|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 19, 2008, 20:22:43 » |
|
hogwarts'a girişlerinden voldemort'un ölümüne kadar olan bütün her şeyi çok merak ediyorum.. [bkz.= fred, snape, voldemortun ölümü, harrynin anıyı gördükten sonra yasak ormana gidişi, ihtiyaç odasındaki sahneler, hogsmeade'de belirip aberforthla konuşmaları ve tablodan çıkan neville'le hogwarts'a girişleri] .. biraz daha ekleme yapacak olursak dobbynin ölümü ve yedi potter olarak uçuşlarını katabiliriz.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 20, 2008, 10:35:34 » |
|
ben en çok 19 yıl sonra bölümünü merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 20, 2008, 15:48:58 » |
|
kreacher'ın hikayesini aslında bütün filmi  hemen görmek istiyorum
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
|
|
adar180
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 22, 2008, 11:29:25 » |
|
ben de yeni kitabının çıkacağını duydum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adar180
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 22, 2008, 11:30:23 » |
|
doğru mu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adar180
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 22, 2008, 11:31:26 » |
|
cevap lütfen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adar180
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 22, 2008, 11:33:05 » |
|
ben en çok hermonie ve ronun öpüştüğü sahneyi sevdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 22, 2008, 11:51:46 » |
|
Üst üste '4' kez mesaj atılmaz, "değiştir" butonu vardır -senin mesajının sağ üst köşesinde- oraya tıklarsın, ne ekleyeceksen ya da sileceksen, işini oradan görürsün. Hani 2 kez atanlar çıkıyor da 4 de abartı artık  En çok merak ettiğim yer yok açıkçası, kitabın her karesini merak ediyorum. Ama illa bir en çok merak ettiğim yer olacaksa, Snape'in Dumbledore'a
"YAPMA!" diye böğürdü Snape. "Gitti... Öldü..." "Bu vicdan azabımı yoksa, Severus?" "Keşke...keşke ben ölseydim."
dediği sahne.
-Tabi bir de Harry ile Hermione'nin Godric's Hollow'a gidip James'le Lily'nin mezarlarına gitmeleri ... -Ron'un onlara Harry'nin hayatını kurtararak geri döndüğü sahne. -ve son olarak da Harry'nin Grimmauld Meydanında Lily'nin mektubunu bulduğu sahne aslında varmış merak ettiğim sahneler yahu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 26, 2008, 12:16:55 » |
|
Ben en çok neville in başında seçmen şapkayla dumbledore'un ordusu diye bağırıp naginiyi öldürdüğü sahneyi bide hermione nin rona gittiği için bağırdığı sahneyi merak ediyorum.hermione ve ronun öpüşmesini de merak ediyorum ama bna o sahne biraz değiştirilicekmiş gibi geliyor. çünkü kitapta çok çabuk geçmişti ve de erit filmlerde olmadığı için hermione nin ronun o sözünden neden o kadar etkilendiğiini anlayamayabiliriz diye. ama yinede o sahneyi merak ediyorum.7 potter da seçenekler arasında. bazı sahneleri ise çok önemli olmasına rağmen hiç erak etmiyorum çünkü kafamda öyle çok canlandırdım ki sanki zaten öyle olacak ya da filmi izlemişim gibi geliyor
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2008, 12:19:54 Gönderen: bezroko »
|
|
|
|
|
GrimmauldMeydanı
Süt
TERÖRE LANET
|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 26, 2008, 20:33:45 » |
|
dobby nin öldüğü ve kurtardığı sahne bankaya girişlerini melez prens in hikayesinn olduğu bölüm ha bir de nagininin harry ye saldrdığı sahne kısaca hepsi 
|
|
|
|
|
|
~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~
|
|
|
|
loveharry
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 28, 2008, 15:51:44 » |
|
Hepsini merak ediyorum elbette her ne kadar hepsini yapmayacak olsalar da  ...ama en çok görmek istediklerim prensin hikayesi bölümünü baştan sona  ve harry nin voldemortu öldürüşü  sanırım  tabi dayanabilecek miyim bilmiyorum.. 
|
|
|
|
|
|
'Son bir şey soracağım' dedi Harry. 'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?' Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. 'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
|
|
|
|
|
|