Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 04:16:28  

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yetim Çocuğun İntikamı...7. Bölüm (Sonunda)  (Okunma Sayısı 3293 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
_SePeT_
~Süpürgesiz Cadı...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #150 : Temmuz 05, 2008, 16:43:55 »

Lütfen bu tartışma uzamasın!!
milkshake'in buraya baktığını ve ne kadar sinirli olduğunu hissedebiliyorum.Editörler uyuyonuz mu yaaa??
Birdaha laf atmaya ve yukarıdaki gibi iğneleyici bir dil kullanırsan seni bölüm moduna bildiririm haberin olsun!

Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık Dil Çıkaran

Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yetim Çocuğun İntikamı...7. Bölüm (Sonunda)
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 04:16:28 »

Arminas
Michael Phelps - Roger Federer - Kobe Bryant
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #151 : Temmuz 05, 2008, 16:54:50 »

Lütfen bu tartışma uzamasın!!
milkshake'in buraya baktığını ve ne kadar sinirli olduğunu hissedebiliyorum.Editörler uyuyonuz mu yaaa??
Birdaha laf atmaya ve yukarıdaki gibi iğneleyici bir dil kullanırsan seni bölüm moduna bildiririm haberin olsun!

Ne diyebiliriz ki? Sağol Gülümseyen

Arminas
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #152 : Temmuz 11, 2008, 16:15:47 »

KÖTÜ BİR HABER (OLABİLİR Mİ?)

Arkadaşlar kötü bir haberim var. Yani belki. Gülümseyen Hard Disk'im yandı. 7. bölümü eklemek amacıyla eve gelmiştim. Ama bilgisayar açılmadı. Kurtarabilir miyim diye bir bakıcam. Olmazsa baktırıcam. Duruma göre tekrar bir haber vermeye çalışıcam sizlere.

bngi
C.R. & A.A
Köpüklü Kapuçino

BTFC[L]xD.

pirate__angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #153 : Temmuz 11, 2008, 16:30:26 »

Ay ben neler kaçırmışım  Şaşırmış
Ya bence senin hikayen nazara geldi Sırıtan Baksana önce Cafe'den kaldırıcam diyosun sonra Hard Disk yanıyo falan? Bu kadar güzel yazmamalısın  Hede Hödö

Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
Arminas
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #154 : Temmuz 11, 2008, 17:28:55 »

Ay ben neler kaçırmışım  Şaşırmış
Ya bence senin hikayen nazara geldi Sırıtan Baksana önce Cafe'den kaldırıcam diyosun sonra Hard Disk yanıyo falan? Bu kadar güzel yazmamalısın  Hede Hödö

Çok teşekkürler araya bir yorum sıkıştırdığın için. Gülümseyen Bilmiyorum bakıcam. Olmazsa çok güzel yazdığımı düşündüğüm 7. bölüm güme gidicek.

ayriz
~Eskici~
Kakao

HPC Yazarlarının Loncası!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #155 : Temmuz 15, 2008, 14:53:07 »

Uzun zamandır okuyamamıştım hikayeni şimdi en baştan başlayarak hepsini okudum.Hikayen gerçekten güzel ama gözüme batan ve kafamı kurcalayan bazı şeylerde yok değil şöyleki; Zaten diğer yorumunda olayların çok hızlı ilerlediğini söylemiştim.Üzgünüm ama hala bu düşüncedeyim biraz daha olayları ağardan alman çok daha iyi olacaktır.4.bölümle beraber olaylar çok fazla karışmış özelikle Sandıra'nın ailesinin öldüürldüğünü öğrenemsi bilmiyorum ama bana biraz saçma geldi yaşlı bir teyze geliyor böyle böyle bir şeyler anlatıyor hadi diyelim böyle büyük bir tesadüf oldu.Sandırada hemen inanıyor yani isim falan tutsa bile insan biraz düşünür acaba benmiyim araştırır.Birde hoşlandığı çocuk Ray oda bir anda gelmiş gitmiş ben halbuki onlara bu gezide katılır diye düşünüyordum neyse.Gelelim şu seyehat meselesine tamam Sandıra ialesini kimlerin öldürdüğünü neden öldürüldüklerini öğrenmek istiyor.Ama ne biliyim daha olayların içeriğini falan bilmeden adam öldürebiliriz demeler tehlikeli bir yolculuk olacak falan demesi yani direk olarak öldürmeye gidiyorlar gibi geldi bana işi biraccık abarmışsın tamam ailesi öldürülmüş ama birde ailelerine hiçbir şey söylemeden sebepsiz gitmeleri daha çok dikkat çekecektir bunun yerine hep beraber tatile, kampa gidiyoruz diyip gidebilirledi.Yani bilmiyorum ama yetimhaneye gizlice girmeleri falan güzel ve ekşınlı olmuş ama bir şey dikatimi çekti hırsızlık yapıyorlardı yani kafalarına vurdukları polislerin paralarını çalıyorlardı.Buda biraz bana kötü geldi yani Acayip neyse en son bölümde senin dediğin gibi fantastik olmuş biraz ama güzeldi işler gittikçe acayipleşiyor.Esrarengiz notlar, çalışma odaları bunların altından ne çıkacak merak ediyorum doğrusu.Son olarak  yazar sensin ama benimde okurken aciyip diye kaldığım yerlerdi bunlar.Niytim kimseyi kırmak değildir.Olaylar arasında ki bağlantılardan gözüme çarpanlar bu kızında ne çok şey gözüne batmış diyorsundur.ama öyle oldu beğenmediğim yerleri söylemezsem yorumda olma değil mi? neyse çok konuştum galiba tebrikler:)

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
darkkphonix
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

<3 Hayattan Bir Kaç Kelime <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #156 : Temmuz 15, 2008, 17:40:32 »

Bu haftaki şanslı kişiler arasında olmandan dolayı tebrikler (:
Yorumlara qeçsem iyi olur
1.bölüm:İçim acıdı harbi =/ kızların yaşadıkları falan...Anlatım bozuklukları az buz vardı ama açılış olarak qüzel..cümlelerin kısaydı..olan olaylar aşırı derecede hızlı qelişti qeldi qtti hesabı olmuş..
2.bölüm:Yeni bölüme sevindim...Ailesine alışmış qörünüyor...Yeni arkadaşlar çevre derken qüzel..hızında azalma çok az aama gene de olaylar hemencik olup bitmiş...
3.bölüm:İlk görüşte aşk...Ve tesadüfler...Enteresan birazcık "qerçekden beklenecek" olay qibi deqil..O yetim Sandra'nın kendisi olduqunu hemen anlaması birazcık abartı olmuş diye düşünmekteyim...Anlatımdaki farklılıklar göze çarpıyor..Kötü deqil iyiyye qidiş(:
4.bölüm:Dostluqun qerçekden ne olduqunu anlatan ve hikayenin yavaşça dah da karışık işler içine sürüklenmesini tamamen qöstermiş..Gerçekden de işler çok karıştı...Gene gerçekden uzaklaşmalar olmadı deqil...
5.bölüm:Bazı cümleleri anlamadığım için tekrar tekrar okudum...diqerlerine qöre sıkıldıqım ve beqenmediğim bir bölümdü..Heyecan ın artması daha da qüzeldi ona lafım yok...
6.bölüm:Esrarengizlik başlamış çoktan...Heyecanlı bi yerde kalmış ama cidden olaylar çok çok hızlı yahu..yavaş (:

Şimdi mantıqıma uymayan kafama takılan bazı noktalar var..
*Öldürülen bir aile hemde baya baya katliyam gibi olan olay o evin uzun süre araştırma içinde olması qerekmez mi?...Yani qizli odayı bulsunlar demiyorum fakat bahçedeki kulübeyi elbetteki araştırmışlardır evi herşeyi..qizli oda zor buluna bilir bir şey demiyorum ama o bahçedeki kulübe ve sadece 3 kürek hamlesiyle ortaya çıkan kutu..
*O teyzenin o kıza anlatmasında biraz karartılar görüyorum...Ya hikayenin ilerisinde planlı bir anlatma olarak çıkacak ortaya teyzede bir qizem olacak ya da sıradan bir teyze sadece "o" anısını anlatmış qelmiş qitmiş diyeceqiz...

sayqıLar..bu soruları aydınlatırsan memnun olrurum (:

Hayattan Bir Kaç Kelime..
3nokta (...) darkkphonix..
Arminas
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #157 : Temmuz 15, 2008, 19:16:12 »

Uzun zamandır okuyamamıştım hikayeni şimdi en baştan başlayarak hepsini okudum.Hikayen gerçekten güzel ama gözüme batan ve kafamı kurcalayan bazı şeylerde yok değil şöyleki; Zaten diğer yorumunda olayların çok hızlı ilerlediğini söylemiştim.Üzgünüm ama hala bu düşüncedeyim biraz daha olayları ağardan alman çok daha iyi olacaktır.4.bölümle beraber olaylar çok fazla karışmış özelikle Sandıra'nın ailesinin öldüürldüğünü öğrenemsi bilmiyorum ama bana biraz saçma geldi yaşlı bir teyze geliyor böyle böyle bir şeyler anlatıyor hadi diyelim böyle büyük bir tesadüf oldu.Sandırada hemen inanıyor yani isim falan tutsa bile insan biraz düşünür acaba benmiyim araştırır.Birde hoşlandığı çocuk Ray oda bir anda gelmiş gitmiş ben halbuki onlara bu gezide katılır diye düşünüyordum neyse.Gelelim şu seyehat meselesine tamam Sandıra ialesini kimlerin öldürdüğünü neden öldürüldüklerini öğrenmek istiyor.Ama ne biliyim daha olayların içeriğini falan bilmeden adam öldürebiliriz demeler tehlikeli bir yolculuk olacak falan demesi yani direk olarak öldürmeye gidiyorlar gibi geldi bana işi biraccık abarmışsın tamam ailesi öldürülmüş ama birde ailelerine hiçbir şey söylemeden sebepsiz gitmeleri daha çok dikkat çekecektir bunun yerine hep beraber tatile, kampa gidiyoruz diyip gidebilirledi.Yani bilmiyorum ama yetimhaneye gizlice girmeleri falan güzel ve ekşınlı olmuş ama bir şey dikatimi çekti hırsızlık yapıyorlardı yani kafalarına vurdukları polislerin paralarını çalıyorlardı.Buda biraz bana kötü geldi yani Acayip neyse en son bölümde senin dediğin gibi fantastik olmuş biraz ama güzeldi işler gittikçe acayipleşiyor.Esrarengiz notlar, çalışma odaları bunların altından ne çıkacak merak ediyorum doğrusu.Son olarak  yazar sensin ama benimde okurken aciyip diye kaldığım yerlerdi bunlar.Niytim kimseyi kırmak değildir.Olaylar arasında ki bağlantılardan gözüme çarpanlar bu kızında ne çok şey gözüne batmış diyorsundur.ama öyle oldu beğenmediğim yerleri söylemezsem yorumda olma değil mi? neyse çok konuştum galiba tebrikler:)

Çok teşekkürler yorumun ve bu şekilde uzun bir yorum yaptığın için. Gülümseyen

Evet hızlı gelişmesi olayına bu aralar ben de kafamı taktım. Artık uzun uzun düşünmeye çalışıyorum her bölümde. Ama ciddi anlamda kolay kolay olmuyor. Araya bir şeyler eklemek. Yani en azından ben o şekilde yapıyorum her neyse.

Dilenci konusunda şunu söylemeliyim ki Sandra inanmıyor. Sadece tereddütte kalıyor 'olabilir mi?' diye. Zaten yetimhaneye o yüzden gidiyorlar. Ayrıca Ray'in tamamen gittiğini kim söyledi?

Kamp... Tatil... Aklıma gelmedi değil. Zaten çok değiştirdim kafamda o bölümü ama vazgeçtim kamp konusundan. Tatil konusu zaten bir anlık gelmişti aklıma. Gülümseyen

Niyetinin kimseyi kırmak olmadığını biliyorum. Ki zaten kırmadın da. Gülümseyen

Teşekkürler yorumun için...

Bu haftaki şanslı kişiler arasında olmandan dolayı tebrikler (:
Yorumlara qeçsem iyi olur
1.bölüm:İçim acıdı harbi =/ kızların yaşadıkları falan...Anlatım bozuklukları az buz vardı ama açılış olarak qüzel..cümlelerin kısaydı..olan olaylar aşırı derecede hızlı qelişti qeldi qtti hesabı olmuş..
2.bölüm:Yeni bölüme sevindim...Ailesine alışmış qörünüyor...Yeni arkadaşlar çevre derken qüzel..hızında azalma çok az aama gene de olaylar hemencik olup bitmiş...
3.bölüm:İlk görüşte aşk...Ve tesadüfler...Enteresan birazcık "qerçekden beklenecek" olay qibi deqil..O yetim Sandra'nın kendisi olduqunu hemen anlaması birazcık abartı olmuş diye düşünmekteyim...Anlatımdaki farklılıklar göze çarpıyor..Kötü deqil iyiyye qidiş(:
4.bölüm:Dostluqun qerçekden ne olduqunu anlatan ve hikayenin yavaşça dah da karışık işler içine sürüklenmesini tamamen qöstermiş..Gerçekden de işler çok karıştı...Gene gerçekden uzaklaşmalar olmadı deqil...
5.bölüm:Bazı cümleleri anlamadığım için tekrar tekrar okudum...diqerlerine qöre sıkıldıqım ve beqenmediğim bir bölümdü..Heyecan ın artması daha da qüzeldi ona lafım yok...
6.bölüm:Esrarengizlik başlamış çoktan...Heyecanlı bi yerde kalmış ama cidden olaylar çok çok hızlı yahu..yavaş (:

Şimdi mantıqıma uymayan kafama takılan bazı noktalar var..
*Öldürülen bir aile hemde baya baya katliyam gibi olan olay o evin uzun süre araştırma içinde olması qerekmez mi?...Yani qizli odayı bulsunlar demiyorum fakat bahçedeki kulübeyi elbetteki araştırmışlardır evi herşeyi..qizli oda zor buluna bilir bir şey demiyorum ama o bahçedeki kulübe ve sadece 3 kürek hamlesiyle ortaya çıkan kutu..
*O teyzenin o kıza anlatmasında biraz karartılar görüyorum...Ya hikayenin ilerisinde planlı bir anlatma olarak çıkacak ortaya teyzede bir qizem olacak ya da sıradan bir teyze sadece "o" anısını anlatmış qelmiş qitmiş diyeceqiz...

sayqıLar..bu soruları aydınlatırsan memnun olrurum (:

Öncelikle hem yorumun için hem de tebriğin (Gülümseyen) için teşekkürler.

Bölüm bölüm ayırmışsın yorumlarını ama genelde hepsi tek bir şeye bakıyor gibi geldi bana: Olayların hızlı gelişmesi.

Bu konuda sayısız eleştiri geldi bana. İleriki bölümde elimden geleni yapmaya çalışacağıma emin olabilirsin(iz).

Mantığına uymayan noktalardan ilkine gelirsem ya da gelmesem daha iyi olur spoiler vermek istemem. İleriki bölümde bahsedecektim ve kimse sormadı diye seviniyordum bir yandan ama sen sordun. Gülümseyen

Teyzeyle ilgili ne diyeceğimi bilmiyorum yine spoiler vermek istemiyorum demeliyim sadece galiba. Kusura bakma.

Yorumun için teşekkürler...Gülümseyen
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2008, 19:41:06 Gönderen: bruww » Logged

rockçıkız
Sevgüüü =)
Demleme Çay

Yalnızım Yalnızsın Yalnızız...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #158 : Temmuz 17, 2008, 22:03:47 »

Ayrıntılarıyla ben beğendm taki bu bölüme kadar ama devamınıda bekliorz kubi hataların elbette olcak herşeyi süper yazıcaz die bişi yok nesem uzatmayayım ama son olarak ben diorm ya işte yapamam bu hikaye işini   Dil Çıkaran  Utanmış  Sırıtan

♥|| The Mannaq pRincesS ||♥

DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #159 : Temmuz 18, 2008, 00:07:12 »

Çok hoş bir hikaye.Uzun zamandır bir hikayeyi bu kadar ilgiyle okudum.Tebrik ediyorum...
Sonra yapıcı eleştirilere gelelim  Aww Bence biraz betimleme yapmalısın,bu benim fikrim ama denemekten zarar gelmez  Göz Kırpan
Gençlerin kalkıştıkları iş çok "hayali" duruyor yani adam öldürmek,eğitim almak falan..Ama bunu karakterlerin toyluğundan( Hede Hödö )  kaynaklandığını düşünüyorum  Gülümseyen

Vay ilk defa böyle yorum yaptım  Sırıtan

Arminas
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #160 : Temmuz 18, 2008, 10:26:08 »

Ayrıntılarıyla ben beğendm taki bu bölüme kadar ama devamınıda bekliorz kubi hataların elbette olcak herşeyi süper yazıcaz die bişi yok nesem uzatmayayım ama son olarak ben diorm ya işte yapamam bu hikaye işini   Dil Çıkaran  Utanmış  Sırıtan

Sağol yorumun için. Denesen yaparsın aslında. Ama konu bulmak zor. Bir ana tema bulduktan sonra uzun uzun düşün. Gerisi zaten geliyor. Gülümseyen

Çok hoş bir hikaye.Uzun zamandır bir hikayeyi bu kadar ilgiyle okudum.Tebrik ediyorum...
Sonra yapıcı eleştirilere gelelim  Aww Bence biraz betimleme yapmalısın,bu benim fikrim ama denemekten zarar gelmez  Göz Kırpan
Gençlerin kalkıştıkları iş çok "hayali" duruyor yani adam öldürmek,eğitim almak falan..Ama bunu karakterlerin toyluğundan( Hede Hödö )  kaynaklandığını düşünüyorum  Gülümseyen

Vay ilk defa böyle yorum yaptım  Sırıtan

Teşekkürler. Betimlemeye az önem gösterdiğimin farkındayım. (Hangi dayım? Bi kaç günlük burdayım. Gülümseyen Gülümseyen ) (Tamam kötüydü söylemenize gerek yok. Gülümseyen )

Evet hayali duruyo ve nedenini doğru tahmin etmişsin.

Yorumlar için sağolun.

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #161 : Temmuz 22, 2008, 02:36:05 »

Eline sağlık öncelikle Aww İlk 3 bölümü okudum. Biraz noktalama hataları vardı ve yazıdaki geçişler çok hızlı yapılmıştı. Tasvir yoktu pek. Zayıf geldi bana biraz Gözlerini Deviren Yani olayları hızlandırmak yerine açarak daha uzun bir şekilde anlatsan çok daha güzel olur. Gözlerini Deviren Daha çok betimleme de yaparsan daha güzel olur Aww  Tabi bunlar daha ilk bölümler olduğundan doğaldır, eminim ilerideki bölümler çok daha güzeldir. Konusuna gelince değişik geldi ama daha çok başlarda olduğum için pek yorum yapamıyorum o konuda. Yeniden eline sağlık Aww
« Son Düzenleme: Temmuz 22, 2008, 02:39:18 Gönderen: holy_solemn » Logged

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
Arminas
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #162 : Temmuz 22, 2008, 09:46:11 »

Teşekkürler yorumun için. Betimlemeye 7. bölümden sonra baya önem vermeye başlıcam.

DUYURU:

Benim Hard Disk'im yandığını biliyosunuz bir çoğunuz. :] Bu sebeple Hard Disk'imi İstanbul'a göndermiştim hiç değilse içindekilerin kurtarılabir mi diye. Bir akrabamın aracaılığıyla tabi. Aldığım habere göre içindekiler kurtarılamamış. Gerçi ben hala bunu o bahsettiğim akrabamın bir oyunu olduğunu düşünüyorum. Umarım öyledir. Değilse de sanırım 7. bölümü baştan yazıcam.

bngi
C.R. & A.A
Köpüklü Kapuçino

BTFC[L]xD.

pirate__angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #163 : Temmuz 22, 2008, 11:10:30 »

Hadi ya, geçmiş olsun, inşallah şaka yapıyodur Hede Hödö
Değilse de sağlık olsun, bekliyoruz.. Sırıtan

Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
Camellia
~ginny hhr değil Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

13-DEMON 13-LEAD >>CoLT<<

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #164 : Temmuz 22, 2008, 11:15:54 »

Hadi ya, geçmiş olsun, inşallah şaka yapıyodur Hede Hödö
Değilse de sağlık olsun, bekliyoruz.. Sırıtan

Katılıyorum Ağlayan

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12   Yukarı git