|
JameSirius
|
 |
« : Ocak 16, 2008, 19:09:20 » |
|
Dikkat ! Aşırı Derecede Spoiler İçerir ! !Biliyorum , bu filmin vizyona girmesine 3 yıl var neredeyse ama , soramadan edemedim En çok hangi sahneleri merak ediyorsunuz ? Mesela benPrens'in Hikayesi bölümünü komple çok merak ediyorum. Onun dışında , Ron ve Hermione'nin öpüşmeleri , Gringotts (yanlış olabilir) a girmeleri , King's Cross 'ta Harry ve Dumbledore'un konuşmaları , Diriltme Taşı'nın olduğu sahne , Xenophilius Lovegood'un evinde yaşananlar , Pottersaati ' ni dinledikleri zaman , Harry ve Lupin'in tartışması , Lupin'in Harry'e Ted'in vaftiz babası olup olamayacağını sorması ve aklıma gelmeyen diğer olaylar  .. (Onları hatırlarsam editlerim  ) Siz hangi sahneleri merak ediyorsunuz ?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 16, 2008, 19:10:07 Gönderen: JameSirius »
|
|
maybe i'm crazy maybe you're crazy maybe we're crazy probably.
|
|
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2008, 21:02:47 » |
|
ben en çok hermione ve ronun öpüşme sahnesini merak ediyorum.  daha sonra xenophilius lovegoodu ve de harrynin voldemortla konuşup ondan sonrada onu öldürdüğü sahneyi merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
hermi_o_nini
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2008, 13:15:40 » |
|
aynn ketlıyom hermione ve ronu mrk ediyom kırk yılın sonunda bu ktpta brbirlrine acılıyorlr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginny-berivan-love
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2008, 13:49:14 » |
|
ginny ve harrynin  en son öpüşmeleri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginny-berivan-love
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 17, 2008, 13:50:55 » |
|
ginny ve harrynin en son öpüşmeleri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2008, 13:52:14 » |
|
Tüm ölümleri çok merak ediyorum . Bir de Lovegood'ların evi Dobby'nin gömülüşü filn filn [/i]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 18, 2008, 09:55:15 » |
|
harry ve ginny nin son öpüşmesini.  .bütün ölümleri özelliklede fred imin..  lily evanes ve severus un hayatını  ... VE LORDUMU SON KEZ GÖRMEK İSTERDİM  .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 18, 2008, 16:35:20 » |
|
hermıone nın sıradısı cantasıı:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 18, 2008, 18:25:40 » |
|
ben prensin hikayesinini,snapein ölümünü,hermione ve ronun öpüşmesini,harry ve lupinin kavgasını merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korall
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 19, 2008, 08:51:28 » |
|
ben en çok harry'nin voldemordu öldürdüğü yer ve naginin harry ve hermione'yi kandırdığı yeri merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_SB
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 19, 2008, 13:29:48 » |
|
elbette benm gibi bir insandan diriltme taşının olduğu sahneyi istemem beklenir. ve zaten öle de istiorum sirius u son kez görmek harika olacak...belki biaz üzücü ama hiç görmemekten iidir... 
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
ezna
Süt
nassı yani:)
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 19, 2008, 17:35:31 » |
|
hepsini desem 
|
|
|
|
|
|
b€Lkİ ßu DünYa ßAsKa BiR g€z€G€nİn c€H€nn€Mİdir.......!!!!!..........
|
|
|
|
shogun
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 19, 2008, 18:58:41 » |
|
o kadr güzl ve geniş bi kitap ki korkum 5. filmdeki hatanın tekrarlanması 7. kitaba abartısız 3 buçk saatlk bi film lazm en çok merak ettiğim harry nin dumbledore konştuğu sahne ve bütün düellolar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 19, 2008, 18:59:12 Gönderen: shogun »
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 19, 2008, 19:23:44 » |
|
bende en çok hermione ve ronun öpüşme sahnesini merak ediorum süper olcak bence bayılıorum onların aşkına gerçi daha tam açılamadılar ama  en başta o sahne yani başka sahnelerde varda... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|