Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 12:21:10  

Sayfa: [1] 2 3 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ölüm Yadigârları Dedikoduları  (Okunma Sayısı 2711 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 13, 2008, 17:32:50 »

Ölüm Yadigârları Dedikoduları

Şimdi sıkı durun! Tüm Dünya' daki Harry Potter hayranları Ölüm Yadigârları filmiyle ilgili iki büyük dedikoduyu tartışıyor.

I. Film İki Parça Olarak Yayınlanacak

Daily Mail ekibin Melez Prens üzerinde çalıştığını ve Ölüm Yadigârları' nın iki parça halinde yayınlanabileceğini yazdı. Bu önemli, çünkü eğer doğruysa bu Warner Bros için fazladan 500 Milyon Pound gişe geliri demek.

II. Yönetmen Steven Spielberg

Daily Mail' in makalesi WB' nin henüz bir yönetmen açıklamadığını belirterek devam ediyor ve bazı büyük isimler yönetmen adayı olarak gösteriliyor. Bunlardan biri de Oscar' lı yönetmen Steven Spielberg. Eğer yönetmen Spielberg olursa yapacağı sükse ve getireceği geliri düşünürsek, doğru olduğu takdirde, WB nin cebi fazladan para görecek demektir. Yönetmenlik için konuşulan diğer isimlerse Alfonso Cuaron, David Yates, Chris Columbus, ve Guillermo Del Toro.

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ölüm Yadigârları Dedikoduları
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 12:21:10 »

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2008, 17:37:47 »

Yanlış bilgi Fraktal Dil Çıkaran O filmi ben çekicem bir kere Dil Çıkaran Steven Spielberg kim ki? Ben ki gelecekte 4 tane en iyi yönetmen oscarı olacak kişiyim Dil Çıkaran Dil Çıkaran

Ama iki bölüm halinde yayınlanacak olmasına sevindim Kahkaha Daha fazla para vereyim de doğru düzgün bir film izleyeyim bari :S

Mls hp
hAyAt.<3
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2008, 17:39:19 »

Alfonso Cuaron, David Yates, Chris Columbus dışında kim olursa olsun yönetmen  Hede Hödö

ayrıca şu iki parça olayını anlamıyorum yaw  Hede Hödö gerçi bu sefer kitaptaki daha fazla olay filme aktarılabilir ama ynede bilemiyorum  Dil Çıkaran Hede Hödö

haber içn sağol Frakal  Gülümseyen

Herkesin HayaLLeri Vardır,Ama Tanrı Sadece BazıLarımıza OnLarı GerçekLeştirecek Şansı Verir.
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2008, 17:42:06 »

WB bilmem kaç pound ekstradan kazanmış, banane Dil Çıkaran Ben keyifli keyifli uzun uzun filmimi izlemişim ohh
Alfonso yönetsin Alfonso!! Ben seviyorum Alfonso'yu. Nedendir bilinmez Hede Hödö
Del Toro da olabilir aslında  (sanki benim seçimime bağlı kimin yöneteceği Hede Hödö )
Neyse, ama bunlar sadece dedikodu... İki parça hali umarım gerçek çıkar...
Sağol 'dedikodu' için Fraktal Dil Çıkaran

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...

Amy MacDonald
This Is The Life

Uzun bir süre yok, yok, yok...
QuEeN
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2008, 17:44:15 »

yha valla iki parça olacağı doru olsun da kim çekerse çeksin valla Hede Hödö ben şöle uzuuuuun güzell bi film izlemek istiorum hatta mümkünse 19 yıl sora bölümü upuzuun olsun ve mümkünse savaş sahnesi Hede Hödö nese haber için saol Fraktal  Gülümseyen
« Son Düzenleme: Ocak 13, 2008, 17:44:59 Gönderen: QuEeN » Logged

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 13, 2008, 18:02:36 »

iki parça olsunnn herbiri 2-2,5 saattten olsa daha fazla hikayeyi alabilirler filme umarım dedikodu doğru çıkar

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Always,Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 13, 2008, 18:11:31 »

Steven Spielberg!!!!
Süperrr eğer bu yönetmen koltuğa oturursa süper bi iş çıkarır!! Bu adam harika bir yönetmen! Alkış
Filimlerini izlemişimdir Alkış
David Yatesten ( Kızgın)  iyi olduğu kesin bi kere

Patlıcan
Süt
*

"This could be Heaven or this could be Hell"

patlican_-_@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Ocak 13, 2008, 18:14:27 »

Süper Sırıtan

Eğer doğru olursa son filmde bizi mutlu edebilirler.Hem 1 film beklemektense 2 filmimiz olur.Steven Spielberg olursa senaryoya sadık olur mu bilmem ama ortaya kötü birşey çıkmayacağı kesin.Steven Spielberg olmazsa Guillermo Del Toro veya Alfonso Cuaron'a da hayır demem ama lütfen David Yates ve Chris Columbus tekrar yönetmen koltuğuna oturmasın şu son filme kalan küçük umudumuzu berbat etmesinler.Özellikle Chris Columbus olursa kendimi en yakın pencereden atarım sinirlendirmeyin beni WB Alla Alla

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Always,Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 13, 2008, 18:39:24 »

Süper Sırıtan

Eğer doğru olursa son filmde bizi mutlu edebilirler.Hem 1 film beklemektense 2 filmimiz olur.Steven Spielberg olursa senaryoya sadık olur mu bilmem ama ortaya kötü birşey çıkmayacağı kesin.Steven Spielberg olmazsa Guillermo Del Toro veya Alfonso Cuaron'a da hayır demem ama lütfen David Yates ve Chris Columbus tekrar yönetmen koltuğuna oturmasın şu son filme kalan küçük umudumuzu berbat etmesinler.Özellikle Chris Columbus olursa kendimi en yakın pencereden atarım sinirlendirmeyin beni WB Alla Alla
niyeki bence Chris fena deildi hani.. Sırlar odası.. O kadrda kötü bir çıkarmamıştı.

Patlıcan
Süt
*

"This could be Heaven or this could be Hell"

patlican_-_@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : Ocak 13, 2008, 18:53:13 »

Süper Sırıtan

niyeki bence Chris fena deildi hani.. Sırlar odası.. O kadrda kötü bir çıkarmamıştı.

Felsefe Taşı ve Sırlar Odası kitaba muhteşem bir şekilde bağlıydılar ama Chris her ne kadar en zayıf kitaplardan birisini çekse de istenilen karanlığı yakalayamadı.Filmde hikayenin anlatılması derdi nedeniyle kitaplarda hissettiğim HP atmosferini vermedi bana.Çekilenler ilk 2 filmler olduğundan ve yönetmende aslında herkesin okuyacağı HP serisini çocuk filmine dönüştürdüğünden -her ne kadar sonraki filmlerde o ortam yakalansa da- ilk 2 film nedeniyle seriyi sadece filmlerden takip eden izleyicilerin gözünde imajı zedelenmiş ve çocuk filmi haline gelmişti HP Colombus yüzünden...

Çok devrik cümleler kurdum biliyorum ama benim düşüncem bu... Gülümseyen

Anka_kuşu
Mrs. Cullen Melike-Edward
Demleme Çay

Artık Mrs. Cullen'ım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ocak 13, 2008, 19:01:12 »

İki parça... Olabilir. Kill Bill gibi. Bakalım göreceğiz nasılsa.

Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!

*Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz! Üzgün

Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
profesör_bşk
JuschteL
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 13, 2008, 19:04:10 »

Alfonso Cuaron, David Yates, Chris Columbus dışında kim olursa olsun yönetmen  Hede Hödö

of hele David Yates hiç olmasın  Alla Alla ayrıca ZAY kadar uzun bir kitap bile 2 parça olarak uyarlanmadı da buna ne oluyor yahu Acayip
aragorn
KaLpSiZ AdaM....
Sıcak Çikolata

ben bir bozuk paraydım,anlasılamadan ciklet oldum.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Ocak 13, 2008, 19:18:16 »

ZAY uzun fakat olayı az bir filmdi ölüm yadigarlarında olay çok aksiyon bol o yüzden 2 film çekerler bide hp nin tek sevmediğim yönü bir ingiliz filmi olması ingilizler(kim ne derse desin) bu işi yapamıyo bu bir amerikan filmi olsaydı dadından yinmezdi walla...

Uyuştur Kanımı , Başımı döndür...
Yatır DizLerine Ömrümü söndür...
Çekme DudakLarını Dudağımdan.....
Nefesim KesiLsin...     Öperek ÖLdür... !
Cailleach
Lonely Prince
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ocak 13, 2008, 19:23:24 »

of hele David Yates hiç olmasın  Alla Alla ayrıca ZAY kadar uzun bir kitap bile 2 parça olarak uyarlanmadı da buna ne oluyor yahu Acayip
Aynen yani <.< Zaten berbat ettiler ZAY'ı .. Ben hep ZAY için 2 parça çekebilirler diye düşünmüştüm .. Sonuçta en uzun kitaptı yani .. Ama olmadı o ayrı tabii .. Steven Spielberg ya da Alfonso Cuaron ' dan biri gelmeli bence ..

Şu noktada katılmıyorum yalnız Başak'a , bence asıl bu film 2 parça olmalı .. 2 parça olmalı ki tüm ayrıntılar güzel bir şekilde filme yayılmalı diye düşünüyorum . Hem Rowling'in kitap çıktıktan sonra yaptığı açıklamaları da göze alırsak .. Uuuuu bayağı olay var .. Neyse , haber için saol Başat Aww

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ocak 13, 2008, 20:18:22 »

Hiçbir sahneyi kesmeyeceklerini varsayarak,filmin 2 parça olmasını kabul ediyorum.

Yönetmen de Alfonso Cuaron ya da Guillermo Del Toro olabilir. David Yates olmasın da..

not:Biri bu kararlarımı Wb'a iletsin Dil Çıkaran

...and so the lion fell in love with the lamb ♥ ~
Sayfa: [1] 2 3 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: