Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #90 : Haziran 10, 2008, 15:35:08 » |
|
Kitabın son sahnesi olduğuna göre, muhtemelen ikincide
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #91 : Haziran 10, 2008, 16:25:12 » |
|
ikinci ya da birinci filmde harry nin babası var james resim olarak ya da aynanın içinde görünüyo...harry yi o oynar mantıken..diğerlerinede bulurlar birilerini benzer insan cok.
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #92 : Haziran 10, 2008, 17:56:08 » |
|
Ölüm Yadigarları 1.Demi Yoksa 2.demi 19 Yıl Sonraya Gidiyorlar
ee kitabı okudysan finladeydi 19 yıl sonra bölümü.. ee bu bakımdan 2. bölümde tabiki.. Ya Kardeşim Anlamadığım Nokta Ginny'i Harry'e Nasıl Yakıştırdılar Ron La Hermoine Ben Azkaban Tutsağından Beri Seziyordum Bunlar Evlenir Çünkü Hep İkisi Dolaşıyor Hep İkisi Kavga Yapıyor
Konu Ayrı Ama Bence Ginny Asla Harry'e Yakışmaz
birde burda "19 yıl sonra" bölümünün nasıl yapılabileceğini tartışıyoruz kim kime yakıştı diil  konuşun- konuşun a yazabilirsin bunları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #93 : Haziran 10, 2008, 18:02:04 » |
|
jigli pap cok tatlı 
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
the-marauders
Süt
"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT
|
 |
« Yanıtla #94 : Haziran 16, 2008, 15:43:44 » |
|
bence gerçek oyuncularla filmdeki hallerini kıyaslamak lazım arada biraz da olsa bir fark var. genç göstermek için bir şeyler kullanmıyorlar mıdır?? yani şöyle düşünün 5. film çekilirkenki yaşları 7. kitaba denk geliyor. ergenlikteki büyüme daha belli olduğundan bir iki yıl çok farkediyor. Bana kalırsa onları oynatabilirler. Biraz yaşlı göstermek makyaj uzmanları için sorun olmayacaklardır. Dediğim gibi çok hızlı büyüdükleri için 2010 yılı civarında nasıl olacaklarını bilemeyiz belki rolü taşıyabilirler.
|
|
|
|
|
|
"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
|
|
|
|
Aayla Secura
|
 |
« Yanıtla #95 : Haziran 16, 2008, 16:42:38 » |
|
Ama gende çok genç olacaklar. Şöyle bi 30 yaş civarında olsalardı 38 gösterbilirlerdi. Ama ben sanmıyorum belki yapmazlar. Ama beli olmaz yapabilirlerde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilash_lupin
|
 |
« Yanıtla #97 : Haziran 20, 2008, 00:21:04 » |
|
Ama gende çok genç olacaklar. Şöyle bi 30 yaş civarında olsalardı 38 gösterbilirlerdi. Ama ben sanmıyorum belki yapmazlar. Ama beli olmaz yapabilirlerde.
evt bunun için genç kalıyolar bnce.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kübiq
|
 |
« Yanıtla #98 : Haziran 20, 2008, 21:09:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-marauders
Süt
"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT
|
 |
« Yanıtla #99 : Haziran 21, 2008, 00:48:59 » |
|
oyuncular ciddi benzemeli onlara başkalarını oynatırlarsa...
|
|
|
|
|
|
"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
|
|
|
|
harry_canavar
|
 |
« Yanıtla #100 : Haziran 25, 2008, 01:13:43 » |
|
ya bilmiyorum ama filmin biteceğini düşünmek öldürüyor beni harry potter suz nasıl yaşarız
|
|
|
|
|
|
Sihir kimsenin görmediğini görmek, olağan dışı şeyler göstermektir
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #101 : Haziran 25, 2008, 17:26:50 » |
|
ya arkadaşlar zaten geliyolar yirmi iki yirmi üç yaşlarına  neden 19 yıl sonrasını onlar oynayamasın  biraz makyaj biraz bilgisayar tamamdır ayrıca 19 yıl dedikte altmış yasında olmuyolar hoş otuzbeş falan oluyolar  yirmiüç yaşındaki birininde otuzbeş yaşındaki birisini pekala oynayabilir nie başkasını alsınlarki 
|
|
|
|
|
|
... The Simpsons
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #102 : Haziran 25, 2008, 17:32:25 » |
|
Burada Warner Bros.'un çıkardığı bir filmden bahsediyoruz, onlar ne yapacağını çok iyi bilir. Bence oyuncuları oynatırlar ama güzel bir makyajla bu sorunun hakkından gelirler.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #104 : Haziran 28, 2008, 22:39:55 » |
|
makyajla falan yaşlandırmaya çalışmasınlar, felaket olur. ama şimdi başkalarını da oynatınca bi acayip olacak. zor bi durum esasında...
Belki bize acayip gelir makyaj ama eminim inandırıcı olur. Sonuçta bu adamlar işin profesyoneli ve güzel makyaj yaptıklarına dair vereceğim en belirgin örnek, Matrix Revolutions filminde ölen komutanın yüz makyajıdır (İzleyen arkadaşlar çok iyi bilir, oldukça etkileyiciydi.) . Sonuçta ben oyuncuların oynatılması taraftarıyım ve bu konuda Warner Bros.'a güveniyorum.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|