|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #45 : Şubat 10, 2008, 20:06:04 » |
|
o kadar yaşlı yapabilirler tabii ama yeni oyuncular aynotmaları daha orjinal olur diyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #46 : Şubat 13, 2008, 10:32:38 » |
|
bence de hem yaşlı yaparlar ama bi yere kadar bunlar öyle çok olgun hatlara sahip değil üzerlerinden yapmacıklık akar yeni oyuncular daha iyi olur bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaİsTlİn
|
 |
« Yanıtla #47 : Şubat 13, 2008, 20:36:06 » |
|
bence yeni oyuncular bulsunlar makyajla zaten ne kadar yapabilirlerki aslında baya yaparlar ama o duyguyu bize yansıtamazlar bence hem zaten onların genç oyuncular olduğunu bileceğimizden pek güzel olmaz ya şöyle işinin hakkını veren ve onlara benzicek kşiler bulsunlar daha güzel ve orjinal olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #48 : Şubat 14, 2008, 18:28:50 » |
|
bence yeni oyuncular bulsunlar makyajla zaten ne kadar yapabilirlerki aslında baya yaparlar ama o duyguyu bize yansıtamazlar bence hem zaten onların genç oyuncular olduğunu bileceğimizden pek güzel olmaz ya şöyle işinin hakkını veren ve onlara benzicek kşiler bulsunlar daha güzel ve orjinal olur
ben de tam bunu demeye çalışıyodum ama beceremedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hotoğlu
|
 |
« Yanıtla #49 : Şubat 16, 2008, 15:21:08 » |
|
arkadaşlar 19 yıl sonra bölümünün eksik yazıldığını düşünüyorum harry ron ve hermonie nin ne mesleklerle uğraştık larını yazmamış sadece neville ninkini vermiş bence son bölümü filmde çekerler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harry_hayranıyız
Süt
Hermione, asla yanılmaz!!!
|
 |
« Yanıtla #50 : Şubat 18, 2008, 21:40:46 » |
|
onlar çok ii makyaj yapıolar ellerinden gelir yani bence yaparsalar onları kullanırlar ve iyi bir makyajla onları yaşlandırırlar:AA aaaa yaşlandırırlarda nerden çıktı?saçmalamayın arkadaşlar 36 bence yaşlı değil..... biraz onları daha büyük daha kararlı gösterirseler bu iş tmm o kadar zor olacağını sanmıyorum... ama ben kitabın o bölümünü okudum ayrıca başınıda...neyse orası çok uzun fakat yazı olarak uzun.... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 18, 2008, 21:52:30 Gönderen: Harry_hayranıyız »
|
|
|
|
|
|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #51 : Şubat 18, 2008, 22:57:45 » |
|
hayal gücü insana her şeyi yaptırabiliyor biraz makyaj la süper olucaklar  y ada dier seçenek başkaları oynucak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #52 : Şubat 19, 2008, 03:42:58 » |
|
Bana büyük ihtimalle daha yaşlı insanlar bulurlar gibi geliyor; ama mevcut oyuncuları da makyajla yaşlandırırlarsa onu bilemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #53 : Mart 01, 2008, 11:16:09 » |
|
bence makyaj falan yapmazlar daha büyüyük kişiler bulurlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #55 : Mart 09, 2008, 20:11:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_potter1996
Süt
Harry-Ginny__James-Lily
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 09, 2008, 23:30:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
EXPECTO PATRONUM
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 29, 2008, 15:35:44 » |
|
kesinliklle onları oynatmamalılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
battle_on
|
 |
« Yanıtla #58 : Mart 29, 2008, 19:47:03 » |
|
Onları oynatırlar bence, artık makyaj çok gelişti, onlar olduğundan çok daha yaşlı gösterilebilirler. Onları oynatırlarsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Onlara benzer başka yetişkinleri de oynatsalar fena olmaz aslında. Ölüm Yadigarları'nda olaylar çok hızlı ilerledi daha da detaya girilseydi çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Yine de 19 yıl sonrasını merakla bekliyorum. =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #59 : Mart 31, 2008, 20:47:29 » |
|
Onları oynatırlar bence, artık makyaj çok gelişti, onlar olduğundan çok daha yaşlı gösterilebilirler. Onları oynatırlarsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Onlara benzer başka yetişkinleri de oynatsalar fena olmaz aslında. Ölüm Yadigarları'nda olaylar çok hızlı ilerledi daha da detaya girilseydi çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Yine de 19 yıl sonrasını merakla bekliyorum. =))
yaa beklenmiycek gibi diil çünkü muhteşem bazı arkadaşlar olmasada olur demişler ama bence olmassa olmas;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|