|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #60 : Nisan 10, 2008, 01:33:18 » |
|
bu kadar uzun sürde çekmeye devam ederlerse yeni oyunculara gerek kalmayacak.
puhhaa çok komiksin ya  bence makyajla yaşlandırırlar yapamazlarsa yeni oyuncular bulsunlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drakula92
Süt
|
 |
« Yanıtla #61 : Nisan 10, 2008, 20:31:11 » |
|
bence makyajla olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #62 : Nisan 12, 2008, 00:32:59 » |
|
belki oo değildee bence çok yetersiz olmuş birazdaha bilgi verseymiş keşkee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
life_less
Süt
sonbaharda başlamıştı en gizemli nameler.....
|
 |
« Yanıtla #63 : Nisan 17, 2008, 21:04:08 » |
|
ewt yha
|
|
|
|
|
|
ben yeminler ettim yine burdayım,aklım karıştı çok uzaklardayım,özlemek yetmez anla artık,sensiz anlamsızım.......(((MEDUSA)))
|
|
|
lilyevans
Şeker

Katara...
|
 |
« Yanıtla #64 : Nisan 28, 2008, 16:59:11 » |
|
bence o bölümü mutlaka çekerler ve makyajla fln da yaşlandırabilirler. zaten 36 yaşında fln olcaklar . ellili yaşlarda olsalar belki başkalarını koyabilirlerdi ama bence aynı kişiler oynar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blooms
R/E ~ R/Hr
Krema

Zutara FTW !
|
 |
« Yanıtla #66 : Nisan 29, 2008, 16:15:24 » |
|
17+19=36. 2 bölüm yapıcaklarına göre muhtemelen koyulur filme. Ve aynı kişiler oynar kesin. Ama Daniel o boyda nasıl olucak bilemiyorum yani 
|
|
|
|
|
|

◕ ‿ ◕
|
|
|
|
|
wiseva
Şeker

vaKit geçMek biLmeZdi oYsA..!!
|
 |
« Yanıtla #68 : Mayıs 06, 2008, 17:17:30 » |
|
36 yaş aslında çok da yaşlı değiller hafiften saçları beyazlamış olabilir Harry ile Ron'un.. çocuk oyuncuları da merak ediyorum ben.. 
|
|
|
|
|
|
NasıL oLuyoR..? Vakit ßiR türLü geÇmeZkeN,, yıLLar HaYatLar gEçiYoR..
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #70 : Mayıs 07, 2008, 19:22:33 » |
|
inşallah koyarlar bn hermione yi çok merak ediorum bide çocukları hem iki bölüm yapcaklarına göre koyarlar büyük ihtimalle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
albus armando potter
|
 |
« Yanıtla #71 : Mayıs 08, 2008, 17:11:29 » |
|
inşallah koyarlar bn hermione yi çok merak ediorum bide çocukları hem iki bölüm yapcaklarına göre koyarlar büyük ihtimalle...
koymazlarsa ayıp olur zaten 5i kuşa çevirdiler bence o bölümü mutlaka çekerler ve makyajla fln da yaşlandırabilirler. zaten 36 yaşında fln olcaklar . ellili yaşlarda olsalar belki başkalarını koyabilirlerdi ama bence aynı kişiler oynar..
hayır cnm yanlışın var 36 olmıcaklar  ben daha önce bunun hesabını yapmıştımya bide şimdi ufak bi hesap yaptımda  rupert:88 li daniel:89 lu emma:90 lı ee ölüm yadigarlarınında tahmini 2010da gösterime girceği sanılıyor ozaman zaten rupert 22  ,daniel 21  emmada 20  olcak bence yaşnaldırmaları okadar zor olmazz (ne araştırma ama  ) (yanlız dikkat ettimde bu konuya baya bi taktımm  ) 36 diiler yani 85te çekilen BTTF de 30 yaş yaşlandırdılar şimdi topu topu 15 yıl hem belki makyaj bile yapmazlar direkt özel effeck koyarlar Voldemort'u yaptıkalrı gibi çocuk oyuncuları da merak ediyorum ben..  ayy bide o var dimi onları hiç düşünmemiştim  bende düşünmemiştim kulağınıza gelen bir dedikodu varmı? BTTF:Back to the Future (geleceğe dönüş) bazılarımızın yaşı tutmayabilir -benimki ucu ucuna-
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 17:19:22 Gönderen: albus armando potter »
|
|
|
|
|
|
|
|
albus armando potter
|
 |
« Yanıtla #73 : Mayıs 08, 2008, 17:20:55 » |
|
aynen ya  çok kısaydı bence  çok fazla blüm attılar bence altıncı ve yedinci filmleri yapanlara allah sabır versin 7. kitapla ilgili çok fazla şey atıldı filmden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #74 : Mayıs 08, 2008, 17:34:27 » |
|
aynen ya  çok kısaydı bence  çok fazla blüm attılar bence altıncı ve yedinci filmleri yapanlara allah sabır versin 7. kitapla ilgili çok fazla şey atıldı filmden ewt yha pfff neden böle yapıolar ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|