|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #30 : Ocak 21, 2008, 18:40:33 » |
|
Steven Spielberg ii olur bu bak adama benzer film David Yates den ne gördük hıh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__
|
 |
« Yanıtla #31 : Ocak 23, 2008, 17:19:56 » |
|
yaw iki parça olması ii olur zaten savaş fln var onları kesmalerinden iidir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #32 : Ocak 24, 2008, 17:19:33 » |
|
ya zaten yalanlanmış bu haber fffff Steven Spielberg 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #33 : Ocak 26, 2008, 12:06:42 » |
|
4 er saatlik iki parça olsun:) yönetmen david yates olmasında kim olursa olsun. steven spielberg olursa film tek parçada olsa berbat edeceğini sanmıyorum en azından david yates kadar yani. büyük ihtimalle kitaba dahs çok bağlı kalır ve de daha büyük bir yapım olur gibi geliyor bana .hp çocuk filmi imajından kurtulur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #34 : Ocak 26, 2008, 13:44:11 » |
|
BENcede david yates olmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
loveharry
|
 |
« Yanıtla #35 : Ocak 26, 2008, 20:43:17 » |
|
Bunlar sonuçta dedikodu kimse ne olacağını bilemez  ..bence her şey hayırlısı olsun.. 
|
|
|
|
|
|
'Son bir şey soracağım' dedi Harry. 'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?' Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. 'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
|
|
|
|
|
|
tuçee
|
 |
« Yanıtla #37 : Şubat 04, 2008, 12:22:06 » |
|
ya valla 2 parça olursa çok müthiş olur yönetmen kim olursa olsun fazla para olursa olsun:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiil
Süt
|
 |
« Yanıtla #38 : Şubat 06, 2008, 03:25:02 » |
|
2 parça olması şartmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #39 : Şubat 08, 2008, 13:49:57 » |
|
yönetmen david yates ollmasın da kim olursa olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__
|
 |
« Yanıtla #40 : Şubat 08, 2008, 13:55:03 » |
|
2 parça olması şartmı
nie ole dion ki bence çokj daha iyi olur o savaşları fln kesmelirnden iidir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_LİLY_
|
 |
« Yanıtla #41 : Şubat 08, 2008, 13:55:47 » |
|
Oh iki parça olacağına sevindim, flimleri iyice batırmışlardı kesme biçme oluyordu izleyen anlamıyordu böyle çok daha ii olur. bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Viktor
Süt
If You Belive! You can Do IT!
|
 |
« Yanıtla #42 : Şubat 09, 2008, 16:00:17 » |
|
David ii zaten değişmesin  bide oleyh 2 parça hp 2010 bitmeyecek!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2008, 16:07:00 Gönderen: Viktor »
|
|
Every great wizard's in history, Start's outh nothing more what we are now, If they can do it , ONE OF ALL US!
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #43 : Şubat 09, 2008, 16:15:01 » |
|
Ya şimdi düşündüm de, 2 film olursa nasıl olacak 2 kez bilet mi alacağız? Harry Potter Part1 ayrı film, Harry Potter Part2 ayrı film. Sonra ikisine birden aynı zamanda üst üste bilet almak lazım, devam etmek açısından. Yani öyle olursa kesin kopukluk yaşanır filmde. Hatta yarısını izleyip 2.filmi izlemeyen de çok olur. O yüzden mantıklı olan 1 film olması ama 2-3 ara vererek, 2 saat standardına sığdırmak için kasmadan, kitaptaki olayları kısaltmadani olduğu gibi filme aktarmalılar, artık kaç saat olursa. Ama 2 saatlik isteyenler için de normal filmi çektikten sonra kısaltsınlar. HP kısa ve HP uzun versiyon şeklinde 2 film olması, 1 filmi yarıda kesip gidip yeni bir filmde devam etmekten çok daha mantıklı olur bence..
|
|
|
|
|
|
Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny ..
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #44 : Şubat 09, 2008, 19:26:09 » |
|
Ya şimdi düşündüm de, 2 film olursa nasıl olacak 2 kez bilet mi alacağız? Harry Potter Part1 ayrı film, Harry Potter Part2 ayrı film. Sonra ikisine birden aynı zamanda üst üste bilet almak lazım, devam etmek açısından. Yani öyle olursa kesin kopukluk yaşanır filmde. Hatta yarısını izleyip 2.filmi izlemeyen de çok olur. O yüzden mantıklı olan 1 film olması ama 2-3 ara vererek, 2 saat standardına sığdırmak için kasmadan, kitaptaki olayları kısaltmadani olduğu gibi filme aktarmalılar, artık kaç saat olursa. Ama 2 saatlik isteyenler için de normal filmi çektikten sonra kısaltsınlar. HP kısa ve HP uzun versiyon şeklinde 2 film olması, 1 filmi yarıda kesip gidip yeni bir filmde devam etmekten çok daha mantıklı olur bence..
evet, böyle yapmaları daha mantıklı olur. en azından hp'ciler olarak ilk defa uzun bir hp filmi seyrederiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|