|
esn
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 13, 2008, 23:05:57 » |
|
filmin iki parça olması çok güzel keşke beşinci filmde öyle olsaydı ama sanırım son filme özel birşey yapmak istediler çoooooooook mantıklı bir karar  yönetmen olarakta steven spielberg olabilir hakikaten ama yapacaklarını zannetmiyorum  göreceğiz bakalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 14, 2008, 03:14:11 » |
|
3. filmin ya da Pan'ın Labirentinin yönetmeni olursa iyi olur iki parçalı ölüm yadigarları filmi hayal gibi geliyor gerçi ben son iki filmin,iki üç aralı bir film olmasını isterdim ama buna da şükür
|
|
|
|
|
|
 Bad Girl~Cat Girl "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 14, 2008, 10:32:55 » |
|
film uzun olmuş, yok iki parça olmuş önemli değil; önemli olan filmde kitaptaki çoğu olayı, ayrıntıyı bulmak!! ama bunlar nie bizi anlamıyor ki!? filmi HP ci bir yönetmen çekse(misal içimizden biri çeksin  ), eminim süper bişi ortaya çıkardı  olmaz fln demeyin! inanırsak olur bence 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 14, 2008, 14:48:51 » |
|
Vay birileri sesimizi duymuş  Dedim ama ben gişe garantisi olan bir filmi kullanmıyorlar,ayıp oluyor diye  Yönetmenler de baya iyimiş  Spielberg yönetirse nasıl olur hayal edemiyorum ama bence de Pan' ın Labirenti harikaydı o yüzden onu yöneten yönetsin  ( yalnız kim olduğunu bile bilmiyorum orası ayrı ama filmi harikaydı  )
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 14, 2008, 16:00:36 » |
|
Amaaan hiç bir yeri kesilmesinde nasıl olursa olsun ağız tadıyla izleyebilelim yeter 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 14, 2008, 18:17:56 » |
|
ya doğru düzgün atlanmadan çekilsinde kim çekerse çeksin.(ama colombus çekmesin  )
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 15, 2008, 11:19:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
purple_92
Süt
Weasley İs Our King!!
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 15, 2008, 13:02:41 » |
|
ZAY'nin uzun olmasının (kitabının) nedeni, Harry'nin ergenlik çağına girmesiydi. Kitap o yüzden uzadı, yazar iyi etki vermek için Harry'nin içinden geçen herşeyi anlattı bize, etki verdimi, verdi xD her ne kadar daniel iyi bir oyuncu olsa bile, yönetmen de harika olsa bile, ergenlik çağı duyguları filmde çok da fazla gösterilemez. ama Yates cesur, çünkü çekmesi en zor olan filmi seçti ve bence elinden gelenin en iyisini yaptı.
ama bence ÖY iki film olmasın ya özel bir film olsun birleştirsinler, tadı kaçabilir yoksa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ferrit
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 15, 2008, 17:05:13 » |
|
ZAY'nin uzun olmasının (kitabının) nedeni, Harry'nin ergenlik çağına girmesiydi. Kitap o yüzden uzadı, yazar iyi etki vermek için Harry'nin içinden geçen herşeyi anlattı bize, etki verdimi, verdi xD her ne kadar daniel iyi bir oyuncu olsa bile, yönetmen de harika olsa bile, ergenlik çağı duyguları filmde çok da fazla gösterilemez. ama Yates cesur, çünkü çekmesi en zor olan filmi seçti ve bence elinden gelenin en iyisini yaptı.
ama bence ÖY iki film olmasın ya özel bir film olsun birleştirsinler, tadı kaçabilir yoksa... bende sana katılıyorum...kesin tadı kaçar...yani öyle geliyo bana...tek film olsun..ama upuzun olsun....hem aynı şey zay içinde söylenmişti değilmi...yoksa ben yine yanlış mı hatırlıyorum ya...yada ona bnezer bişey vardı..(yaw cafeme gelmeyeli bayağı bi özlemişim...seni seviyorum hpc....)
|
|
|
|
|
|
Emma Hayran Kulübü
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 15, 2008, 17:27:06 » |
|
ewt benim almanyada kuzenlerim var onlarda harry potter a bayılıyorlar  onlarda okumuş aynı haberi bi alman sitesinde doğru büyük ihtimalle  yaa ben çok sevindim  hem bir sürü şeyy olur hemde bizim gibi harry potter hayranlarına +1 flm süperrr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
murtagh
|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 17, 2008, 20:43:58 » |
|
bence de iki bölüm olmalı.o zaman kitaptan daha çok sahne alınır.bu da filmi daha güzel yapar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
murtagh
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 17, 2008, 20:46:40 » |
|
bence de iki bölüm olmalı.o zaman kitaptan daha çok sahne alınır.bu da filmi daha güzel yapar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 21, 2008, 16:12:58 » |
|
yaaa üff olmasını çok isterdim ama olmucakmış  zaten zay da tam bi hayal kırıklığı yaşamıştık >:(en azından bunda herşey tam tamına olurdu ne biliim ama zaten her filmi beklerken stres oluyoruz 2 bölüm olsa kalbimiz 2. bölümü beklemeye dayanamayabilirdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|