|
daniel_SB
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 23, 2008, 23:29:31 » |
|
evt bence de makyajla çok süper şeyler yapabilirler  ala ala oyuncu kalmadı bea  neyse ya çok heyecanlandım şimdi inş. güzel olur ama ne kadar kesseler de o film harika olacak bence 
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
|
|
specialgirl_127
Süt
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 24, 2008, 15:15:57 » |
|
19 yıl için onların o kadarda yaşlandırılması gerekmiyor ki o yüzden kendileri oynarlar yani öyle olmalı başkaları canlandırırsa tadı çıkmaz ki o sahnenin..
|
|
|
|
|
|
.....hazinen neredeyse, kalbinde orada olacak.... the Deathly Hallows...
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 24, 2008, 16:07:06 » |
|
başka insanLar alırlarsa sanki farklı bir film izliyormuş gibi olur hem zaten o kadar küçük de değiller aşırı bir teknoloji gerekmez yaşlandırmak için..
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 24, 2008, 20:25:39 » |
|
ya bide şimdi ufak bi hesap yaptımda  rupert:88 li daniel:89 lu emma:90 lı ee ölüm yadigarlarınında tahmini 2010da gösterime girceği sanılıyor ozaman zaten rupert 22  ,daniel 21  emmada 20  olcak bence yaşnaldırmaları okadar zor olmazz (ne araştırma ama  ) (yanlız dikkat ettimde bu konuya baya bi taktımm  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2008, 20:30:22 Gönderen: İrUzY »
|
|
|
|
|
|
daniel_SB
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 24, 2008, 21:07:38 » |
|
Yine de oldukları gibi bırakmazlar herhalde değil mi ama?  olmaz öle şey elbette hafiften de olsa yaşlandıracaklar ve yönetmenin işi belli olmaz, belki yeni oyuncu alırlar  ... nerden bilebiliriz.. 
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
|
|
|
|
daniel_SB
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 24, 2008, 21:08:18 » |
|
ya bide şimdi ufak bi hesap yaptımda  rupert:88 li daniel:89 lu emma:90 lı ee ölüm yadigarlarınında tahmini 2010da gösterime girceği sanılıyor ozaman zaten rupert 22  ,daniel 21  emmada 20  olcak bence yaşnaldırmaları okadar zor olmazz (ne araştırma ama  ) (yanlız dikkat ettimde bu konuya baya bi taktımm  ) tebrik ediyorum yani baya uğraşmışsın  bizi aydınlattın sağol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
surv!vorözlem
Süt
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 25, 2008, 21:07:56 » |
|
tabiiki de onları oynatmazlar..ama bence sonunda trionun 1.sınıftaki resimlerinde 7.sınıfa kadar olan resimlri koyup bişilewr ayaparlar gibime geliorr!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 25, 2008, 22:09:36 » |
|
ya bide şimdi ufak bi hesap yaptımda  rupert:88 li daniel:89 lu emma:90 lı ee ölüm yadigarlarınında tahmini 2010da gösterime girceği sanılıyor ozaman zaten rupert 22  ,daniel 21  emmada 20  olcak bence yaşnaldırmaları okadar zor olmazz (ne araştırma ama  ) (yanlız dikkat ettimde bu konuya baya bi taktımm  ) tebrik ediyorum yani baya uğraşmışsın  bizi aydınlattın sağol  önemli diil arkadaşımm hehe bir kaç parmak işi okadar bide çıkarma işlemi yeteneği  eet bencedde yaparlar bişi onlar yeterki güzel olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
purple_92
Süt
Weasley İs Our King!!
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 25, 2008, 22:23:18 » |
|
evet ya aynı kişiler oynar, nasıl olsa daniel ve rup'ta sakal olacak, emma zaten arada bir 30 yaşındaymış gibi gözüküyo..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 26, 2008, 12:00:18 » |
|
meraklanma yaparlar onlar. o para bende olsun bebeği doksan yaşında die yuttururum adama ne diosun sen.
 katılıyorum:)hem onların şartları türkiye deki gibi değil dünyanın en iyi makyözleriyle çalışabilirler benim asıl merak ettiğim çocukları kimler oynayacak?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emila
Süt
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 26, 2008, 16:28:27 » |
|
bende o şeyi cok düşündüm.dan'ı yaşlandılırlar ama ginny i baska biri oynayabilşir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 27, 2008, 13:32:42 » |
|
Bencede yaşlı birileri oynasın daha inandırıcı olur.
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
cesur_emma
Süt
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 30, 2008, 12:38:15 » |
|
19 yıl sonra ginny ile harry nasıl olurlar acaba?yaşlanmış olacaklar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 30, 2008, 13:27:10 » |
|
Bence o bölmü yapmasınlar hiç gerek yok  sinir oluyorum o son bölüme
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|