Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 13:52:53  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Dünya ~ 3. Bölüm  (Okunma Sayısı 976 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Haziran 16, 2008, 11:29:20 »

Çok beğendim Gülşen  Sarılan  acayip bir konusu var  Dil Çıkaran .bölümleri merak ediyorum Dil Çıkaran.umarım uzun bir seri olur. Terleyen ellerine sağlık. Alkış

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yeni Dünya ~ 3. Bölüm
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 13:52:53 »

Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Haziran 17, 2008, 10:20:08 »

Çok beğendim Gülşen  Sarılan  acayip bir konusu var  Dil Çıkaran .bölümleri merak ediyorum Dil Çıkaran.umarım uzun bir seri olur. Terleyen ellerine sağlık. Alkış

Teşekkürler Kahkaha

İşte yeni bölüm buyruuunnn! Dil Çıkaran

“Bunlarla mı gideceğiz yani?” Catherine, ince sesiyle sordu. Bir eliyle, yolculuk boyunca kullanacağı çantasını taşıyor, diğer eliyle, abisinin elini sıkı sıkı tutuyordu.

“Evet canım.” dedi Diana, onun omzuna elini koyarak.

“Ama korkuyorum.” dedi Catherine, Diana’ya bakarak. “Çok büyükler.”

“Ben de korkuyorum canım, ben de...” Diana, kafasını çevirip Erian’a baktı. Erian, gemilerin ihtişamıyla gözleri kamaşmış haldeydi.

Kocaman uzay gemilerinin önünde, binmek için bekleyenlerin olduğu kuyruktaydılar. En sonunda tahliye aşaması başlamış, tüm ülkelerin yönetimleri bir araya gelmiş, Yeni Dünya’da ilk başta yönetimde söz sahibi olacak heyet oluşturulmuştu ve olabildiğince çok insan tahliye ediliyordu. Eşyaların tamamı, her aile için ayrı, kocaman kutulara koyulup çoktan gemilere yerleştirilmişti. Karışıklığı önlemek için herkese numaralar verilmişti, yolculuğun sonunda, yeni dünyaya ulaştıklarında, önceden gönderilen yetkililerin yaptıkları prefabrike evlere yerleşecekler ve eşyalarını alacaklardı.

Amie, korku içinde gemilere bakıyordu. Bu çok büyük bir değişiklikti ve çok hızlı olmuştu. Bir hafta içinde zar zor toparlanmış ve numaralarını almışlardı. “Her şey değişecek...” diye hafızasının derinliklerinden ona doğru süzülen cümleyi söyledi. Babaannesinin bu sözü, ona küçükken anlattığı masallardaki kahinlerin sözü olurdu hep.

Kuyruğun başka bir yerinde, -ve daha önlerde bir yerde- Virginia ve Tony konuşuyordu. Önlerinde duran gemilere bakıyorlardı hayranlıkla. Ama Virginia hala üzgündü. Tony’ye “İşte bu son aşama,” dedi, “umarım yapılan ittifakla hiç değilse Yeni Dünya’da mutlu oluruz.” Tony, kolunu onun omzuna attı. “Üzülme,” dedi, “orada da mutlu olacağız. Hem bak, ne kadar heyecanlı bir yolculuk bu!” Virginia başını salladı. “Herkesi götürebilseydik keşke.”

“Keşke, hayatım.” dedi Tony. “Ama olmuyor işte. Şu anda kendimizi düşünmeliyiz. Hiç değilse yolculuğun sonuna kadar. Tamam mı?”

Virginia gülümsedi. “Tamam.” dedi.

“Tex! Tanrı aşkına yeter artık!”

“Ama-”

“Yeter!”

Tex ve Mark, itekleşmeyi bıraktılar. Mark, onların arkasında, gemiye binmeyi bekleyen ailenin 14 yaşındaki oğluydu. Çocuk ruhlu Tex, tanışmalarının hemen ardından onunla oynamaya başlamıştı. Mark kafasını eğip suçlu suçlu yere bakarken, Tex, Catherine’e göz kırptı.

Diana ve ailenin Diana’yla yaşıt oğlu Page konuşmaya başlamıştı. İkisi birden birer kahkaha patlattılar. “Sonra,” dedi Diana, “bir baktım, her taraf çi-“

“Tanrı aşkına Diana! Sessiz olun!” dedi Sue, ciddi bir tavırla, Diana sırıtarak “Özür dilerim.” dedi ve anlatmaya devam etti.

Erian da hala Catherine’le ilgileniyordu.

“Sıradaki!” diye bir ses duydular ve bir el, Amie’nin kolunu tutup hafifçe sıktı.

“Lütfen bayan,” dedi genç kadın, “acele edin ve ailenizle beraber gemiye binin.”

Amie, kafasını tamam anlamında sallayıp, ileri doğru yürüdü.

« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 10:23:14 Gönderen: Laila » Logged

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Stupefy
Asphyxiated.
UU Seherbazları
Telve

I'm not worried. I'm with you.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 17, 2008, 10:28:24 »

Boogie Yeni bölüm! Alkış
Hala merak içerisindeyim! Acayip Çok iyi gidiyor hikaye. Tabii daha neler görücez di mi? Gülümseyen
Gemileri falan birazcık betimlesene ileriki bölümde? Terleyen Merak ettim. Aww
Eline sağlık Gülşen'cim! Alkış Yeni bölüm ne zaman?? Acayip

Nobody can tell ya:
There's only one song worth singin'!
They may try and sell ya
'cause it hangs them up to see someone like you..!
But you've gotta make your own kind of music!
Sing your own special song!
Make your own kind of music
Even if nobody sings along!

Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Haziran 17, 2008, 14:07:31 »

Farklı ailer ,farklı kişiler ve farklı duygular her birini çok iyi yansıtmışsın.Çocuk her zaman çocuktur.yeni macera ve yeni yolculuğu merakla bekliyor olacağım.

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Haziran 17, 2008, 14:22:29 »

Vay canına yine mükemmel bir bölüm olmuş  Dil Çıkaran

Bu bölümü okuyunca bilmem bilir misiniz Yumurcak TV'de Dogstar diye bir çizgi film var ona benzettim konusunu yavs  Gözlerini Deviren

delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Haziran 17, 2008, 14:31:16 »

Kısa olmuş Kararsız

Ama yine harika olmuş Alkış

Neler olacağını, nasıl gelişeceğini çok merak ediyorum Acayip

Bir de hikayede kişileri kaçırmamam için not almam gerekecek sanırım Acayip Bu aralar o kadar çok hikaye okuyorum ki -bu daha da artacak gibi duruyor çünkü daha buradaki hikayelere doğru düzgün başlayamadım Terleyen - çok karıştırıyorum Utanmış

Devamını bekliyorum canım Sarılan

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!

Oy ver hayati tehlike içindeyim :'(
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Haziran 17, 2008, 14:35:18 »

olaylar gelişiyor  Alkış gemileri merak ediyorum  Hede Hödö eline sağlık Gülşen Sarılan kısa ama güzel olmuş..  Cool Dil Çıkaran

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Haziran 17, 2008, 15:36:34 »

Boogie Yeni bölüm! Alkış
Hala merak içerisindeyim! Acayip Çok iyi gidiyor hikaye. Tabii daha neler görücez di mi? Gülümseyen
Gemileri falan birazcık betimlesene ileriki bölümde? Terleyen Merak ettim. Aww
Eline sağlık Gülşen'cim! Alkış Yeni bölüm ne zaman?? Acayip

Gemiler? hmm, bilemiyorum Hede Hödö allahtan dayım çabuk gönderdi diyorum ama ne zaman yollarım bilmiyorum, belki haftaya Kahkaha Teşekkürler Kahkaha

Farklı ailer ,farklı kişiler ve farklı duygular her birini çok iyi yansıtmışsın.Çocuk her zaman çocuktur.yeni macera ve yeni yolculuğu merakla bekliyor olacağım.

Teşekkürler Kahkaha

Vay canına yine mükemmel bir bölüm olmuş  Dil Çıkaran

Bu bölümü okuyunca bilmem bilir misiniz Yumurcak TV'de Dogstar diye bir çizgi film var ona benzettim konusunu yavs  Gözlerini Deviren

Teşekkürler canım Kahkaha hmpf?? Dil Çıkaran

Kısa olmuş Kararsız

Ama yine harika olmuş Alkış

Neler olacağını, nasıl gelişeceğini çok merak ediyorum Acayip

Bir de hikayede kişileri kaçırmamam için not almam gerekecek sanırım Acayip Bu aralar o kadar çok hikaye okuyorum ki -bu daha da artacak gibi duruyor çünkü daha buradaki hikayelere doğru düzgün başlayamadım Terleyen - çok karıştırıyorum Utanmış

Devamını bekliyorum canım Sarılan

Evet ilk bölüm daha uzundu dimi? Neyse, üçüncü bölüm daha uzun Kahkaha Çok teşekkürler Kahkaha

olaylar gelişiyor  Alkış gemileri merak ediyorum  Hede Hödö eline sağlık Gülşen Sarılan kısa ama güzel olmuş..  Cool Dil Çıkaran

Ehm teşekkürler Kahkaha

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Haziran 17, 2008, 18:25:26 »

Yeni bölüm gelmiş Kahkaha Azıcık kısaydı sanki Gözlerini Deviren Çok az tasvir yapıyorsun gibi geldi bana Gözlerini Deviren Yani ne bileyim gemiyi merak ettim, o topluluğu merak ettim... Aklımda canlanamadı pek bir şey Dil Çıkaran Onun dışında daha önce de dediğim gibi çok güzel Alkış Eline sağlık Aww Yeni ve daha uzun dediğin bölümü sabırsızlıkla bekliyorum Aww

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Haziran 26, 2008, 12:34:06 »

Teşekkürler canım Kahkaha

Buyrun yeni bölüüemm Kahkaha Ay bu da çok kısa olmuş yaa Dil Çıkaran neyse dördüncü bölümü uzun yaparııss Dil Çıkaran

(3)

Virginia, sürekli koltuğun rahatsızlığından şikayet eden yaşlı bir kadının ve kendisi gibi yaşlı kocası ile torunlarının olduğu odanın yanındaki odayı almıştı. Ses yalıtımları iyi yapılmamıştı. ‘Ne yapalım?’ diye düşündü. ‘Katlanmak zorundasın Vir...’

Tony içeri girdi. Elinde iki bardak kahve tutuyordu. “Yemekler açık büfeymiş” dedi. “Ama çok az çeşit var, alabildikleri kadar çok şey almışlar ama yolculuğun sonuna kadar yetmesi için herkesin az yemesi gerekiyormuş.”

Virginia güldü. Tony hep her şeyi duyardı. “Kimden öğrendin bunları?” dedi.

“Aşçıdan.” dedi Tony ve içten bir kahkaha attı. Virginia da onun kahkahalarına eşlik etti. “Aşçıyı nerede buldun ki?” diye sordu.

“Kahveleri almak için mutfağa girdim.” dedi Tony ve yatağa oturdu. Virginia da kahvesiyle beraber onun yanına gidip oturdu. Tony döndü ve dudaklarına bir öpücük kondurdu. Küçük, keskin bir öpüştü bu ve Virginia onun ne düşündüğünü anladı. Tony de onun kadar endişeliydi, ama sevgili Vir’inin üzülmesine izin vermemek için kendi endişesini, korkusunu bastırıyordu.

Virginia kafasını, onun omzuna yasladı ve kahvesinden bir yudum aldı. “Mutlu olacağız Tony.” dedi, “Emin değilim ama sanırım mutlu olacağız.”

Tony, kafasını salladı, dönüp Virginia’nın saçlarına bir öpücük kondurdu ve kahvesinden bir yudum aldı.

Sue, Amie ve Catherine, üçünün yatacağı odada oturuyorlardı. Diana, Erian, Tria ve Tex, onların yanındaki odada beraber kalacaklardı. Sue, Diana ve Erian için endişeleniyordu. Bu yolculuğa en gönülsüz çıkanlar onlardı. Ama Tria ve Tex’in, yıllardır süren dostlukları sayesinde, onları zapt edebileceklerini de biliyordu.

Catherine, çantasından elektronik kitabını çıkarmış, seçtiği yeni kitabı okuyordu. Yolculukta en az sorun çıkaracak kişinin Catherine olduğu apaçık belliydi. Amie, bir yandan onun için endişeleniyor, bir yandan da bu olayların ardından bu kadar neşeli kalabilmesinden dolayı gururlanıyordu.

Catherine, birkaç yıl önce, babasının öldürüldüğünü görmüştü. Henüz 7 yaşındayken olmuştu bu olay, yani belleğinin yeni gelişmeye başladığı zamanlarda. Bazen hala kabus görüyordu. Babasının ölümünü, sonra ‘siyah giysili adamların’ kendisini kovaladığını görüyordu. Ardından da hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Sakinleştirmek çok uzun zaman alıyordu.

Sue, sessizce oturuyordu. Amie, onun sessizliğinde bir şeyler sezinledi ve yanına gitti. “N’oldu?” dedi. “Hiç” dedi Sue hemen. “Bildiğin şeyler işte. Endişeliyim, sorun bu. Hem-” “..kendin hem de çocuklar için.” diye tamamladı onu Amie. “Biliyorum.” Ona sarıldı. “İyi olacağız, hepimiz.” dedi.

“Hey!”
“Yeter!”
“Ya dursana, yeter!”
“Nihahaha! Yenildiğini kabul et!”

“Yeter!” diye bağırdı Erian ve Tex, kafasına aldığı son bir yastık darbesiyle yere yuvarlandı. Tria ve Tex kahkahalar atarak birbirlerine sarıldılar. Sonra yataklardan birinin üstüne oturdular.

Diana da, Erian da, her ne kadar onlarla beraber gülseler de, derin bir üzüntü duyuyorlardı; hem en yakın arkadaşlarının, hem de anne-babalarının mezarını bırakmışlardı; onları birbirlerine kardeşliğin yarattığı kan bağının ötesinde bağlayan üç önemli şey, dünyada kalıyordu. Yeni Dünya gezegenine, üç değerli şey eksik olarak gidiyorlardı.

Bir anda içeri, sanki avuçlarında güneş ışığı taşıyarak, Pomona girdi. Hepsi de onu gördüklerine çok şaşırdılar, çünkü onun bu gemide olması ihtimali çok küçüktü. Diana, hemen kalkıp Pomona’ya sarıldı. Üç oğlan da, sırıtarak ona bakıyorlardı.

“N’aber?” dedi Pomona göz kırparak. Erian “Nereden çıktın sen?” dedi, hala sırıtırken. Pomona bozulmuş gibi yaptı. “Çıkmasa mıydım yani?” dedi. Her zaman iyi bir oyuncu olmuştu.

“Tabii ki çıkmalıydın.” dedi Tex. Elini Pomona’ya uzattı, Pomona’ysa hep yaptığı gibi, ona sarıldı; sonra Erian’a, en son da Tria’ya.

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Haziran 26, 2008, 12:51:55 »

Kısaydı diyerek başlayayım Dil Çıkaran  Yavaş gelişiyor. Sabırsızlıkla olayın devamını görmek istiyorum Gözlerini Deviren Bakalım yeni yeri nasıl bulacaklar Gözlerini Deviren Bu arada bizimkiler nereye gidiyor Şaşırmış  Şimdi aklıma geldi de Dil Çıkaran Eline sağlık Aww

Kahkaha Kesnikle katılıyorum sana delidir Kahkaha Kolay gelsin Kahkaha

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Haziran 26, 2008, 12:57:22 »

Teşekkürler okuduğun için Kahkaha Evet farkındayım kısa, ama bilerek yavaş geliştiriyorum desem Dil Çıkaran ayrıca yani iki gezegen arasında seyahat ediyosun Dil Çıkaran Kahkaha Teşekkürler Sarılan Kahkaha

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

eessrraa
~kontes~
Demleme Çay

%20 normal insan :P

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Haziran 26, 2008, 13:00:52 »

bu bölüm daha iyi olmuş sanki Sırıtan
ama Zeynep'e katılıyorum kısaydı Dil Çıkaran
eline sağlık Alkış
yeni bölüm ne zaman Hede Hödö

yokum,yoksun,yok Dil Çıkaran
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Haziran 26, 2008, 13:24:05 »

Ne zaman yazabilirsem o zaman Hede Hödö belki bir-bir buçuk hafta falan Dil Çıkaran ama daha uzun yazıcağım içün Hede Hödö uzun sürebülüüü Hede Hödö Kahkaha Teşekkürler Kahkaha Sarılan

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Haziran 26, 2008, 13:59:38 »

kısaydı  Dil Çıkaran ama güzel olmuştu. Gözlerini Deviren Merakla bekliyorum.  Aww ellerine sağlık Gülşen   Alkış

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: