Patlıcan
Süt
"This could be Heaven or this could be Hell"
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 07, 2008, 03:24:45 » |
|
bu adam süper..walla back to the future'in müziğini de o yapmıştı ...
Sadece o mu 67 filme müzik yapmış.Bunlardan en önemlileri: Tom Sawyer Jaws Star Wars Indiana Jones Superman Sabrina Jurassic Park War of the Worlds
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 20, 2008, 00:11:46 » |
|
Bence Patrick Doyle (Ateş Kadehi Müzik Yapımcısı) ile ortak albüm hazırlasalar, ortaya muhteşem bir şey çıkar.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 20, 2008, 07:10:31 » |
|
Süper ya John Williams bnce güsel seçim 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
blue rose
Süt
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 28, 2008, 13:10:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BigStubby
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 07, 2008, 23:32:15 » |
|
İşte iyi haber diye buna denir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bellatrix bayrak
Moment and Rerown Heros...Thanks Türkiye...
Kakao

Aşkım Arda...
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 12, 2008, 19:52:57 » |
|
zümrüdüanka yoldaşlığını yapan adam yapsaydı.(belki odur ama bilmiyorum)geçen gün zümrüdüanka'nın soundtrack albümünü aldım ve her gün dinlemeden edemiyorum
|
|
|
|
|
|
Maç 90 dakikadır... Uzatmalarla 120... Penaltılarla 130... Bize bu gururu yaşattığınız için, Teşekkürler Ay Yıldızlı On Bir... 
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 15, 2008, 13:25:16 » |
|
bence de iyi oldu  eminim muhteşem olacak 
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 21, 2008, 17:18:30 » |
|
Harry Potter'ın tüm filmlerinin müzikleri güzel ama bana kalırsa John Williams'ınkiler en iyileriydi!  O yüzden sevindim. John Williams, "Yaşayan 100 Dahi" arasına 72. olarak girmiş. (Kaynak: Tık!) İlk film için bir beste yapmak gerçekten zordu, çünkü ortada kullanılabilecek bi ezgi yoktu. HP film müziği denince insanın aklına gelecek, çarpıcı, özgün bi şey olmalıydı. Patrick Doyle ve Nicholas Hooper, Hedwig's Theme'den yararlanabilirlerdi. Tabii onları da takdir ediyorum, çünkü Ateş Kadehi ve Zümrüdüanka Yoldaşlığının müzikleri de harika.  Ama ne yalan söyleyeyim, sevindim bu John Williams haberine. Gerçi uzun süre önce belli olmuş ama.. 
|
|
|
|
|
|
Missmurder'ın Kuzuları!  Sanatsal Kuzu  *Hmpff Kardeşliği!  *
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 21, 2008, 18:19:54 » |
|
Oh, doğrusu sevindim çünkü bence de güzeldi yaptığı müzikler  Ama artık değişik bir şey de denerler umarım  Farklı bir şey, şöyle cidden harika bir melodi felan  Göreceğiz arık  Neyse en azından müzikler konusunda içim rahat olacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 25, 2008, 20:56:10 » |
|
iimiş.
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 10, 2008, 11:07:20 » |
|
Severim kendisini ve müziklerini dolayısıyla iyi olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 10, 2008, 11:12:16 » |
|
bu adam süper..walla back to the future'in müziğini de o yapmıştı ...
Sadece o mu 67 filme müzik yapmış.Bunlardan en önemlileri: Tom Sawyer Jaws Star Wars Indiana Jones Superman Sabrina Jurassic Park War of the Worlds Adam işini biliyor anlaşılan. Profesyonel ztn iyi bir şey çıkaracağından eminim. Felsefe taşını izlerken müziğene de hasta olmuştum zaten. 
|
|
|
|
|
|
Acı üstüne acı Kan üstüne kan Kayna kazanım kayna Yan ateşim yan…
|
|
|
the-marauders
Süt
"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 16, 2008, 15:05:44 » |
|
nicholas hooper ve patrick doyle da fena değildi ana temaya sadık kalmaya ÇALIŞIRKEN(!) yeni sesler getirdiler ama benim oyum her zaman williams a
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 24, 2008, 11:05:54 Gönderen: the-marauders »
|
|
"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
|
|
|
|