|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« : Mayıs 04, 2008, 17:09:11 » |
|
bilmiyorum  ama bölünce nerden kesicekler  .bence harry potter hayranlığı biraz daha sürsün diye yapıyolar 
|
|
|
|
|
|
Biraz Dedikodu Yapalım --- Gossip Girl Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
Ruper_İ_love_u
Süt
İ can feel u all around me!
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2008, 17:15:33 » |
|
bilmiyorum  ama bölünce nerden kesicekler  .bence harry potter hayranlığı biraz daha sürsün diye yapıyolar  Dediğin gibi de olabilir ama zaten kitaplar yeterince uzun, guzel bölümleri atlayıp yapacaklarına ikiye ayırıp filmi ayrıntıyla sinemaya aktarmaları bana daha mantıklı geldi.. hatta keske diğer filmleri de böyle yapsalardı diye düşünmeye başlamıştım.. 
|
|
|
|
|
|
living in a lie.. Beautiful lie for belive..
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2008, 17:24:02 » |
|
bnce dobby öldükten sora veya gringotts'a giderken olduu yerden yada gringotts'tan çıkarken kesecekler çünkü hogwarts'daki savaşı daa çok ayrıntılı anlatcaklarmış bnim teorim tabi bu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2008, 17:25:26 » |
|
olabilir tabi ama umarım güzel yerleri kesmezler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruper_İ_love_u
Süt
İ can feel u all around me!
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2008, 17:29:02 » |
|
umarım..
|
|
|
|
|
|
living in a lie.. Beautiful lie for belive..
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2008, 19:29:02 » |
|
Aslinda iyi oldu yada olacak  Böylelikle hem daha cok sahne görecegiz hemde HP fermani daha gec bitmis olacak
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 04, 2008, 20:58:00 » |
|
Seyredince göreceğiz, çünkü ben ne zaman heveslensem aha nihayet bi işi becermeye başladılar desem tam tersi çıkıyor. Bu sefer önden değil sonradan yorumumu yapıcam  not: Bence film hmmm tam gringotts ta Bellatrix in kasasına gelip kapıyı görünce kesilir. Ya da onun gibi bi yerde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 04, 2008, 21:08:24 » |
|
bnce dobby öldükten sora veya gringotts'a giderken olduu yerden yada gringotts'tan çıkarken kesecekler çünkü hogwarts'daki savaşı daa çok ayrıntılı anlatcaklarmış bnim teorim tabi bu...
evet kaılıyorum.daha öncede demiştim aksiyon dolu bi final olmalı.1film için gringotts taki kargaşa,2.film için de hogwarts savaşı final olucak ... mantıklı 
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 04, 2008, 21:14:06 » |
|
Bence iyi oldu. Sahneleri bir yerden kesip bir yere yapıştırmak yerine kitaba uygun çekebilirler. Gene bazı bölümleri keserler tabi ama eski filmlere oranla bu kesmeler daha az olur  İki film olarak çekilmeside Warner Bros' un işine gelir. İki filmden kazanacağı parayı tek filmden kazanacağıyla kıyaslarsak akıllıca davrandılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiseva
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 06, 2008, 17:10:27 » |
|
bnce de iyi oldu birçok yeri atlıyorlardı filmde şimdi bi de son kitap olunca şahane bi son olsun görkemli bitirelim diye uzatıyorlardır..
|
|
|
|
|
|
éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 08, 2008, 17:37:06 » |
|
kesinlikle katılıorum en mantıklı yer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilyevans
Kakao

Toph ~ Earth Bender
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 08, 2008, 18:39:58 » |
|
bence çok iyi olur bölece zay gibi heryeri kesmek zorunda kalmazlar. son film zaten bunuda keserlerse berbat olur . bu yüzden kesinlikle evet...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 09, 2008, 16:30:28 » |
|
bilemiyorum dedim.yani gerçekten bilemiyorum. ama aslında güzel sahneleri keseceklerine iki film yapmaları daha iyi tabi açıkçası david yates e hiç güvenmiyorum bnc yine berbat edecek filmi.o yüzdende tek film de olsa farketmeyebilir. ama tabi yates konusunda yanılma ihtimalimde var o yüzdende seyredince göreceğiz diye düşünüyorum
(bu da böyle olmadı ya beğenmedim cevabımı)yani kısacası emin değilim (dört seçeneğede uyuyor)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2008, 16:36:22 Gönderen: hermi elif »
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 09, 2008, 20:50:35 » |
|
bilemiyorum dedim.yani gerçekten bilemiyorum. ama aslında güzel sahneleri keseceklerine iki film yapmaları daha iyi tabi açıkçası david yates e hiç güvenmiyorum bnc yine berbat edecek filmi.o yüzdende tek film de olsa farketmeyebilir. ama tabi yates konusunda yanılma ihtimalimde var o yüzdende seyredince göreceğiz diye düşünüyorum
(bu da böyle olmadı ya beğenmedim cevabımı)yani kısacası emin değilim (dört seçeneğede uyuyor)
bence de david yates herşeyi berbat edecek.zaten güzelim zümrüdüanka yoldaşlığını da beter hale getirdi.ama tabi bu sefer daha deneyimli olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|