charmed
Çiçek-böcek bişiler işte :D =P
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Sanki bir yok, bir de varmış...
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 11, 2008, 17:50:56 » |
|
Bence hiç iyi olmadı. Aralarında çok uzun süre var. Heyecanı azalıcak yani gıcıklık die tam can alıcı bir sahnede kesmezler umarım sonra bekle bi sene 
|
|
|
|
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
|
|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 12, 2008, 19:49:45 » |
|
bende öyle düşünüyodum ama bakıcaz artık
|
|
|
|
|
|
Biraz Dedikodu Yapalım --- Gossip Girl Hayran Kulübü
|
|
|
nisa89
Şeker

Lost-Lost-Lost:D:D:D
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 18, 2008, 17:32:08 » |
|
Kitabı kısaltmadıkları sürece bence iyi olacak.. Sonuçta kitapta hiç heyecan kesilmemişti.. Filminde heyecanının kesileceğini sanmyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 19, 2008, 14:59:55 » |
|
aslında şöyle bi düşününce iyi oldu gibi geldi birden.yani böyle olunca bölümlere daha fazla zaman ayırıp üstünde fazla dururlar.bu arada bence ölüm yadigarları bölümünde kesecekler
|
|
|
|
|
|
Biraz Dedikodu Yapalım --- Gossip Girl Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 19, 2008, 20:18:04 » |
|
Bence iyi oldu kesinlikle böylece daha az kesinti olucak ve daha çok şey görücez kitaptan
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 20, 2008, 13:41:29 » |
|
gerçekten çok iyi bir noktada kesmeleri lazım yoksa tüm heyecanı gider.çok heyecanlı bir yerde kesmeliler ama aynı zamanda da final gibi olmalı. zor iş yanii. kolay gelsin onlara. ama şu açıdan iyi: diğer filmlerde hikayeyi az da olsa anlatmak için koymak zorunda oldukları çok yer vardı, ama bunları da hızlı geçmeleri gerekiyordu. o yüzden de üstünde pek uğraşamadılar. şimdi daha çok uğraşırlar görsel açıdan da hikaye açısından da daha iyi olur gibme geliyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 20, 2008, 13:53:54 » |
|
1 film yapıp bütün kitabı 2 saat içine sığdırmaya çalışmaktansa 2 film yapmak daha akıllıca.hem biz de bekliyecek bişey bulmuş oluruz 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 20, 2008, 15:51:02 » |
|
"Seyredince göreceğiz" diyorum. David Yates'e karşı bir antipatim olduğu için iyi bir şey söylemek içimden gelmiyor. 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 20, 2008, 16:09:27 » |
|
emin değilim iyi yanlarıda var kötü yanlarıda iyi yanı filmi uzun uzun yapacak olmaları kesintiye uğratmadan rahat rahat izleyeceğiz öteki yandan 1. si bitince 2.sini merakla beklenecek ve çıkar çıkmazda kapış kapış satılacak bu onlar içinde iyi olmuş olacak kötü yanı ise 1. yi bitirdikten sonra oturup 2.nin bitmesi beklemek...
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 07, 2008, 23:39:08 » |
|
ikiye ayırdılar ya inş diğer filmlerden kestikleri en önemli parçaları da olması gerektiği gibi bu son iki filme koyarlar. Bence iyi oldu ayırmaları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 12, 2008, 18:21:42 » |
|
off nasıl olacak ki öyle bilemiyorum şıkkını işaretledim çünkü hiçbir fikrim yok.
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|