|
Shahla
|
 |
« : Temmuz 12, 2008, 19:36:50 » |
|
Harry Potter Half Blod Prince cekimleri artik bitti....Kasim ayinda yayinlanicak bu filmi her kes heyeceanla bekliyoorr...Ama Harry Potter 7-ci filmi de cekilicek...Ve sizce Harry Potter filmi biterse bunu nasil karsilarsiniz? Yorumlarinizi bekliyom...  -Seviniyom..her seyin sonu olmali :'(Uzuluyom ;)Aman fark etmez  Beyenmiyom bu filmi >:(Sinir oldum yaaa ???Neden bitiyor yaaa bu isaretlerle ne dediyimi anladiniz her halde...Yorumlarinizi bunlarin yardimiyla yapin....Tesekkurler....  Bi de Kitabin sonunda bu yaziliyoo: Bitti onlari yendik kucuk Potter becerdi Voldi curutdu gitti simdi eylence vakti Tesekkurler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sedaniel_jacob
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2008, 11:33:07 » |
|
walla bn danieli bu film sayesinde tanıdım o yusden bu filme cok sey borcluyum bitmese ii olurdu bnce 
|
|
|
|
|
|
ı ℓσνє уσυ му ∂αηιєℓ נα¢σв I WANNA BE YOU MY SWEET!
|
|
|
|
Nimfodora
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 15, 2008, 13:09:18 » |
|
ben cok seviniyorum Voldemort oluyor Harry artik mutlu hayatina Ginny ile devam ediyor.  ...Bi taraftan da uzuluyorum cunku Hedwig Tonks Lupin Sirius Colin Fred ve Deli goz oluyor... 
|
|
|
|
|
|
spongebob Hayran kulubu...
|
|
|
|
Diamos
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 15, 2008, 16:05:33 » |
|
sevinmiorum ama herşeyin bir sonu olmalı herşey tadında kalmalı ki sizde bir iz bıraksın fazla abartı insanı bıktırır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
obeliks
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 17, 2008, 16:40:24 » |
|
üzücü ama herşeyin bi sonu olmalı. ben ztn harry potter en baştan beri dizi olarak yayınlanmasından yanydım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
portakal reçelii
Süt
Balyabenlegermisin?
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 18, 2008, 09:14:45 » |
|
bence bitmemeliydi şahsen ben hiç sıkılmazdım  ama bi yandanda bizde güzel bi iz bırakması için bitmesi gerekiyodu ondan sonra çıkacak olan çakma harry potterler bi işe yaramayacak ne de olsa taklitler aslını yaşatacak...ama ben bu seriyi çok özleyecem 
|
|
|
|
|
|
Kimseler Görmesin Kimseler Bilmesin Benimle Yaşasın Ölsün Bu Sevda...
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 18, 2008, 21:14:46 » |
|
içim bir tuhaf oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
crew of cafe!lets play with time and fate!
Krema

krema oldum,ama kakao gibi hissediyorum :P :D
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 18, 2008, 21:22:33 » |
|
daha etkileyici bi sonla bitse üzülebilirdim,ki bitmesine üzülmem çok etkileyici olduunu gösterir  ama çok klasik bitti,belki birileri öldü ama mutlu son.harry ölebilirdi,yada hermione.  daha önemli birileri ölmeliydi,çok şok gelişmeler olmalıydı.  evt her kitap müthişti,sonuncusuda öyleydi ma son kitabın sonunun daha etkili olması gerekirdi  o yüzden üzülmüyorum.hakettiği sonla son buldu.güle güle gitsin 
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- zamanda yolculuk için resme tıklayınız.. 
|
|
|
|
obeliks
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 19, 2008, 09:26:47 » |
|
daha etkileyici bi sonla bitse üzülebilirdim,ki bitmesine üzülmem çok etkileyici olduunu gösterir  ama çok klasik bitti,belki birileri öldü ama mutlu son.harry ölebilirdi,yada hermione.  daha önemli birileri ölmeliydi,çok şok gelişmeler olmalıydı.  evt her kitap müthişti,sonuncusuda öyleydi ma son kitabın sonunun daha etkili olması gerekirdi  o yüzden üzülmüyorum.hakettiği sonla son buldu.güle güle gitsin  bende rubeus_eary e katılıyorum. normal bi son oldu. şahsen ben sonunda herkesin (harry,ron,hermione dahil) ölmesini isterdim. sonuçta bu farklı bi hikaye olduğundan sonuda farklı olmalıydı bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shahla
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 19, 2008, 20:40:15 » |
|
ben cok seviniyorum Voldemort oluyor Harry artik mutlu hayatina Ginny ile devam ediyor. Sırıtan...Bi taraftan da uzuluyorum cunku Hedwig Tonks Lupin Sirius Colin Fred ve Deli goz oluyor... Ağlayan Ben sana katiliyorum nimfodora aynen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 20, 2008, 06:05:07 » |
|
eh çocukluğum=harry potter benim için 8 senedşr okuyorum,izliyorum,takip ediyorum.bir yandan bana çocukluğumun bittiğini gösteriyor. (17 yaşında olduk nerede kaldı artık çocukluk  ) büyük ihitmal ağlarım sonunda.bitişler beni hep hüzünlendirir.
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 20, 2008, 06:25:39 » |
|
Yahu kitabı bitmiş,asıl olay o  Filmi bitecekte ne olacak?Zaten ne kadar mümkünse (3. film hariç)Batırdılar.Bitsinde ,sonlansın bu işkence 
|
|
|
|
|
|
Savulun atlar,eşekler,camışlar..  Şekerler geliyor 
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 20, 2008, 06:28:15 » |
|
kitap zaten bitti o bi yıldır hayatımızdaki bir gerçek ama filmler de bitince artık hayatımızdan iyice çekilecek hp.bu arada haklısın sırlar odası hariç hiç bir filmi beğenmedim ben de.
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
HP_y-l-d-ş-l-k
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 20, 2008, 13:27:17 » |
|
üzücü ama herşeyin bi sonu olmalı. ben ztn harry potter en baştan beri dizi olarak yayınlanmasından yanydım
Dizi olarak yayınlansabu kadar kaliteli olmazdı gerçeği yansıtmazdı Hogwars falan çünkü görüntü için fazla vakitleri olmayınca iyice içine ederlerdi heralde bitmesi konsuna gelince herşeyin bi sonu vardır bitmesi tadında kalmasını sağlar beni asıl üzen kitapların bitmesi ama son filmdede ağlarım heralde bitti diye zaten kitapları bitti 
|
|
|
|
|
|
... ♥ ♥ ♥ 
|
|
|
|