Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« : Ocak 13, 2008, 17:32:50 » |
|
Ölüm Yadigârları Dedikoduları
Şimdi sıkı durun! Tüm Dünya' daki Harry Potter hayranları Ölüm Yadigârları filmiyle ilgili iki büyük dedikoduyu tartışıyor.
I. Film İki Parça Olarak Yayınlanacak
Daily Mail ekibin Melez Prens üzerinde çalıştığını ve Ölüm Yadigârları' nın iki parça halinde yayınlanabileceğini yazdı. Bu önemli, çünkü eğer doğruysa bu Warner Bros için fazladan 500 Milyon Pound gişe geliri demek.
II. Yönetmen Steven Spielberg
Daily Mail' in makalesi WB' nin henüz bir yönetmen açıklamadığını belirterek devam ediyor ve bazı büyük isimler yönetmen adayı olarak gösteriliyor. Bunlardan biri de Oscar' lı yönetmen Steven Spielberg. Eğer yönetmen Spielberg olursa yapacağı sükse ve getireceği geliri düşünürsek, doğru olduğu takdirde, WB nin cebi fazladan para görecek demektir. Yönetmenlik için konuşulan diğer isimlerse Alfonso Cuaron, David Yates, Chris Columbus, ve Guillermo Del Toro.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2008, 17:37:47 » |
|
Yanlış bilgi Fraktal  O filmi ben çekicem bir kere  Steven Spielberg kim ki? Ben ki gelecekte 4 tane en iyi yönetmen oscarı olacak kişiyim Ama iki bölüm halinde yayınlanacak olmasına sevindim  Daha fazla para vereyim de doğru düzgün bir film izleyeyim bari :S
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2008, 17:39:19 » |
|
Alfonso Cuaron, David Yates, Chris Columbus dışında kim olursa olsun yönetmen ayrıca şu iki parça olayını anlamıyorum yaw  gerçi bu sefer kitaptaki daha fazla olay filme aktarılabilir ama ynede bilemiyorum  haber içn sağol Frakal 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2008, 17:42:06 » |
|
WB bilmem kaç pound ekstradan kazanmış, banane  Ben keyifli keyifli uzun uzun filmimi izlemişim ohh Alfonso yönetsin Alfonso!! Ben seviyorum Alfonso'yu. Nedendir bilinmez  Del Toro da olabilir aslında (sanki benim seçimime bağlı kimin yöneteceği  ) Neyse, ama bunlar sadece dedikodu... İki parça hali umarım gerçek çıkar... Sağol 'dedikodu' için Fraktal 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2008, 17:44:15 » |
|
yha valla iki parça olacağı doru olsun da kim çekerse çeksin valla  ben şöle uzuuuuun güzell bi film izlemek istiorum hatta mümkünse 19 yıl sora bölümü upuzuun olsun ve mümkünse savaş sahnesi  nese haber için saol Fraktal 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 13, 2008, 17:44:59 Gönderen: QuEeN »
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 13, 2008, 18:02:36 » |
|
iki parça olsunnn herbiri 2-2,5 saattten olsa daha fazla hikayeyi alabilirler filme umarım dedikodu doğru çıkar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 13, 2008, 18:11:31 » |
|
Steven Spielberg!!!! Süperrr eğer bu yönetmen koltuğa oturursa süper bi iş çıkarır!! Bu adam harika bir yönetmen!  Filimlerini izlemişimdir  David Yatesten (  ) iyi olduğu kesin bi kere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patlıcan
Süt
"This could be Heaven or this could be Hell"
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 13, 2008, 18:14:27 » |
|
Süper  Eğer doğru olursa son filmde bizi mutlu edebilirler.Hem 1 film beklemektense 2 filmimiz olur.Steven Spielberg olursa senaryoya sadık olur mu bilmem ama ortaya kötü birşey çıkmayacağı kesin.Steven Spielberg olmazsa Guillermo Del Toro veya Alfonso Cuaron'a da hayır demem ama lütfen David Yates ve Chris Columbus tekrar yönetmen koltuğuna oturmasın şu son filme kalan küçük umudumuzu berbat etmesinler.Özellikle Chris Columbus olursa kendimi en yakın pencereden atarım sinirlendirmeyin beni WB 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 13, 2008, 18:39:24 » |
|
Süper  Eğer doğru olursa son filmde bizi mutlu edebilirler.Hem 1 film beklemektense 2 filmimiz olur.Steven Spielberg olursa senaryoya sadık olur mu bilmem ama ortaya kötü birşey çıkmayacağı kesin.Steven Spielberg olmazsa Guillermo Del Toro veya Alfonso Cuaron'a da hayır demem ama lütfen David Yates ve Chris Columbus tekrar yönetmen koltuğuna oturmasın şu son filme kalan küçük umudumuzu berbat etmesinler.Özellikle Chris Columbus olursa kendimi en yakın pencereden atarım sinirlendirmeyin beni WB  niyeki bence Chris fena deildi hani.. Sırlar odası.. O kadrda kötü bir çıkarmamıştı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patlıcan
Süt
"This could be Heaven or this could be Hell"
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 13, 2008, 18:53:13 » |
|
Süper  Eğer doğru olursa son filmde bizi mutlu edebilirler.Hem 1 film beklemektense 2 filmimiz olur.Steven Spielberg olursa senaryoya sadık olur mu bilmem ama ortaya kötü birşey çıkmayacağı kesin.Steven Spielberg olmazsa Guillermo Del Toro veya Alfonso Cuaron'a da hayır demem ama lütfen David Yates ve Chris Columbus tekrar yönetmen koltuğuna oturmasın şu son filme kalan küçük umudumuzu berbat etmesinler.Özellikle Chris Columbus olursa kendimi en yakın pencereden atarım sinirlendirmeyin beni WB  niyeki bence Chris fena deildi hani.. Sırlar odası.. O kadrda kötü bir çıkarmamıştı. Felsefe Taşı ve Sırlar Odası kitaba muhteşem bir şekilde bağlıydılar ama Chris her ne kadar en zayıf kitaplardan birisini çekse de istenilen karanlığı yakalayamadı.Filmde hikayenin anlatılması derdi nedeniyle kitaplarda hissettiğim HP atmosferini vermedi bana.Çekilenler ilk 2 filmler olduğundan ve yönetmende aslında herkesin okuyacağı HP serisini çocuk filmine dönüştürdüğünden -her ne kadar sonraki filmlerde o ortam yakalansa da- ilk 2 film nedeniyle seriyi sadece filmlerden takip eden izleyicilerin gözünde imajı zedelenmiş ve çocuk filmi haline gelmişti HP Colombus yüzünden... Çok devrik cümleler kurdum biliyorum ama benim düşüncem bu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 13, 2008, 19:01:12 » |
|
İki parça... Olabilir. Kill Bill gibi. Bakalım göreceğiz nasılsa.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 13, 2008, 19:04:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 13, 2008, 19:18:16 » |
|
ZAY uzun fakat olayı az bir filmdi ölüm yadigarlarında olay çok aksiyon bol o yüzden 2 film çekerler bide hp nin tek sevmediğim yönü bir ingiliz filmi olması ingilizler(kim ne derse desin) bu işi yapamıyo bu bir amerikan filmi olsaydı dadından yinmezdi walla...
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 13, 2008, 20:18:22 » |
|
Hiçbir sahneyi kesmeyeceklerini varsayarak,filmin 2 parça olmasını kabul ediyorum. Yönetmen de Alfonso Cuaron ya da Guillermo Del Toro olabilir. David Yates olmasın da.. not:Biri bu kararlarımı Wb'a iletsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|