|
hermi_o_nini
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 30, 2008, 11:53:26 » |
|
tam olarak nasıl olur bilemem ammmmmmaaaaa sonunda ağlarım orası kesin yaa bütün yaşantım boyunca onu okudum ağlamasam ii olmazzz ya sizzz yaniiii siz nasıl bütüdünüzz bn harry okuyarak ergenlige girdim hayatımı flan degiştirdi onu okumak mükemmel bi duygu yemin eederim ki her kitabı en az 5 kez okudummm ya sizzz?  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 03, 2008, 20:30:06 » |
|
2 parça olacak yani çok kesinti olmaz heralde  .Filmlerin kitaptan farklı olmasndan nefret ediyorum  ; ama son film yani güzel bir film çıkarırlar ortaya inş.. :)Hakkıyla son bulsun
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
nisa89
Süt
Lost-Lost-Lost:D:D:D
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 18, 2008, 17:27:31 » |
|
2 parça olacak yani çok kesinti olmaz heralde  .Filmlerin kitaptan farklı olmasndan nefret ediyorum  ; ama son film yani güzel bir film çıkarırlar ortaya inş.. :)Hakkıyla son bulsun Bencede 2'ye bölecekleri için hiçbir ayrıntıyı kaçıramazlar.. David Yates'i beğenmedim.. Bana göre hala serinin görsel açıdan en iyi filmi Azkaban Tutsağı.. Yönetmen Alfonso Cuarón iyi iş çıkarmış vesselam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackLord
Süt
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 26, 2008, 01:49:05 » |
|
Merhaba Bence Kitapların butun serılerınde de oldugu gıbı bunda da sahnelerı keseceklerdır ben kıtaplarıyla fılm sahnelerını sacma buluyorum hemen kestırıp gıdıyor cok sacma oluyor inşallah oyle yapmazlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punkflyer
Süt
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 27, 2008, 17:46:02 » |
|
iki parça olcak zatende inşallah en güzel yerleri kesmezler şimdiye kadar bütün filmlerinde rezil ettiler ben daha iyi düşlemiştim bundada öyle olmasın:)
|
|
|
|
|
|
toujours pur..
|
|
|
emma-esra
Kakao

ArTıK KiMsEnİn SeVgİsİnE iHtİyAcIm KaLmAdI!!!
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 31, 2008, 00:45:18 » |
|
inş. güzel olur (dileğim buudur)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
albs
Süt
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 06, 2008, 12:20:07 » |
|
bence dünyanın en güzel filmi olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baylil
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 08, 2008, 22:06:02 » |
|
iki parça olması harika bir olay. bence filme çok şey katacak. Baya iyi olacak gibi ama belli olmaz yönetmenin hayal dünyası hayranlardan çok farklı.inşallah güzel olur da güzel bi final olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chester
Süt
LPfan & HeroesFAN
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 08, 2008, 22:08:59 » |
|
güzel olcak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
d_requem_d
Süt
●вєℓℓ-яυρ.ѕηαρє..!!!
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 09, 2008, 00:39:08 » |
|
bence yine en güzel en can alıcı yerleri kescekler ama yinede son bölüm tabikide harryle voldemordun karşılaşma sahnesini heycanla bekliorum ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahane
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 09, 2008, 13:52:55 » |
|
kitaba bağlı kalınsın da harika film olur ama iki bölüm olmasın meraktan ölürüm yaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kankamıoldu
|