|
|
|
|
|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #76 : Mart 15, 2008, 15:11:38 » |
|
bence filimin tümü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*HP*
Süt
|
 |
« Yanıtla #77 : Mart 19, 2008, 17:56:09 » |
|
Ron ve Hermione'nin öpüşme sahnelerini çok merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #78 : Mart 19, 2008, 20:52:49 » |
|
Ron ve Hermione'nin öpüşme sahnelerini çok merak ediyorum
Aynen! Bi de Ron'un ayrılış sahnesi. Bi de O'nun dönüş sahnesi. Bi de Malfoy Manor. Bi de Düğün sahnesi. Bi de eğer olursa 19 yıl sonrası.
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
|
eesin
Süt
daniel benim herşeyim:)
|
 |
« Yanıtla #80 : Mart 28, 2008, 17:14:57 » |
|
severusun öldüğü sahneyi ronla hermionenin öpüşme sahnesini 19 yıl sonrasını tamamen merak ediyorum Fred'in ölümünü Voldemort'un ölümü Snape'in anıları kısacası tüm kitap 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilyevans
|
 |
« Yanıtla #81 : Nisan 28, 2008, 17:03:55 » |
|
mutlaka bişi seçiceksek ben prens'in hikayesi bölümünü çok merak ediyorum. voldemort un ve harry nin içindeki hortkuluğun öldüü sahneyi fln da merak ediyorum . amaaan kitabın hepsini mrk ediyorum işte ayrım yapmaya ne gerek var?? 
|
|
|
|
|
|
Harry Potter ve Melez Prens filminin 1 SENE ertelenmesine siz de tepkinizi belirtmek istiyorsanız; tıklayın, bilgilerinizi girin tepkinizi gösterin..
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #82 : Nisan 28, 2008, 17:21:54 » |
|
Fred'ciğimin ölüm sahnesive ron'un harry i kurtardığı sahneler
|
|
|
|
|
|
 derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla zaten aşk kötü bir şaka anlmaya çalışma...
|
|
|
|
|
wiseva
Şeker

(= ...eL NiNo.. =)
|
 |
« Yanıtla #84 : Mayıs 06, 2008, 17:14:16 » |
|
bellatrix ve voldemortun ölüm sahnesi tabiki en çok merak ettiğim sahne özellikle harry ile voldemortun düellosunu merak ediyorum.. bir de 19 yıl sonraki hallerini merak ediyorum..
|
|
|
|
|
|
éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
|
|
|
|
albus armando potter
|
 |
« Yanıtla #85 : Mayıs 08, 2008, 17:23:12 » |
|
bellatrix ve voldemortun ölüm sahnesi tabiki en çok merak ettiğim sahne özellikle harry ile voldemortun düellosunu merak ediyorum.. bir de 19 yıl sonraki hallerini merak ediyorum..
çocuklar kim olacak acaba; ama benim en merak ettiğim sahne Harry ile Dumbledore'un konuştuğu sahne yani nasıl bir yer olacak bulut gibi falan Ron ve Hermione'nin öpüşme sahnelerini çok merak ediyorum
Aynen! Bi de Ron'un ayrılış sahnesi. Bi de O'nun dönüş sahnesi. Bi de Malfoy Manor. Bi de Düğün sahnesi. Bi de eğer olursa 19 yıl sonrası. amma çok şey merak ediyormussun  ya olurmuki 19 yil sonra diyor  aslinda yeni oyuncu olmasida sacma bilmiyorum Yates amca ne diycek bakalim  ginny ondan kolay şey yok yaşlandırırlar bilgisayarla olur biter
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 17:27:06 Gönderen: albus armando potter »
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #86 : Mayıs 18, 2008, 21:53:31 » |
|
ben de hermione ve ronun öpüşme sahnesini merak ediyorum:d
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #87 : Mayıs 21, 2008, 20:36:18 » |
|
ben de hermione ve ronun öpüşme sahnesini merak ediyorum:d
ewt ayrıca; ronun ayrılışı,bakalığa girişleri,tartışmaları,anneve babasını ziyarete gitmesi( Godric's Hollow)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #88 : Mayıs 24, 2008, 20:54:29 » |
|
Fred'in ölüm sahnesi  merak ediyorum ama görmek istemiyorum..
|
|
|
|
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #89 : Mayıs 25, 2008, 16:35:37 » |
|
Tüm sahneler!!! Ama özellikle Snape'in anılarını ve ölümünü merak ediyorum  Kesin ağlarım oralarda  Onun dışında Gringotts ve İhtiyaç Odası, Harry'nin Gryffindor'un kılıcını bulduğu sahneler var. Hortkuluğun Ron'u etkileyişi falan... Sonlardaki savaş sahnelerini ve Ron+Hermione kısmını unutmamak lazım!  Oof of, nasıl beklicem ben 2010'a kadar??  Edit: Şimdi aklıma geldi: Üçlünün Malfoy malikanesine götürüldüğü ve Dobby'nin gömüldüğü sahneler... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 01:15:03 Gönderen: Stupefy »
|
|
James 'Sawyer' Ford I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
|
|
|
|