|
|
|
|
|
|
nisa89
Şeker

Lost-Lost-Lost:D:D:D
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 18, 2008, 17:32:08 » |
|
Kitabı kısaltmadıkları sürece bence iyi olacak.. Sonuçta kitapta hiç heyecan kesilmemişti.. Filminde heyecanının kesileceğini sanmyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 19, 2008, 15:18:59 » |
|
seyredince görücez dedim bunlarda daha fazla para kazanmak için uzatıyolarda uzatıyolar bu gidişle filmi 1000 parçaya ayırcaklar her gisişimizde birinin yüsünü görçes 
|
|
|
|
|
|
aslında dostluklarda kardan adam gibidir eriyecekleri bile bile inşa edilir-- ben bunu niye farkedememişim :s
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 19, 2008, 15:34:32 » |
|
bence ii oldu çünkü koskoca kitabın bütün gzl sahnelerini keserler öle olursa hiç bir anlamı kalmaz kesinlikle ii oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 19, 2008, 20:18:04 » |
|
Bence iyi oldu kesinlikle böylece daha az kesinti olucak ve daha çok şey görücez kitaptan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 20, 2008, 13:41:29 » |
|
gerçekten çok iyi bir noktada kesmeleri lazım yoksa tüm heyecanı gider.çok heyecanlı bir yerde kesmeliler ama aynı zamanda da final gibi olmalı. zor iş yanii. kolay gelsin onlara. ama şu açıdan iyi: diğer filmlerde hikayeyi az da olsa anlatmak için koymak zorunda oldukları çok yer vardı, ama bunları da hızlı geçmeleri gerekiyordu. o yüzden de üstünde pek uğraşamadılar. şimdi daha çok uğraşırlar görsel açıdan da hikaye açısından da daha iyi olur gibme geliyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 20, 2008, 13:53:54 » |
|
1 film yapıp bütün kitabı 2 saat içine sığdırmaya çalışmaktansa 2 film yapmak daha akıllıca.hem biz de bekliyecek bişey bulmuş oluruz 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 20, 2008, 15:51:02 » |
|
"Seyredince göreceğiz" diyorum. David Yates'e karşı bir antipatim olduğu için iyi bir şey söylemek içimden gelmiyor. 
|
|
|
|
|
|
James 'Sawyer' Ford I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 20, 2008, 16:09:27 » |
|
emin değilim iyi yanlarıda var kötü yanlarıda iyi yanı filmi uzun uzun yapacak olmaları kesintiye uğratmadan rahat rahat izleyeceğiz öteki yandan 1. si bitince 2.sini merakla beklenecek ve çıkar çıkmazda kapış kapış satılacak bu onlar içinde iyi olmuş olacak kötü yanı ise 1. yi bitirdikten sonra oturup 2.nin bitmesi beklemek...
|
|
|
|
|
|
Yazan Bir Yazar Avrupa Yakası Hayran Kulübü
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 07, 2008, 23:39:08 » |
|
ikiye ayırdılar ya inş diğer filmlerden kestikleri en önemli parçaları da olması gerektiği gibi bu son iki filme koyarlar. Bence iyi oldu ayırmaları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 12, 2008, 18:21:42 » |
|
off nasıl olacak ki öyle bilemiyorum şıkkını işaretledim çünkü hiçbir fikrim yok.
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|