|
XxPoTTeRxX
|
 |
« : Mart 10, 2008, 22:28:47 » |
|
sizce harry potter ve ölüm yadigarları nasıl olur?
genel olarak film hakkındaki tüm görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz burada. nasıl olması gerekir? sizce nasıl olsa daha iyi olur vs
iyi eğlenceler şimdiden =)
[konuna biraz el attım ama pardon ^^ - Felonious]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 17, 2008, 18:38:38 Gönderen: Felonious »
|
|
|
|
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 10, 2008, 22:48:34 » |
|
valla filmin en can alıcı sahnelerini kesmesinler ve oyuncu kadrosu değişmesin yeter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 15, 2008, 21:36:02 » |
|
valla filmin en can alıcı sahnelerini kesmesinler ve oyuncu kadrosu değişmesin yeter.
+1 ve umarım tatmin edecek bir olay örgüsü oluştururlar.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 17, 2008, 14:28:46 » |
|
işallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adasu
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 17, 2008, 18:33:00 » |
|
bence son kitap ve film olduğu için süper bişi olcak
|
|
|
|
|
|
THE CİTY İS İMPOSSİBLE TO LİVE İN WİTHOUT YOU!!!
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 20, 2008, 00:14:18 » |
|
+1 ve umarım tatmin edecek bir olay örgüsü oluştururlar. (edit) Bence, ikiye bölündüğü için tatmin edici bir film olacaktır; yani eğer bir saçmalık yapıp, olayları kısa kesmezlerse...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 20, 2008, 00:15:08 Gönderen: Feanor Tasartir »
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 20, 2008, 07:09:22 » |
|
David Yates fiLmi batırmassa bence en güzel film olur çünkü kitap harikaydı 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 21, 2008, 18:29:56 » |
|
yüzüklerin efendisinden daha güzel olsun!!  :D banane walla ben öyle hayal ettim:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 24, 2008, 10:47:41 » |
|
ikiye böleceklerine göre özet gibi olmaz umarım,yates filmi batırmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 24, 2008, 18:58:06 » |
|
ewt umarım güzel olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 29, 2008, 15:30:35 » |
|
David Yates fiLmi batırmassa bence en güzel film olur çünkü kitap harikaydı  kesinlikle katılıorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 03, 2008, 17:48:26 » |
|
david yates filmi batıracağı için son filmde berbat hatta berbat ötesi olacak
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
ginny hhr
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 12, 2008, 00:38:31 » |
|
bilmem güzel olur herhaldeee yönetmeni tim burton olursa tadından yenmez haha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilyevans
Şeker

Katara...
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 28, 2008, 16:51:51 » |
|
bence de david yates yönetmen olmasa iyi olurdu.. inşallah önmli yerleri kesmezler ve feanor a da katılıyorum ikiye bölündüğü için zay dan fln daha güzel olur bence. ama herşeyi kafalarına göre yapıp kitabı bi kenra atarlarsa hiç güzl olmazz...
|
|
|
|
|
|
..Sünger Bob Kare Şort Hayran Kulübü..
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 28, 2008, 17:13:52 » |
|
İki parça olur  Vallahi ben çok bir şey beklemiyorum, filme de daha çok var, biz burada boş boş konuşsak da bir şey değişmeyeceği, ve sadece David Yates'e boş boş laf sokulacağı için gereksiz diyebiliyorum. Hanginiz kalktınız bir film çektiniz de 5.filmden iyi oldu? Hayır hayallerinizdeki filmi kimse yapamaz, büyük ihtimalle deneseniz siz de yapamazsınız. Burada önemli olan, olmayan bir filmin nasıl olması gerektiğini konuşup beyinlerimizi boşa doldurmak değil, film bittikten, izlendikten sonra kendimize göre ufak bir kritiğini yapmaktır kanımca..
|
|
|
|
|
|
'Cause it gets more painful everytime I die.. Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantartarkam&ile&gülmek <mükemmel üçlü> (bkz:ben yaptım oldu)
|
|
|
|