Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 11, 2008, 04:11:37
Duyurular
:
Harry Potter Cafe'e de
MySpace
'de!
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
(Moderatör:
Arna Belorn
) / Konu:
Yetim Çocuğun İntikamı...8. Bölüm | 29.08.08
Sayfa:
1
...
7
8
9
[
10
]
11
12
13
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Yetim Çocuğun İntikamı...8. Bölüm | 29.08.08 (Okunma Sayısı 4092 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso
~Everything is something happened...
Ynt: Yetim Çocuğun İntikamı...Önemli Duyuru.
«
Yanıtla #135 :
Temmuz 04, 2008, 15:31:25 »
Kubilay bu yaptığına bir anlam veremedim doğrusu.Biri mi çaldı hikayeyi,yoksa sana saygısızca birşey mi yaptık?
Eğer kapatma sebebin yukarıdaki kötü eleştiriyse pes! diyorum.Elbette kötü yorumlarda alacaksın,ama arkadaşta biraz ayıp etmiş doğrusu.İğneleyici bir dil kullanmış,yazık.
Bence kötü eleştiriler seni daha da güçlendirmelidir.Bence bölümler ilerledikçe kendi geliştiriyorsun Kubi.Bu iyi birşey.Yorumları dikkate almalısın,hem yorum almayan yazar da olamaz zaten
Sen bana derdini anlatsana yavv (Ö.M Ya da msn olabilir)
Bu arada kendin kilitleyip silebiliyorsun bilmem farkettin mi ama
Tvilaylay lomm
Olimpiyat Ateşinden Masallar
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Yetim Çocuğun İntikamı...8. Bölüm | 29.08.08
«
Eklendi:
Ekim 11, 2008, 04:11:37 »
Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi
EdweLLa
«
Yanıtla #136 :
Temmuz 04, 2008, 16:45:14 »
kubi ya nolur bırakma ben seni nasıl mors ettiysem sende onu mort ettsen bırakırsan ben ağlarım ya çok güzel hikayeydi
ben çok seviyordum ama neden bırakıyorsun ki? yaa oof sinirim bozuldu biri bana mendil getirsin ühüü
(göstermek/gizlemek için tıkla)
aslında daha başka şeyler yazmıştım da meryem uyarı ala bilirsin diye sil demişti ben sana msn den söylerim
yaa kubi ben sna hep ellerine sağğlık demek istiyorum
sakın bırakma nolur ya bir kişi yüzünden gerçekten bırakılmaz bak örnek al bira benden ben bıraktımmı
ühüü
«
Son Düzenleme: Temmuz 04, 2008, 17:01:57 Gönderen: ginny hhr
»
But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away
Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata
Mary Winchester <3
«
Yanıtla #137 :
Temmuz 04, 2008, 17:03:22 »
Arkadaşlar bir kişi yorum yapmış hepiniz onla uğraşıyorsunuz (Aynı bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış gibi bişi oldu -milkshake sana deli demiyorum yanlış anlama
-) Açıkçası ben hikayeni okumuyordum kubi ama bitireceğine gerçekten üzüldüm. Bir tane kötü yorum için onca okurunu hiçe saymanı beklemezdim.
Kıılmış olabilirsin doğal, ben de olsam ben de kırılırım çünkü gerçekten kırıcı. Arkadaşımız daha düşünceli olabilirdi. Fikirlerini daha nazik bir şekilde söyleyebilirdi ya da en kötü ihtimalle, kötü etkileneceğini düşünüp mesajını buraya değil sana ö.m yoluyla atabilirdi. Neyse olan olmuş; kin tutmaya, kavga etmeye, gerginlik yaratmaya ve hikayeyi bitirmeye hiç gerek yok. Devam edeceğini umuyorum çünkü benim tanıdığım kubilay devam ederdi...
...Love...
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata
Ateşten gelen ruh...
«
Yanıtla #138 :
Temmuz 04, 2008, 21:31:45 »
Öncelikle hikayeyi henüz okuyamadığımı ve en kısa zamanda okuyacağımı belirteyim, buna rağmen hikayeye şöyle bir göz atma imkanım oldu ama ayrıntılara giremedim. Bir başka söyleyeceğim, ya da kendimi söylemek zorunda hissettiğim şey, aşağıda alıntıladığım yazıdır. Lütfen kimse bu yazacaklarımdan tartışma çıkarma amacı güttüğümü ya da arkadaşa cevap vererek ortamı germeyi amaçladığımı düşünmesin. Sadece birkaç şey söyleme gereği hissettim, çünkü yazı beni oldukça etkiledi.
Alıntı sahibi: milkshake üzerinde Temmuz 03, 2008, 16:04:51
üzgünüm ama karakterin geçmişi çok "çakma harry" olmuş. Ailesinin ölmesi ve ona söylenen yalan... Girişte düzen yok çok hızlı. Buna rağmen girşten sonra olaylar birden gelişiyor... Seattle da geçmesi olayların biraz garip... Seattle hakkında ne biliyorsun ki yazasın? ve abartılı bir ceza... bu cezanın abartılı olması sanırım cezayı veren karakterin değil, o karakteri yaratanın sorunlu olmasından kaynaklanıyor... İyi yazılar dilerim biraz daha özgün olursunuz umarım, ( yada olmuşsunuzdur 1. bölüm sonrasında) başarılar...
Öncelikle eleştirinizi okuduktan sonra aklımda birtakım sorular oluştu.Bunlardan en önemlisi şu:
Eleştiri yapan kişinin amacının yazarı daha iyiye götürmek olmasıysa, neden bu eleştirilerin yanında öneride de bulunmadınız? Zaten eleştirinin amacı da bu değil midir?
Benim bildiğim kadarıyla, yorum yazan kişi gelir, yazının iyi/kötü yanlarını uygun bir üslupla söyler ve yazara diğer bölümde ne yaparsa veya ne yapmazsa daha iyi olacağını gösterir. Örneğin;
"Buna rağmen girişten sonra olaylar birden gelişiyor."
yazdıktan sonra,
"Girişte biraz bilgi vermen ve olayları yavaş anlatman hikayenin güçlenmesini sağlayacaktır."
tarzı bir öneri yazılır ve yazarın kendisini geliştirmesi için yardımcı olunur. Ama sizin yorumunuza baktığımda gördüğüm tek şey -ne yazık ki- , yazarın moralini düşüren -ki ben bu yazıyı okudum ve moralim gerçekten bozuldu- bir eleştiri benzeri yazıdır. Bu yazıya bir
"eleştiri benzeri"
dememin sebebi de yazının bir eleştiri niteliğine sahip olmaması, tamamen iğneleyici bir anlatımla yazarı yazmaya teşvik etmek şöyle dursun, yazarın yazma isteğini ortadan kaldıracak bir yazı olmasıdır.
"Seattle hakkında ne biliyorsun ki yazasın?"
demişsiniz. Arkadaşın ne bilip bilmediğini bilemem ama belki de ilerki bölümlerde Seattle hakkında bilgi sahibi olacaktık... Bunu düşünmesek bile sonuçta bu hayal ürünü. İnsan istediği şeyi yapmakta özgür ve arkadaşım olayların Seattle'da yaşanmasına karar vermiş.
Şimdi diyeceksiniz ki, bir yazar yazacağı yer hakkında bilgi sahibi olduktan sonra yazmaya başlamalı. Ben de bunu kafamda düşündüm ve şöyle cevap verdim: Bu zamana kadar bilgi sahibi olmamışsa (ki bilgisi var mı bilmiyorum), diğer bölümleri yazarken araştırma da yapar ve bilgi sahibi olur. Ben, Bulgaristan ya da Sofya ya da Razgrad hakkında şu an bilgi sahibi değilim ama kendi hikayemde bölüm sırası oraya gelince araştırma yapacağım.
Kısaca demek istediğim şu: Lütfen eleştiri yapacaksak,
eleştiri tanımına uyarak
yazılar yazalım ve arkadaşlarımızın moraliniz bozacak, onları yazı yazmaktan soğutacak şekilde yazılar yazmayalım. Burada arkadaşımın morali bozuldu mu bilemem ama ben yorumunuzu okuduktan sonra bir an ürperdim ve bu yorum benim hikayeme farklı bir şekilde yazılmış olsaydı, inanın içimde diğer bölümü yazmak için bir bir şevk kalmazdı. Bunu söylememdeki sebep, yanılıyor olma ihtimalim olsa da, arkadaşın hikayesini bitirmesindeki etkenin sizin yazınız olacağını düşünmem. Saygılar.
«
Son Düzenleme: Temmuz 04, 2008, 21:43:32 Gönderen: Feanor Tasartir
»
Albus Dumbledore
ve
Gellert Grindelwald
arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi,
Düşünseli'den Gerçekler
'de...
Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi
EdweLLa
«
Yanıtla #139 :
Temmuz 04, 2008, 22:11:21 »
Alıntı sahibi: Feanor Tasartir üzerinde Temmuz 04, 2008, 21:31:45
Öncelikle hikayeyi henüz okuyamadığımı ve en kısa zamanda okuyacağımı belirteyim, buna rağmen hikayeye şöyle bir göz atma imkanım oldu ama ayrıntılara giremedim. Bir başka söyleyeceğim, ya da kendimi söylemek zorunda hissettiğim şey, aşağıda alıntıladığım yazıdır. Lütfen kimse bu yazacaklarımdan tartışma çıkarma amacı güttüğümü ya da arkadaşa cevap vererek ortamı germeyi amaçladığımı düşünmesin. Sadece birkaç şey söyleme gereği hissettim, çünkü yazı beni oldukça etkiledi.
Alıntı sahibi: milkshake üzerinde Temmuz 03, 2008, 16:04:51
üzgünüm ama karakterin geçmişi çok "çakma harry" olmuş. Ailesinin ölmesi ve ona söylenen yalan... Girişte düzen yok çok hızlı. Buna rağmen girşten sonra olaylar birden gelişiyor... Seattle da geçmesi olayların biraz garip... Seattle hakkında ne biliyorsun ki yazasın? ve abartılı bir ceza... bu cezanın abartılı olması sanırım cezayı veren karakterin değil, o karakteri yaratanın sorunlu olmasından kaynaklanıyor... İyi yazılar dilerim biraz daha özgün olursunuz umarım, ( yada olmuşsunuzdur 1. bölüm sonrasında) başarılar...
Öncelikle eleştirinizi okuduktan sonra aklımda birtakım sorular oluştu.Bunlardan en önemlisi şu:
Eleştiri yapan kişinin amacının yazarı daha iyiye götürmek olmasıysa, neden bu eleştirilerin yanında öneride de bulunmadınız? Zaten eleştirinin amacı da bu değil midir?
Benim bildiğim kadarıyla, yorum yazan kişi gelir, yazının iyi/kötü yanlarını uygun bir üslupla söyler ve yazara diğer bölümde ne yaparsa veya ne yapmazsa daha iyi olacağını gösterir. Örneğin;
"Buna rağmen girişten sonra olaylar birden gelişiyor."
yazdıktan sonra,
"Girişte biraz bilgi vermen ve olayları yavaş anlatman hikayenin güçlenmesini sağlayacaktır."
tarzı bir öneri yazılır ve yazarın kendisini geliştirmesi için yardımcı olunur. Ama sizin yorumunuza baktığımda gördüğüm tek şey -ne yazık ki- , yazarın moralini düşüren -ki ben bu yazıyı okudum ve moralim gerçekten bozuldu- bir eleştiri benzeri yazıdır. Bu yazıya bir
"eleştiri benzeri"
dememin sebebi de yazının bir eleştiri niteliğine sahip olmaması, tamamen iğneleyici bir anlatımla yazarı yazmaya teşvik etmek şöyle dursun, yazarın yazma isteğini ortadan kaldıracak bir yazı olmasıdır.
"Seattle hakkında ne biliyorsun ki yazasın?"
demişsiniz. Arkadaşın ne bilip bilmediğini bilemem ama belki de ilerki bölümlerde Seattle hakkında bilgi sahibi olacaktık... Bunu düşünmesek bile sonuçta bu hayal ürünü. İnsan istediği şeyi yapmakta özgür ve arkadaşım olayların Seattle'da yaşanmasına karar vermiş.
Şimdi diyeceksiniz ki, bir yazar yazacağı yer hakkında bilgi sahibi olduktan sonra yazmaya başlamalı. Ben de bunu kafamda düşündüm ve şöyle cevap verdim: Bu zamana kadar bilgi sahibi olmamışsa (ki bilgisi var mı bilmiyorum), diğer bölümleri yazarken araştırma da yapar ve bilgi sahibi olur. Ben, Bulgaristan ya da Sofya ya da Razgrad hakkında şu an bilgi sahibi değilim ama kendi hikayemde bölüm sırası oraya gelince araştırma yapacağım.
Kısaca demek istediğim şu: Lütfen eleştiri yapacaksak,
eleştiri tanımına uyarak
yazılar yazalım ve arkadaşlarımızın moraliniz bozacak, onları yazı yazmaktan soğutacak şekilde yazılar yazmayalım. Burada arkadaşımın morali bozuldu mu bilemem ama ben yorumunuzu okuduktan sonra bir an ürperdim ve bu yorum benim hikayeme farklı bir şekilde yazılmış olsaydı, inanın içimde diğer bölümü yazmak için bir bir şevk kalmazdı. Bunu söylememdeki sebep, yanılıyor olma ihtimalim olsa da, arkadaşın hikayesini bitirmesindeki etkenin sizin yazınız olacağını düşünmem. Saygılar.
Aytaç bir numarasın yaa harikaydı çok yaşa
bence arkadaş yorum yapmamış milkshake bak senin için araştırıp buldum:
YORUM
Ve en önemli başlık. Tamamen bilgilendiniz, aydınlandıysanız ve de artık senaryoları okumaya geçmek istiyorsanız, burayı dikkate almanız tavsiye olunur.
Bu yazıyı ben yıllarca yazdım, milyonlarca kez tekrarladım artık bunun son olmasını umut ediyorum. Eski yazılarımdan alıntılar alarak, şu anda sizlerden neler istediğimi sıralayacağım
Neler demişim bakalım.
Nedir peki bu yorum olayı neden bu kadar önemli? Neyin nesi? Hemen başlayalım:
1) Bir sanatçı için alkış neyse bir senarist için yorum da odur! Bu kadar emek ve zaman harcanarak yazılan bu senaryolar eğer sizi de güldürebiliyor, eğlendirebiliyor, heyecanlandırıp, duygu seline boğabiliyorsa, aynı şeyleri minnacık da olsa bizim de yaşamamızı istemez misiniz?
2) "Çok şahane olmuş çok süper olmuş şak şak şak bravooo vallahiiii süpersiniiiz!!!" şeklinde bir yorum sizce başarılı mı??? Bizce değil! (LOL yeteri kadar yıkama yağlama yok falan..) Bizim yorumdan anladığımız, gerçekten yıkama yağlama, yağcılarda inecek var vesaire tarzında bir şey değil! Eğer yorum yapıyorsanız, bize gerçekten senaryoyu anladığınızı ve varsa sorularınızın, teorilerinizin olduğunu, bu konuda en azından düşündüğünüzü göstermeniz lazım! LOL söylendiği kadar zor değil
Peki bir yorumcu ne yapmalı ne yapmamalı?
1) Aslaaa.... aslaaaa.... otuz beş satır kopyalayıp altına "Evet! Süper!" yazmayın!!!
)) LOL inanamazsınız bu kadar offladığımız başka bir yorum türü daha yok.
2) Soru sormaktan, fikirlerinizi beyan etmekten, teori üretmekten, hatta elinizden geldiğince bizi yönlendirmekten ("Ben ille de X pembe ceket giysin istiyorum, mutlaka giymeli çünkü eminim ki ona çok yakışır, gözlerini ortaya çıkarır hem de senaryonun gidişatına göre süper olur vs vs" şeklinde) korkmayın
) Bu bizi dehşet eğlendirir ve sevindirir, hatta eğer tahminleriniz doğruysa gizlice sizi yan tarafa da alabiliriz.. (gel sen şöyle gel..)
3) Nefret mi ettiniz? Negatif enerji mi saçıyorsunuz? Öyle ölümüne kan kin ve nefret dolusunuz ki patlayacak mısınız? Lütfen bizden çıkarmayın!!
)) Karşı tarafa saygılı ve yapıcı bir eleştiri her zaman makbul olandır.
al oku bak bakalım yorum bnasıl yapıloyormuş umarım yakında hikaye yazarsın ama bu seni rencide edeceğim anlamına gelmiyor hatalarını kubi ye yaptığın gibi seninbde bu şekilde yüzüne vurma ihtimalim var kusura bakma ama bu fici ben yazmıyorum sadece okuyorum benim bile sinirlerimi bozdu kim bilir yazarın kini nasıl bozmuştur bizim için tekrar dönve bir bak yorum mu yapmışsın yoksa çocuğu rencide mi etmişsin cidden sinirim bozuldu hatta 2. mesajımı yazarken (hikaye benim olmadığı halde) sinirden gözlerim doldu lütfen daha dikkatli yazalım yorumlarımızı
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata
Ateşten gelen ruh...
«
Yanıtla #140 :
Temmuz 04, 2008, 22:23:05 »
Teşekkür ederim Şevval
. Ben orada, arkadaşın yazısını eleştirerek ona nasıl eleştiri yaptığımı gösterdim. Umarım yanlış anlaşılmam başkaları tarafından ki bunu yazımın başında belirtmiştim.
Ayrıca paylaştığın yazının son kısmını okuduğumda söylediğim konuda haklı olduğumu gördüm.
"Karşı tarafa saygılı ve yapıcı bir eleştiri her zaman makbul olandır..."
. Eh, benim de anlatmak istediğim buydu zaten
.
Albus Dumbledore
ve
Gellert Grindelwald
arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi,
Düşünseli'den Gerçekler
'de...
rockçıkız
the JokeR!
Demleme Çay
Herşeyden önce ben değiştim..
«
Yanıtla #141 :
Temmuz 04, 2008, 22:41:36 »
Bnm bildiğim kubi 1 kişinin yorumu yüzünden saçmalık yapıp bu işi bitirmez bnce milkshake arkdaşımızda ona bu konuda yardımcı olmaya çalışmış ama güzel bi diile anlatamamış bende kubinin yerinde olsam böle olurdum ama pes etmekle bişi olmuo burda çoğu kişi ve ben dahil severek okuorz pes etme bence
NarNia..
Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi
EdweLLa
«
Yanıtla #142 :
Temmuz 04, 2008, 22:56:52 »
Alıntı sahibi: rockçıkız üzerinde Temmuz 04, 2008, 22:41:36
Bnm bildiğim kubi 1 kişinin yorumu yüzünden saçmalık yapıp bu işi bitirmez bnce milkshake arkdaşımızda ona bu konuda yardımcı olmaya çalışmış ama güzel bi diile anlatamamış bende kubinin yerinde olsam böle olurdum ama pes etmekle bişi olmuo burda çoğu kişi ve ben dahil severek okuorz pes etme bence
evet arkadaş belki ilk yorumunu yapıyo pek bi bilgisi olmaya bilir
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata
Ateşten gelen ruh...
«
Yanıtla #143 :
Temmuz 04, 2008, 23:00:12 »
Haklısın tabii ki ama ben Kubilay hikayesini bıraksa da bırakmasa da bunu yazacaktım. Çünkü gerçekten -kimse kusura bakmasın ama- moral bozucu bir yazı, en azından benim moralim bozuldu. Ayrıca arkadaşın ilk kez eleştiri yaptığını sanmıyorum, öyle ki ayrıntıları iyi yakalamış ve bunu yazısında belirtmiş zaten.
Albus Dumbledore
ve
Gellert Grindelwald
Düşünseli'den Gerçekler
'de...
Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi
EdweLLa
«
Yanıtla #144 :
Temmuz 04, 2008, 23:13:52 »
Alıntı sahibi: Feanor Tasartir üzerinde Temmuz 04, 2008, 23:00:12
Haklısın tabii ki ama ben Kubilay hikayesini bıraksa da bırakmasa da bunu yazacaktım. Çünkü gerçekten -kimse kusura bakmasın ama- moral bozucu bir yazı, en azından benim moralim bozuldu. Ayrıca arkadaşın ilk kez eleştiri yaptığını sanmıyorum, öyle ki ayrıntıları iyi yakalamış ve bunu yazısında belirtmiş zaten.
zaten spr ötesi yazma gibi bir şey olamaz kaç yaşındayizki bizi jkr yle yada diğer yazarlarla kıyaslıyo hıh
rockçıkız
the JokeR!
Demleme Çay
Herşeyden önce ben değiştim..
«
Yanıtla #145 :
Temmuz 05, 2008, 12:59:04 »
Kubinin böle güzel bi hikaye yazması bile çok ii bence ben onu bile yapamıorm dermişimm
NarNia..
Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi
EdweLLa
«
Yanıtla #146 :
Temmuz 05, 2008, 13:06:46 »
Alıntı sahibi: rockçıkız üzerinde Temmuz 05, 2008, 12:59:04
Kubinin böle güzel bi hikaye yazması bile çok ii bence ben onu bile yapamıorm dermişimm
kubiiiiiiiii online ol Allahını seversen duy bu okurlarının hikayenin hayranlarının sesiniii
ehe ehe bırakırsan senin için çok kötü olur toplarım büttün ladyleri haaa
Anka_kuşu
Mrs. Cullen Melike-Edward
Demleme Çay
Artık Mrs. Cullen'ım
«
Yanıtla #147 :
Temmuz 05, 2008, 13:43:30 »
Güzel olmuş. Dewamını bekliyoruz
Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
*Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!
Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
milkshake
HeMdE çİLeKLi =)
Krema
HPC HPC HPC ayy çok özledim yhaa^^
«
Yanıtla #148 :
Temmuz 05, 2008, 16:08:15 »
Alıntı sahibi: bruww üzerinde Temmuz 04, 2008, 12:57:28
Madem ilk bölümden saçmaladığımı düşündün neden devamını da okuyup yorum yapmak gibi bir zahmete katlandınki.
devamı derken kasttettiğin diğer bölümlerse, diğerlerini okumadım. 1. bölümün devamını niye okudun diyorsan sennde dediğin gibi daha ne kadar saçmaladığını (?) görmek için okudum. Yorum yapmadım, düşüncelerimi söyledim sadece
Alıntı sahibi: ron!_hermione! üzerinde Temmuz 04, 2008, 15:28:49
milkshake'ın bence ruhsal bozukluğu var senin deil
!!!
işi şaka gibi gösterip hakarek ettiğinin farkındasındır umarım...
Alıntı sahibi: Feanor Tasartir üzerinde Temmuz 04, 2008, 21:31:45
Eleştiri yapan kişinin amacının yazarı daha iyiye götürmek olmasıysa, neden bu eleştirilerin yanında öneride de bulunmadınız? Zaten eleştirinin amacı da bu değil midir?[/b]
Benim bildiğim kadarıyla, yorum yazan kişi gelir, yazının iyi/kötü yanlarını uygun bir üslupla söyler ve yazara diğer bölümde ne yaparsa veya ne yapmazsa daha iyi olacağını gösterir.
ben ne eleştri yaptım, ne de yorum. Sadece okuduğumda gördüklerimi yazdım... Bence bunu bilmiyordunuz... yine de neyse... bu arada hikayeye yönelik yorumunuz çok optimist kokuyor...
Alıntı sahibi: ginny hhr üzerinde Temmuz 04, 2008, 22:11:21
bence arkadaş yorum yapmamış milkshake bak senin için araştırıp buldum:
boşuna araştırmışsın... yorum yada eleştri yapmadım, gördüğümü söyledim...
bu arada olayın bu kadar uzayacaığını bilsem boşuna yazmadım...
«
Son Düzenleme: Temmuz 05, 2008, 16:09:33 Gönderen: milkshake
»
Arminas
seviyorum sormadan..!
Has Türk Kahvesi
Çoğunluğun İyilği İçin
«
Yanıtla #149 :
Temmuz 05, 2008, 16:30:51 »
Öncelikle şunu söylemeliyim ki bir kaç gündür günde 1-2 saatten fazla online olamıyodum. Malum "YaZLıK MoD". Ve hemen hepinize cevaplarımı verim.
Teşekkürler... Teşekkürler... Hepinize sonsuz teşekkürler.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki hikayeyi bırakmıyorum sadece buraya eklememeye karar vermiştim. Sağolun sizler ve kuzenimin öldürücü bakışları beni bir akşam da bu kararımdan vazgeçirdi. Bu kararı vermemin sebebiyse "milkshake" arkadaşımızın yaptığı yorum değil. Bir çok kişi beni tanıyo burda. Zaten yorumlarında da belirtmişler. Bir kişi beğenmedi diye devam etmeyecek ve eklemeyecek değilim. Asıl derdim "Ziyaretçi"'lerin yazıyı çalması. Keşke kapatılsaydı bu bölüm ama kapatılmadı. Şimdi hepinize tek tek cevap vermeye çalışıcam.
ron!_hermione!'nin yorumuna cevabımı zaten verdim yukarıda. Bir zahmet artık.
Alıntı sahibi: _SePeT_ üzerinde Temmuz 04, 2008, 15:31:25
Kubilay bu yaptığına bir anlam veremedim doğrusu.Biri mi çaldı hikayeyi,yoksa sana saygısızca birşey mi yaptık?
Eğer kapatma sebebin yukarıdaki kötü eleştiriyse pes! diyorum.Elbette kötü yorumlarda alacaksın,ama arkadaşta biraz ayıp etmiş doğrusu.İğneleyici bir dil kullanmış,yazık.
Bence kötü eleştiriler seni daha da güçlendirmelidir.Bence bölümler ilerledikçe kendi geliştiriyorsun Kubi.Bu iyi birşey.Yorumları dikkate almalısın,hem yorum almayan yazar da olamaz zaten
Sen bana derdini anlatsana yavv (Ö.M Ya da msn olabilir)
Bu arada kendin kilitleyip silebiliyorsun bilmem farkettin mi ama
Öncelikle teşekkürler İlkay. Kapatma kararımla ilgili düşüncelerimi zaten yukarıda belirttim. Ve evet kesinlikle haklısın yorum almayan yazar olamaz zaten yazarlıktan soğur. Ayrıca evet. Bu kilitleme muhabbetini fark etmemişim.
Alıntı sahibi: pesimist_RG üzerinde Temmuz 04, 2008, 17:03:22
Arkadaşlar bir kişi yorum yapmış hepiniz onla uğraşıyorsunuz (Aynı bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış gibi bişi oldu -milkshake sana deli demiyorum yanlış anlama
-) Açıkçası ben hikayeni okumuyordum kubi ama bitireceğine gerçekten üzüldüm. Bir tane kötü yorum için onca okurunu hiçe saymanı beklemezdim.
Kıılmış olabilirsin doğal, ben de olsam ben de kırılırım çünkü gerçekten kırıcı. Arkadaşımız daha düşünceli olabilirdi. Fikirlerini daha nazik bir şekilde söyleyebilirdi ya da en kötü ihtimalle, kötü etkileneceğini düşünüp mesajını buraya değil sana ö.m yoluyla atabilirdi. Neyse olan olmuş; kin tutmaya, kavga etmeye, gerginlik yaratmaya ve hikayeyi bitirmeye hiç gerek yok. Devam edeceğini umuyorum çünkü benim tanıdığım kubilay devam ederdi...
Evet, doğrusu kırıldım ama tekrar söylüyorum bırakma sebebim bu değil. Ve evet. Senin tanıdığın Kubilay hiç değişmedi zaten. Devam edecek.
Aytaç senin o uzun uzun yazdığın bölümü alıntı yaparsam çok uzun olcak. O yüzden yapmıyorum. Kusuruma bakma.
Çok teşekkürler zahmet edip o kadar yazmışsın. Şunu itiraf etmeliyim. Seattle hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Fakat zaten hikayenin Seattle ile ilgili bölümleri 7. bölümden sonra bitecek. Zaten ben de kalkıp "yetimhaneden çıkıp sağa döndü sonra ilk aradan sola saparak Burger King'de yemek yedi" gibi saçma sapan yer tarifi falan vermedim dikkat ederseniz.
Eleştiri ile ilgili görüşlerin ise beni resmen bitirdi. Çok güzeldi yazdıkların. Çok teşekkürler Aytaç.
Senin bildiğin Kubi hiç değişmedi zaten (pesimist'in de dediği gibi). Hikayeye devam edicem.
Alıntı sahibi: Feanor Tasartir üzerinde Temmuz 04, 2008, 23:00:12
Sana bir konuda yine teşekkür etmek istiyorum Aytaç. "milkshake"'i kötülemeyen tek kişi sensin. Tamam herkese gerçekten çok teşekkür ediyorum. Ne yalan söyleyim şu sayfayı okuduktan ağladım. Bu kadar okuyanım olması benim için çok güzel bir şey. Olağanüstü hatta. Ve "milkshake"'de teşekkür ediyorum. Hatalarımın farkına vardım.
Alıntı sahibi: rockçıkız üzerinde Temmuz 05, 2008, 12:59:04
Denesen yaparsın aslında Sevgi.
Ve son olarak bir kaç şey söylemek istiyorum.
Şevval senin hiç bir yorumunu "Alıntı" yapmadım farketmişsindir zaten.
Sana ayrı bir şekilde teşekkür etmek istedim sadece.
Ayrıca sağolsun zahmet edip bana dün akşam saat tam 21:43'te bana mesaj atıp hikayemde patlama olduğunu bildiren Sevgi'ye sonsuz teşekkürler.
Şunu da söylemeliyim ki "milkshake"'e bu kadar yüklenmeseniz de iyi olurdu. Ama bu da benim burada ne kadar sevildiğimi gösterir.
Hepinize tekrar sonsuz kez teşekkür ediyorum arkadaşlar. Sizleri seviyorum.
Rowling'in son savaş esnasında değinmediği bütün noktalar! Ayrıntılar için tıklayın!
Sayfa:
1
...
7
8
9
[
10
]
11
12
13