Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 14:05:28  

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 13   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 19 yıl sonra bölümü?  (Okunma Sayısı 5229 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #90 : Haziran 10, 2008, 15:35:08 »

Kitabın son sahnesi olduğuna göre, muhtemelen ikincide

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 19 yıl sonra bölümü?
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 14:05:28 »

Gregorovic
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #91 : Haziran 10, 2008, 16:25:12 »

ikinci ya da birinci filmde harry nin babası var james resim olarak ya da aynanın içinde görünüyo...harry yi o oynar mantıken..diğerlerinede bulurlar birilerini benzer insan cok.

"     Gregorovic     "
İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay

HBP 17 temmuz 2009 da gercekten inanamiyorum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #92 : Haziran 10, 2008, 17:56:08 »

Ölüm Yadigarları 1.Demi Yoksa 2.demi 19 Yıl Sonraya Gidiyorlar
ee kitabı okudysan finladeydi 19 yıl sonra bölümü.. ee bu bakımdan 2. bölümde tabiki..

Ya Kardeşim Anlamadığım Nokta Ginny'i Harry'e Nasıl Yakıştırdılar Ron La Hermoine Ben Azkaban Tutsağından Beri Seziyordum Bunlar Evlenir Çünkü Hep İkisi Dolaşıyor Hep İkisi Kavga Yapıyor

Konu Ayrı Ama Bence Ginny Asla Harry'e Yakışmaz

birde burda "19 yıl sonra" bölümünün nasıl yapılabileceğini tartışıyoruz kim kime yakıştı diil Göz Kırpan
konuşun- konuşun a yazabilirsin bunları Göz Kırpan

Gregorovic
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #93 : Haziran 10, 2008, 18:02:04 »

jigli pap cok tatlı Kahkaha

"     Gregorovic     "
the-marauders
Süt
*

"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #94 : Haziran 16, 2008, 15:43:44 »

bence gerçek oyuncularla filmdeki hallerini kıyaslamak lazım arada biraz da olsa bir fark var. genç göstermek için bir şeyler kullanmıyorlar mıdır?? yani şöyle düşünün 5. film çekilirkenki yaşları 7. kitaba denk geliyor. ergenlikteki büyüme daha belli olduğundan bir iki yıl çok farkediyor. Bana kalırsa onları oynatabilirler. Biraz yaşlı göstermek makyaj uzmanları için sorun olmayacaklardır. Dediğim gibi çok hızlı büyüdükleri için 2010 yılı civarında nasıl olacaklarını bilemeyiz belki rolü taşıyabilirler.

"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
*The Marauders Fan Club*Sirius Black Fan Club*Lily Evans Fan Club*Harry Potter Fan Club
Aayla Secura
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #95 : Haziran 16, 2008, 16:42:38 »

Ama gende çok genç olacaklar. Şöyle bi 30 yaş civarında olsalardı 38 gösterbilirlerdi. Ama ben sanmıyorum belki yapmazlar. Ama beli olmaz yapabilirlerde.

the-marauders
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #96 : Haziran 19, 2008, 00:04:59 »

üzerinde çok tartışılabilecek bir konu bilmem ki ben de her şeyi yapabilirler ama onları kullanmaları mümkünse sonuna kadar onlar derim ben Göz Kırpan

"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
*The Marauders Fan Club*Sirius Black Fan Club*Lily Evans Fan Club*Harry Potter Fan Club
dilash_lupin
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #97 : Haziran 20, 2008, 00:21:04 »

Ama gende çok genç olacaklar. Şöyle bi 30 yaş civarında olsalardı 38 gösterbilirlerdi. Ama ben sanmıyorum belki yapmazlar. Ama beli olmaz yapabilirlerde.

evt bunun için genç kalıyolar bnce.....
kübiq
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #98 : Haziran 20, 2008, 21:09:19 »

bence başkalarını oynatırlar çünkü biraz saçma olur ama o rolu danielden başka kimse iyi yapamaz.Kahkaha:D Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Alkış
the-marauders
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #99 : Haziran 21, 2008, 00:48:59 »

oyuncular ciddi benzemeli onlara başkalarını oynatırlarsa...

harry_canavar
Süt
*

eda
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #100 : Haziran 25, 2008, 01:13:43 »

ya bilmiyorum ama filmin biteceğini düşünmek öldürüyor beni harry potter suz nasıl yaşarız

Sihir kimsenin görmediğini görmek, olağan dışı şeyler göstermektir
Hilarie
KaRanlık Düşlerin Dexter'ı "OTH~GG"
Demleme Çay

"D'oh!!" ~Homer Simpson

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #101 : Haziran 25, 2008, 17:26:50 »

ya arkadaşlar zaten geliyolar yirmi iki yirmi üç yaşlarına Hede Hödö neden 19 yıl sonrasını onlar oynayamasın Kararsız biraz makyaj biraz bilgisayar tamamdır ayrıca 19 yıl dedikte altmış yasında olmuyolar hoş otuzbeş falan oluyolar Hede Hödö yirmiüç yaşındaki birininde otuzbeş yaşındaki birisini pekala oynayabilir nie başkasını alsınlarki Alkış Acayip

...

The Simpsons
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

467973795 the-atesoku@hotmail.com olumyadigarlari@yahoo.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #102 : Haziran 25, 2008, 17:32:25 »

Burada Warner Bros.'un çıkardığı bir filmden bahsediyoruz, onlar ne yapacağını çok iyi bilir. Bence oyuncuları oynatırlar ama güzel bir makyajla bu sorunun hakkından gelirler.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

kurtulus61
Krema

|C¤|Ne MuTLu TüRKüM DiYeNe|C¤|

ukurtulus61@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #103 : Haziran 28, 2008, 21:22:31 »

makyajla falan yaşlandırmaya çalışmasınlar, felaket olur. ama şimdi başkalarını da oynatınca bi acayip olacak. zor bi durum esasında...

JKR'nin tahtını sallayan su perisi'nin mükemmel hikayesini okumak için Hemen Tıkla...

|C¤|Ne MuTLu TüRKüM DiYeNe|C¤||
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

467973795 the-atesoku@hotmail.com olumyadigarlari@yahoo.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #104 : Haziran 28, 2008, 22:39:55 »

makyajla falan yaşlandırmaya çalışmasınlar, felaket olur. ama şimdi başkalarını da oynatınca bi acayip olacak. zor bi durum esasında...

Belki bize acayip gelir makyaj ama eminim inandırıcı olur. Sonuçta bu adamlar işin profesyoneli ve güzel makyaj yaptıklarına dair vereceğim en belirgin örnek, Matrix Revolutions filminde ölen komutanın yüz makyajıdır (İzleyen arkadaşlar çok iyi bilir, oldukça etkileyiciydi.) . Sonuçta ben oyuncuların oynatılması taraftarıyım ve bu konuda Warner Bros.'a güveniyorum.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 13   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: