |
|
evet büyük olasılıkla gümüş maral bölümünde keserler.hem kitabın tam orta yerinde bu bölüm var.hem de ronun gelmesiyle biterse güzel olur.
|
|
|
|
|
|
LoReNxO
|
|
|
|