Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 13:14:42  

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 7. Filim sizce nasıl olur  (Okunma Sayısı 2660 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

467973795 the-atesoku@hotmail.com olumyadigarlari@yahoo.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #30 : Haziran 15, 2008, 04:41:51 »

Modların işine karışmak gibi olmasın ama site vb. şeylerin tanıtımı için Üye Duyuruları mevcut...

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 7. Filim sizce nasıl olur
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 13:14:42 »

derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Haziran 15, 2008, 23:05:27 »

yaa fred weasley ölüyo mu?

inşallah cho ile evlenir

aslın da yeni filmler çıksa rowlıng daha çok para kazanır

Acayip  Şaşırmış  Şaşırmış

-art arda msj atamazsın

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

the-marauders
Süt
*

"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Haziran 16, 2008, 15:19:48 »

chris colombus un ilk iki filmi yönetmenlik olarak en iyileriydi. aslında 4. film benim en beğendiim film (tabi bana göre kitaba en bağlı kalan film olduğu için böyle söylüyorum) david yates harry potter ı batırdı desek yeridir. bu kadar olmaz. 5. filmi izlediimde ağlıcak oldum yani o kadar kötü ki! hem olay eksii var hem de aşırı bi duygusallık yüklemişler ve çökmüş gibi duruyor tam olarak nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum. kısacası daha fazla beklentim vardı. umarım 7. filmi ikiye bölmeleri 'olay eksiği' sorununu ortadan kaldırır çünkü filmlerde kitapların en önemli bölümlerinin kesilmesine kesinlikle karşıyım. 5. filmin sonundaki harry dumbledore sahnesinin olmaması(çok çok kısaydı ve bir şey konuşulmadı) beni tam anlamıyla hayal kırıklığına uğratt.

7. filmde görmek istediklerimin başında en çok üçlünün birlikte seyahat ettikleri sahneler var ama sanırım onları kesecekler çünkü akışı etkilemiyorlar(arada yaşanan ufak olaylardan bahsediyorum.) bir de umarım hermione ve ron üzerinde durabilirler bunu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

bu arada ısabelle b. ye katılıyorum burada oturup insanları çekiştirp bi şey değiştireceğimiz yok ama yine de ii geliyor! Gülümseyen  sonuçta filmler bizim kitabı okurken kendi kafamızda kurduğumuz hayal dünyasını kısıtlayıp beklentilerimizi düşürebiliyor bazen ama gerçekten de herkesin ortak bir karara varıp beğeneceği bir film yapmak çok zor.

"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
*The Marauders Fan Club*Sirius Black Fan Club*Lily Evans Fan Club*Harry Potter Fan Club
*_harry potter_*
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Haziran 22, 2008, 16:19:26 »

kesin diğerleri gibi güzel olur

DAMBULDOR'UN ORDUSU
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

467973795 the-atesoku@hotmail.com olumyadigarlari@yahoo.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #34 : Haziran 22, 2008, 17:11:50 »

chris colombus un ilk iki filmi yönetmenlik olarak en iyileriydi. aslında 4. film benim en beğendiim film (tabi bana göre kitaba en bağlı kalan film olduğu için böyle söylüyorum) david yates harry potter ı batırdı desek yeridir. bu kadar olmaz. 5. filmi izlediimde ağlıcak oldum yani o kadar kötü ki! hem olay eksii var hem de aşırı bi duygusallık yüklemişler ve çökmüş gibi duruyor tam olarak nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum. kısacası daha fazla beklentim vardı. umarım 7. filmi ikiye bölmeleri 'olay eksiği' sorununu ortadan kaldırır çünkü filmlerde kitapların en önemli bölümlerinin kesilmesine kesinlikle karşıyım. 5. filmin sonundaki harry dumbledore sahnesinin olmaması(çok çok kısaydı ve bir şey konuşulmadı) beni tam anlamıyla hayal kırıklığına uğratt.

7. filmde görmek istediklerimin başında en çok üçlünün birlikte seyahat ettikleri sahneler var ama sanırım onları kesecekler çünkü akışı etkilemiyorlar(arada yaşanan ufak olaylardan bahsediyorum.) bir de umarım hermione ve ron üzerinde durabilirler bunu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

bu arada ısabelle b. ye katılıyorum burada oturup insanları çekiştirp bi şey değiştireceğimiz yok ama yine de ii geliyor! Gülümseyen  sonuçta filmler bizim kitabı okurken kendi kafamızda kurduğumuz hayal dünyasını kısıtlayıp beklentilerimizi düşürebiliyor bazen ama gerçekten de herkesin ortak bir karara varıp beğeneceği bir film yapmak çok zor.

Düşüncelerim tamamen burada, ekleyecek ya da silecek bir şey bulamıyorum Kahkaha.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

shogun
sosyopat
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #35 : Haziran 22, 2008, 19:21:24 »

bundan önce yapıldığı gibi pintilik yapılmazsa şahane film olur

hjglas_potter_begum
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Temmuz 01, 2008, 11:09:34 »

David Yates batırmasın yeter Kahkaha

Arda Âşık

Acemi seherbaz
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #37 : Temmuz 01, 2008, 17:18:36 »

bnce 7.film söylediiniz kadar kötü olamaz çünkü kitaba bağlı kalmak zorundalar kitapta mükemmel olduğuna göre...
greengirl
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #38 : Temmuz 02, 2008, 21:58:02 »

umarım güzel olur bölünmesi mantıklı 5. film gibi olmasında çünkü kitap çok güzeldi fiilm ise kısacık ve en sevdiğim yerler atlanmıştı Üzgün

Hilarie
KaRanlık Düşlerin Dexter'ı "OTH~GG"
Demleme Çay

"D'oh!!" ~Homer Simpson

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Temmuz 05, 2008, 20:46:08 »

yalvarırım kitapla oynmasınlar özden ve konudan sapmasınlar nolursunuzzz Sırıtan

...

The Simpsons
eren0707
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #40 : Temmuz 08, 2008, 13:46:37 »

harry poter 7 nezaman filimi çıkçak
The Gryffindor Sword
Şeker
**

-- troy & gabrielle--

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Temmuz 09, 2008, 19:46:04 »

nasıl olucagı belli: yine kitapaki önmli detayları atlıcaklar kendi kafalarına göre yni yeni sahneler eklicekler ve yine kitaba uymıcaklar  <.<3.filmden sora ztn iice bozulmaya başladı filmler bnce.nese kısacası 7.filmin ii olucagı yönünde çk büük bi beklentim yok Kızgın

---My Chemical Romance---
burcu_bjk
Süt
*

sUpErnAtUraLLL!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Temmuz 09, 2008, 19:52:32 »

ikiye ayrılması filme heyecan katar umarım filmin içine etmezler çünkü kitap harikaydı!
ron!_hermione!
gossip girl!! XD
Telve

murphy kanunları!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #43 : Temmuz 09, 2008, 20:03:16 »

bence seri içinde en iyi film olucak çünkü filmi ikiye ayırıyolar bu sayede çok daha ayrıntıya ve konuya yer verebilirler...

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

burcu_bjk
Süt
*

sUpErnAtUraLLL!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Temmuz 09, 2008, 20:10:00 »

sanmam hiç bi filmde ben ayrıntı hatırlamıyorum sadece olay sayıcı çok fazla olduğu için ikiye ayırıyolar
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: