Patlıcan
Süt
"This could be Heaven or this could be Hell"
|
 |
« : Ocak 13, 2008, 18:37:33 » |
|
2-3 aylık bir haber ama belki duymayanlarınız vardır koymak istedim:  John Williams, Massachussets’teki Berkshire Müzesi’nin önünde bulunan hayranlara Harry Potter ve Ölüm Yadigarları’nın soundtrack albümünü bestelemek istediğini açıklamasından kısa bir süre sonra yeniden bu göreve layık görüldü. Ünlü Hedwig’s Theme’in bestecisi Williams, ilk altı filmin soundtrack albümleriyle de yakından ilgilenmişti. ALINTIDIR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 15, 2008, 16:24:40 » |
|
hmm hedwig's theme 1. filmdeki müzikse yine bu john gelmesi ii olmş ztn 1.filmdeki müziğin hep değiştirilmişleriydi d,ğer müzikler. nese yorumumdan bişey anlamadıysanız ii olmş demek istemiştim (berbatım  )
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
albus-severus
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 15, 2008, 18:01:28 » |
|
hmm...ii tercih :-wbu adamın müziğine bayılıorumm!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emreozincegedik
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2008, 20:33:29 » |
|
ben de o müziğe bayılıyorum ama umarım en güzel yerlerine bu müziği koyarlar 
|
|
|
|
|
|
eğer her şeyini kaybetmişsen, bundan aldığın dersi de kaybetme.
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 18, 2008, 09:56:53 » |
|
ii olmuş bu adamın müzikleri güsel oluyor inş.en güzel yerlerde en güsel müzikleri seçerler.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
loveharry
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 19, 2008, 12:58:48 » |
|
İnşallah güzel olur hayırlısı artık...
|
|
|
|
|
|
'Son bir şey soracağım' dedi Harry. 'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?' Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. 'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
|
|
|
|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 21, 2008, 15:43:40 » |
|
güzel bi müzikl olsunda.bide filmlerin müzik albümlerini falan çıkaramazlarmı?çünkü bu film müziğine bayılıyorum
|
|
|
|
|
|
Biraz Dedikodu Yapalım --- Gossip Girl Hayran Kulübü
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 23, 2008, 11:36:24 » |
|
ii olmuş bu adamın müzikleri güsel oluyor inş.en güzel yerlerde en güsel müzikleri seçerler..  aynen katılıyorum ya sırf bazen böle filmin sonunu açıyorum hani arda arda müzik falan  yaaaçok sevindim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 01, 2008, 18:23:33 » |
|
oh be hele şükür harry potter'ın esas müziklerine geri döneceğiz  ZAY'da o meşur harry potter melodisini bir tek filmin başında duydum başka hiç bir yerde duymadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 01, 2008, 19:16:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 02, 2008, 22:13:39 » |
|
ayyy başarılı bir HP müzisyeni  çok gzl yapıyo özellikle ZAY 'nın cd sini aldığımda sonuna kadar izledim-dinledim çok gzldi keşke bütün müzikleri olsa bende ama maalesef müzik marktlerinde yokk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 02, 2008, 22:19:05 » |
|
tamamen katılıyorum ben de bunları diyecektim 
|
|
|
|
|
|
Life was like a moonless night, Shrouded in the stars, Beauty can be such a fright, But now you're in my arms You are my life now, Can't you see, I'd cross oceans, I'd swim seas, To be with you, That's enough for me. Your face is like a poison, Intoxicating me, How can we live forever, When our love can never be..
|
|
|
wiil
Süt
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 06, 2008, 03:27:51 » |
|
bencede güzel bir fikir ama bakalım güzel söyleyebilecek mi güzel şarkımı bilemeyiz değil mi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirius_blackkk
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 07, 2008, 00:45:22 » |
|
bu adam süper..walla back to the future'in müziğini de o yapmıştı ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|